Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

2. Rostok

Rostok Well-Known Member

в нас вроді як є якась служба по захисту дітей..
    http://loda.gov.ua/oda/upravlinnya/sluzhba-u-spravah-ditej
    це для них робота

3. octavia

octavia Well-Known Member

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а думаєте повернуться такими щирими українцями? ага, счас! Чуть якась проблема (а їх в нашій країні у нас всіх ще багато попереду), то вони знову ж..у рватимуть за расєю, бо там життя як життя, а в них - бідося. Я чомусь в цьому впевнена!

Це не про всіх донецьких поголовно так думаю, але про таких, як ви описали - то точно. Уявила собі цих людей - гидко якось...

6. Colombina1982

7. Charmel

Charmel Well-Known Member

А мені здається вони взагалі не захочуть повертатися до себе після того як побачать Львів, хто б захотів після такого міста повертатися на свої терикони та розруху.
    А щодо розпиття спиртного, сама не знаю як від таких мамочок і таточків рятуватись, в нас деколи вже з обіду мами з пляшечкою пива сидять.
    А колись ціла компанія зробила собі пікнік на дитячому майданчику з ковбаскою, чіпсами і горілкою. Тут я вже не витримала, зателефонувала в міліцію. А толку 0. Я думала вони за хвилин 15-20 приїдуть. Я навмисно ще гуляла десь хвилин 40, а потім з вікна своєї квартири дивилась. Так от та компанія там розважалась до ночі і так ніхто і не приїхав. Так що навіть не знаю як з такими боротись, бо я сама не готова вступати в конфронтацію з пяними молодиками.

8. Siania

Siania Love Life

9. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дзвонити в міліцію щопівгодини, поки не приїдуть, можна також в самооборону. Я саме так намагаюся боротися з нічними гулянками в дворі.

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А маєте контакти в самооборону?...Бо в нас кілька днів тому, в 1 ночі ще активно в дворі лунав дитячий сміх і якісь ігрища, а двір тихий, ніхто вже не гуляє з малими аж так пізно. До 1-2 ночі люблять підлітки товктись, ну але ж не малі дітки..А потім під"їхав якийсь джип і врубали рос. музику :girl_devil:...Й дивно, що ніхто, абсолютно ніхто не вийшов й не зробив зауваження. Бо коли свої місцеві підлітки починають занадто гучно веселитись, то їх швидко втихомирюють.

11. Colombina1982

12. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Нажаль, не маю, але я викликала їх по рації, програма Zello, канал varta 1, маю то ще з часів майдану. Буває, їх замість себе міліція відправляє.

13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

жилєтка стала злою. Тож і я додаю сюди не зовсім сльози - скорше теж трохи злості.
    За близькою мені людиною планують відправити поминальну службу в РПЦ МП. І я розумію, що в нас свобода віросповідання і т.п., але в такий час у Львові, при таких діях зі сторони Росії... просила, переконувала, пояснювала. Та блін, ну хочете православну - так КП повно церков.. "Ні, УПЦ КП якась войовнича..." Войовнича, хайбигрець.
    Не піду я на "християнську" службу у ФСБшну шарашку.
    Захарило.

14. Charmel

Дарма ви так.
    Я розумію вашу злість чи несприйняття. Але це сама звичайнісінька церква, де прості люди, такі як ми з вами, просто приходять туди помолитись кожен про свої потреби, а кому вона підпорядковується це питання десяте ( хоча й принципове, але я зараз не про те).

15. Colombina1982

Та ви ж не йдете сповідатися, хрестити чи вінчатися. Разово пошанувати волю близьких покійного, пом"янути людину і помолитися за неї ДО БОГА, безвідносно до того, хто правитиме службу. Священики є різні і в КП, і в католицькій церкві. То ж люди, всюди вистачає і скандалів, і інтриг, тільки до МП ще й політики добре підмішано.
    Так, всі ми якісь войовничі. І злі. Навіть там, де мала би бути тільки молитва..
    Твердження про "войовничість" КП відверто посміхнуло ))

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

18. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

19. Charmel

Так, я власне і про наших говорила. Чула багато про переселенців, в місті машин купа з східними номерами, але у себе на подвірї наразі не бачила їх. Хоч наше населення здебільшого і культурні люди, але і львівян з "данецкім" менталітетом теж вистачає.

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.