Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Все бісить, чоловік доводить до ,,сумашедствія,,!!
    Хочу на безлюдний острів
    Хочу поміняти щось, але не знаю, що...
    Отой ,,застій,, вже забембав..

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

От хто просив мене шукати афішу Оперного театру в інтернеті?? Тепер весь монітор в банерах та інших бяках.. але мій взлиться - знов жона щось підчепила ))

3. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Мала годину тому такий стрес. Їхали ми з чоловіком і малою з гостей, повернули на невеличку бічну вулицю для виїзду на Зелену. По середині дороги стоїть мужчина з велосипедом (років 35-40) і трошки далі на тротуарі ще 2-е велосипедистів (років 17-18). Той мужчина почав махати руками, щоб ми зупинились - чоловік зупинився і мужчина каже "Чи зможете допомогти, там стоїть чоловік з ножем (і показує трошки вбік)". Дивимось, точно в кутку стоїть якийсь дядько і тут той дядько починає бігти до нас в одній руці тричаючи каменюку, а в іншій кухоний ніж. Я як запищу, чоловік на педаль газу і ми поїхали. Виїхали на Зелену і викликали міліцію, обіцяли що вишлють наряд, записали моє прізвище і телефон. Дівчата, я так перелякалась, що він кине ту цеглину нам в лобове скло і нападе, що просто капці. Все б нічого, але ж з нами дитина була. Коротше капці, приїхали додому, вже малу спати поклали, а мною і досі теліпає. Мені тепер будуть ще передзвонювати з міліції чи вони просто питають дані?

4. innamorata

innamorata Well-Known Member

В п"ятницю прокинулися з чудовим настроєм, нашому бубусику 2 рочки :) Виходимо на коридор, а нашого візка нема :girl_cray: під"їзд на домофоні, чужі не ходять, а як і ходять, то точно не вночі. Шкода просто капець. бо добрий був візок, хоч і важкий, але комфортний. А саме гірше - няня малого лише в візку вкласти на денний сон може. І в той день малий вимучений відрубався аж біля пів 5 вечора, а святкування було на 5 :sad: так шо мій зайчик на власне свято потрапив на 7, швидесенько перебігся по скайпарку, спробував тортика і все :girl_cray:
    І що я тепер маю робити? якби не то вкладання вдень, то й не тре нам того візка. але няня вже не молода, носити його важко, в слінг не варіант, бо то шило на місці довго не сидить.
    А що тепер робити з люлькою і всіма чохлами? ееех, іду шукати якусь прогулку. але чи є такі з гумовими колесами, щоб дитина комфортно спала і щоб його не торохкало на кожному камінці?
    Нє, ну сволочі, в дитини вкрасти, то ж останнє діло. а в пятницю коли няня дзвонила що не може його вкласти, що він змучений, але ніяк не засне, взагалі серце боліло так шо капець. І обідно було. ну не могли на день пізніше вкрасти? щоб малий на власному святі трошки погуляв?

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вийшла таки жилєтка.
    Чьота в мене не клеїться нічого остатньо.
    Познайомила мене коліжанка з файним хлопакою. Так він мені сподобався, що просто ух! І все виглядало на те, що я йому також сподобалась. Принаймні, колжанка казала, що він їй дякував за те знайомство.
    І що? Хлопчина ввімкнув режим "сніжинка". Ні туди, і ні сюди.
    Або я дурна, або чогось не розумію...
    Коротше, фсьо! Зав"язую з тими хлопаками вупше.

6. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Сьогодні вже 6 день після випадку з моїм свекром. Киці так і нема, згадаю її - ревлю .... Не говорю з ним, роблю вигляд, що не помічаю, чоловік також. А він навіть не розуміє, що натворив, добрий такий зробився - після витверезення по господарству почав щось робити і думає, що я йому тепер винна незнати що за допомогу, яку я навіть не просила. Приїжджає сьогодні свекруха, то мені вже хоч легше буде, бо чоловік на роботу, а я навіть не хочу з хати виходити, щоб на нього не попасти ( він живе в літній кухні, в нас там кухня і жила кімната), їсти варити ходжу, поки він десь поїде....

7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

в мене те саме, тільки до того всього ще добавилась постійно ниюча дитина, я розумію що це винні останні два зуба які вирішили тиждень назад разом прорізатись... але мене оце ниття і постійні плачі дістали... :girl_cray: вже неможу нерви здали... сиджу і плачу і незнаю що з тим зробити...

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

І я пожаліюсь, може полегшає.
    Тільки витягнули Ромчика з хвороби, злягла бабуся. Викликали швидку, Т зашкалювала за 40. А на наступний день і мене вірусяка скосила. Мучусь з горлом і Т 40.
    Страшно переживаю щоб Дарусю вірусяка не догнав.
    Їсти зготувати толком нікому. Я то ітак вертаю все що зїм, а от Ромчик на булочках виживає))) Чоловік розривається між мною, дітьми і бабульою. Бігає її колоти, мене відпоює, дітей вигулює. Бачу геть вже загнався.
    Жорстокий той вірус аднака. І покращннням поки і не пахне.

9. zaderyshka

zaderyshka Member

От, дівки, трапляються такі періоди в житті, що нічого не вдається. В мене якось так і є зараз. Напружує мене робота, точніше її гіпотетично-реальна відсутність на наступиний навчальний рік. Я зла і втомлена, бо сиджу цілодобово в неті із виводком своїх і двома виводками чужих студентів-дипломників, а відмовити не можу в консультації (ну бо, бляха, я зі своїм дисером в такій самій ситуації, що всім все не так, а переробити треба, а пояснити як нема кому). Мене мучить головний біль, якого я ніяк не можу позбутись нічим, а ще кашель, нежить та інші ідіотські симптоми. На глухий кут із дисером я вже слізно жалілась. А ще були чудні плани на море, зараз вони із дуже дивних причин починають обростати всякими недомовками, "лєвими" планами моїх родичів і всяке інше. Були плани на фестиваль у Раковці, але ж ми з мужом так вчасно "хоруєм", що просто нема ради. Також дратує мій зір, який певно таки здався і нарешті почав падати, але ж хіба дивина, бо я останні 5 років тільки те і роблю, що не вилажу цілодобову з нету через наукові пошуки і виправляння. Останній "цьвочок" те, що і шенгенку відкрили мені на фігню часу. Якась я депресивна трохи стала.

10. Materynka

Materynka Well-Known Member

Оминаю цю тему переважно, але сьогодні прийшла сюди. Сумно розчаровуватися в людях, вірніше сказати навіть не так, а зрозуміти з часом,що не твоя ця людина. Не є аж все так зле, добре, що зрозуміла це зараз, а не через енну кількість років. от трошки понила і треба далі настроюватися на позитив

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Згоріла моя сушка для фруктів ((( чоловік обіцяв подивитись, але він трохи не до електроприладів

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчатка, підтримайте мене плііііііз!
    Щойно за чоловіком закрились двері, він їде цього тижня на схід. Я себе в руки взяти не можу і позбирати до купи також. Сиджу вся в сльозах, діти мені ті сльози труть кожен по своєму, хто як вміє), а я аж вию... Світ мені не милий, передчуття самі паршиві.

Ми дуже гарно нині провели день, чи то той кавалок дня, так по сімейному, як давно вже такого не було. Як то кажуть, біда зближує. А зараз мені так моторошно і так страшно, таке відчуття, що цього більше ніколи не повториться.
    Колись з острахом слухала розповіді, як мама проводжала мого тата на війну, тримаючи мене одинадцятимісячну на руках, а тепер сама в такій ситуації опинилась. Боже, ну, хто би міг подумати!

Ще б розписала, але знову строчу на тій клятій екранній клавіатурі, дітиска вкоре залили нормальну.

Не судіть строго, шо так нию. Був би би біля мене зараз хоч хтось, то може б мала купу поплакися на плечі, а так... слів нема. Як тепер жити? Знаю що якось треба, бо... але ЯК?!

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Двуденний відпочинок накрився, їде мій старший від свекрухи з температурою та ангіною. Але хрєн з тим відпочинком, лиш би був здоровий

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Жити в очікванні і з надією та вірою, що скоро чоловік буде з вами і з дітками. Звісно, що тут накладаються ще власні спогади дитинства із підсвідомості і "приміряється" до теперішньої ситуації. Але вона зовсім інша. Жанно, найкращою підтримкою можуть стати наші ж дівчата, чиї чоловіки уже на Сході, які уже місяць чи два живуть у тих обставинах, які склалися. Бо вас зараз ще дуже невідомість лякає, що природньо. Але все буде добре.

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

"ТІЛЬКИ ТИ ЧЕКАЛА ТАК ЯК НІХТО НЕ ВМІВ"-чомусь одразу пригадала оці слова. Все буде добре! Як писала Флешка:думки матеріалізуються! Уяви як через тиждень все закінчиться, чоловік приїде додому, спечеш малому торт, поставиш свічку-одиничку і разом задуєте її. А тоді вже і бажання можна загадати)

16. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

я знаю що це дуже важко, Ви переживаєте,але візьміть девятницю до Юди-Тадея. св Антонія і молітся. В найважчі моменти мені допомагали ці молитви, І головне спокій і віра що чоловік буде живий і здоровий. Ми будемо також молитись за всіх хлопців

17. irushka

irushka Well-Known Member

Давайте організуємо щоденну молитву за чоловіка Жанни?
    Дорога jalla, я про вас думаю постійно ці останні дні , самій вити хочеться, як уявлю то все і як вам. Але я точно знаю що все буде добре, вибачте що так банально, але точно так і буде. Скажіть як вам допомогти?

18. Bree van deKamp

Жанночко, а то ніяк оминути не можна?? У вас же дітки маленькі. Чи то нікого не колише? Людоньки, та хай забирають той схід. Чого наші діти мають безбатченками рости, а ті їхні східні хлопи у нас відсиджуються(((

19. Bree van deKamp

Згорів холодильник((( не включається в мужа телефон((( грошей нуль
    Завтра буду добиватись ремонту по гарантії

20. terezka

terezka котяка-вишивака

є пропозиція щоденної молитви за всіх чоловіків, братів та знайомих, що там знаходяться.

Статус теми:
Закрита.