Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

сьогодні з самого ранку пішло все шкереберть, сказати що настрою нема, це нічого не сказати, був довгий робочий день, а так хотілось хоч маленького свята...ех

Останнє редагування: 18 Червень 2014
  2. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

так, пішло все шкереберть, це і про мене теж...
    донечка захворіла і то так незвично, не допомагає стандрартний набір прости і дієвих методів лікування. не можу дивитися, як дитині погано. а ще мусила її мучити візитом до лікаря і аналізом... і очікуванням, так мені погано, коли дітям погано ...

3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Вкрали мені сьогодні (чи то вчора) гаманець з візочка. Прийшли додому вчора 20.30. Донечка вже вередувала, тому я швидко забрала все з кошика, забрала іграшки, доню на руки і пішли до хати (візок лишаю нс поверсі). А гаманець був в капішоні (маю дурну звичку туди покласти, щось).
    Сьогодні почали збиратися на вулицю, донечку у візок, а сама швидко все дозбирую - ключі, гаманець, телефон.....і т. д. Гаманця немає. І я починаю згадувати де я його діла. І тут до мене дійшло, що я його не забрала з візочка. Я туди, ну а там звісно пусто. Мені так образливо стало. Там стілтки карток на знижки були, малої картка, гроші.
    В хаті ні копійки ще й картки немає :sad:
    Старший хоче в зоопарк, я навіть на квиток немаю :sad:(

Ми живемо на 9 поверсі тому люди тут не дуже ходять, хіба сусіди, ннвже тось з них забрав? Так неприємно...

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

на 9 поверсі (особливо, якщо ще є сходи на дах) частенько ходять пізніми вечорами підлітки, нарики, безхатченки різні. Не конче там цілу ніч сидять і смітять, але тусуються, є таке. Ми б теж ніколи не запідозрили, що в нас по ночах ходили наркомани, якби вони не залишали акуратно складені шприци в електрощитку.. Правда, домофон ніби зняв це питання. Якщо у вас теж є домофон, тоді справді неприємно.. люди часом так себе проявляють перед спокусою грошима, що ніколи б не подумали..

5. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Так, є домофон. Є сходи на дах, але там висить колодка, а ключ у нас.

Блін, ну витягни собі гроші, а гаманець і всі картки лиши...

6. smugastik

smugastik Well-Known Member

гаманець і картки їм звісно не потрібні, десь викинуть. А карточки одразу заблокуйте.

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

підпишуся
    ми на 8 живемо, то трохи вище ціла купа підлітків вечорами засідає, особливо у холодну пору, мені деколи аж страшно додому виходити з ліфта

8. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

живу на 9 поверсі, то у нас переважно засідають алкоголіки. А ще наш сусід, якого не пустили до дому через те що він п"яний. Так що деколи я можу нашого коврика під дверима не знайти.
    і сусіди знають, що ви лишаєте там візочок, можете також щось забути, не гарно з їхнього боку забрати, але може то дійсно хтось лєвий там ходив і поцупив.

9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А я б чесно - подзвонила і попитала. От чесно, тим паче, що поверх 9-ий, і якось сумнівно, щоб хтось там спеціально бродив. Хіба дійсно, якісь збори там - алкоголіки, підлітки, абощо
    Це вже риторичне - але чого ви, дівчата, не жалієтесь кудись або скопом не проганяєте. Що то за посиденьки??
    І ще, навіть якщо вже не повернете, в мене б з`явився неприємний осад. От навіть коли ви там нічого не лишаєте - хтось пройде, риється в візку..бррр..бридко то.

10. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Було то вчора, я вже до нині виплакалась, поістерила і заспокоїлась хоть трохи.
    Є ( чи була) у мене киця, 1,5 роки їй, з котятка у мене на руках, усю мою і свою вагітність спала зі мною, дуже віддана мені і чоловіку, ніколи нічого зі стола не вкрала, просто обожнювали її. А вчора Мури, напевно, не стало. Живемо в селі, маємо курят, випустив їх свекор вже ходити по подвір`ю ( то при тому, що я просила ще не випускати - вони занадто малі), киця наша мисливець дуже класний, от інстинкти напевне взяли верх...
    Взяв мій свекор її і кинув об стіну. Того, на щастя, я не бачила... То він мені потім хвалився у явно нетверезому стані, що " Я знайшов хто мені курята краде і ЗАБИВ її об стіну і викинув на город". Після тих слів в мене серце в п`ятки, істерика і плачі. Зупинило лише те, що доця в животі почала сильно вовтузитись. Коли прийшов чоловік з роботи, то вже свекор говорив, що вона жива. Ми обшукали все, до сусідів ходили, всі грядки облазили і нема. І досі нема і, напевне, не буде.
    Можливо, хтось скаже, що це просто кіт, але вона була членом сім`ї. І я не розумію, як адекватна людина могла б таке зробити.

11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

АААааааа :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Як такі люди живуть на землі ?
    Сиджу тепер, реву....
    Бідна кицюлька...

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

І мені аж зле стало від прочитаного... Як так можна??

13. Ubuntik

Чоловік вселяє в мене надію, що раз ми її не знайшли мертвою,то вона жива і повернеться. Але знаючи силу свого свекра, то надії мало... Тим більше, незнати чи кіт захоче повернутись додому після такого.
    За цю безсонну ніч я вже морально з нею попрощалась, передивилась всі її фотографії, відео....

14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ну, вже пройшов рік і місяць, як моя П*ятулька зникла, але ще десь глибоко в душі я маю надію, що може вона не померла і колись до нас повернеться.
    Вірте і чекайте.
    По темі. Зла на свого чоловіка, бо не зняв одну маленьку галочку і тепер в мене весь комп*ютер в яндексі. Він всюююди! Чекаю кума на скайпі, він в нас модний айтішник, хай щось зробить, бо мені той яндекс вже аж на банці з кавою бачився.

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

в чоловіка в селі коти теж всі були мисливцями (білок, ластівок ловили), але курчат не чіпали. Свекруха їх якось привчила (казала, що треба кота по мордочці трохи тим курчам побити і кіт до курчат не полізе). А от її сусідка теж прибила кота (якого ми їй віддали), бо він їв їй курчат, але то кіт вже певно дуже голодний був, бо хз чи хтось там його годував(
    Як то почула, ніяк мені в голові таке не вкладається(( Береш тварину, неси за неї відповідальність, а не вбивай((

16. Ubuntik

Та якби він не робив все з п`яна, а розказав мені і курят потримав трохи довше, щоб вони підросли, то я б також постаралась її відівчити.
    Ще вчора, поки я ходила на поліклініку, вона залишилась в кімнаті, де була канапка з ковбасою. І вона її не з`їла. Такщо кота можна багато чому привчити, було б бажання.

17. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

:girl_cray::girl_cray::girl_cray: господиня з мене ніяка стала, особливо після народження дитини! Все горить! Уууух! Я вже навіть не злюсь, а ревлю, шуруючи, мало не через день, ті чорнезні баняки. І тепер дитині нічого на обід дати ( добре, що хоч циця виручає). А саме образливо, що мама повз плиту проходить і робить вигляд, що нічого не замічає, а потім репенить, що знов мені згоріло :sad:((

18. Klava

Klava Member

Мені від того дуже помічною стала мультиварка. Бо коли варила в баняках - часто на дитину відволікалась і пригорало то все. А тут закрив кришку - і ляпота!:girl_tender:

19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

ваш свекор, пробачте, скотина, немає інших слів. Як так можна? А якби дитина мала крала - то й її об стіну. Я б, знаючи мене, сама його огріла тяжким.

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

просто болить душа. Знаєте як помирають "метелики"? відчуття пустоти і болю.

Статус теми:
Закрита.