Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дуже-дуже-дуже сильно болить голова, аж крутиться :girl_cray:
    маю купа справ в останній вихідний день перед роботою, а я не можу з дивана піднятися, бо реально падаю - вже щось аж страх збирає що це таке, бо випила дві таблетки і полегшення немає((((
    Але найгірше, що мала сьогодні посилки укрпоштою відправити, але вона тааааак далеко від нас та там вічно черги, що доведеться на суботу перенести ( дівчата, звиняйте!!)
    бліііін... пишу, а в очах все розпливається.. АААААААА :girl_cray:

3. Gorda

Gorda Well-Known Member

Замість таблетки випийте собі коньячку трошки, я тим рятуюсь, бо у мене також понижений тиск цими днями, і голова крутиться шалено.

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

а після двох сильнодіючих таблеток можна коньяк?

5. Gorda

Gorda Well-Known Member

Ну якщо сильнодіючі, то мабуть ні. Може вже тоді на вечір, якщо би не допомогли таблетки.

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Шото грошей малувато, і будуть не скоро.. Якийсь місяць дурних, суттєвих і явно не конечних витрат. Яке я немудре.. :sad: ліпше би салатами і полуницями під зав'язку напакувалася, чесне слово.
    От чому часом з настанням чергового сезону хочеться чогось..такого?? Якась жертва маркетингу просто. Побалувала себе, називається.. Тепер зла на себе..

7. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Порвала на танцях м"яз, тепер десять днів як мінімум сидітиму вдома.:sad:
    Позичте хтось милиці? а? :sad:

8. iriwa

iriwa Особлива мама

Вчора вискандалилася на чоловіка від чого ясно що краще не стало ні мені ні йому... Знов вдома німа сцена... І ті вічні ремонти вже мене до сказу доводять!! І взагалі оснанній місяць я комок нервів...

9. arushka

arushka завжди досягаю мети

я вже з 2-го червня щодня уточняю в чоловіка, коли буде з/п за червень, бо "то вже майже кінець місяця". :girl_crazy:
    По темі- впала на рівному місці, коліно болить, руку здерла, спорт відміняється, тому почну бути зла

10. Neverland

Neverland Well-Known Member

Буду тут нинька нити. Капець щось мені депреснячо. Не знаю навіть чому, просто хочеться сидіти, щоб ніхто не рухав і нічого не робити. З роботою теж якось мені не альо: всіх вічно треба копати, щоб щось робили. А я, курча, не мужик, якого бена я маю копати і нагадувати що як і коли 3 здоровим мужикам! Це труба, перевелись всі чоловічі якості наніц. А ще я хочу муфельну пічку, яка коштує 18 тисяч і мені дуже з того невесело, бо таких грошей не маю :sad: І на базар іти не хочу, бо жарко, бо ліньки, бо дура:girl_devil: І малий в штани какається і нема тому ради :sad: Може то пмс? :sad: Надерти б зараз комусь 5 точку:girl_devil:

11. flame

flame невгамовний експериментатор

Ех, я розстроєна:girl_cray: Прислали мені в ПП повідомлення про майстер-клас "Життя зі смаком" від Маргарити Січкар. Ну от чому, це треба влаштовувати в робочий день, в робочий час?:girl_devil: Хочу, але не можу. Зла, краще би не знала. Точно кажуть "менше знаєш, краще спиш!":sad:

12. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Коли вже мої діти вилізуть з тих болячок((
    Напухли в малої лімфовузли вже як пару тижнів, сьогодні направили нас на узд і до гематолога...думки в голос, що можливо мононуклеоз або ще що - завтра аналіз крові перездам, попередній поганий
    Плюс лікуємо в дитячого гінеколога якусь бяку, висіявся стафілокок і ентерокок
    Ну от чому мала така хвороблива...не кутаю, багато гуляємо, на ГВ...плачу одним словом
    В гаманці ситуація плачевна також зараз, всю злість зганяю на близьких, змучилася я, дуже, хочу моря і відпочинку

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Чорна полоса продовжується.
    поїхала віддавати борг і загубила гроші з кишені((((( якось не получається сказати "дякую, що взяв грошами"...

14. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Де взяти гроші на садок, моє навчання і зуби малої?(((( В мене голова вже болить... І ніяких ідей щоб заробити...

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Обсипало всю, аж чухаюсь. Грішу на підсипану полуницю, бо більше ніц такого не їла.
    А я мала в басейн завтра йти, але ж не буду лякати людей своєю висипкою, аааа :sad:

16. Bree van deKamp

Забула, що в нас ще чотири св"яткуваня за місяць на які треба нести подарунки і самим мати якісь наряди.

17. Siania

Siania Love Life

18. Bree van deKamp

19. Bree van deKamp

Маленьке уточнення:

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Дівчата, я втомилась... Просто втомилась... ПМС - жестяк (і відсутність неділь певного роду). Сьогодні вже гарчу, азвтра почну кидатись на людей. А післязавтра, напевне, стану справжньою східняцькою бандерівкою і почну "жерти" людей.
    Найгірше те, що образа і зло сидить в мені десь глибоко і час від часу те все лайно вилазить назовні. Як от сьогодні.
    Від тої злосної самотності просто вити хочеться, що я і роблю успішно. На завтра певно відпрошуся з роботи і зариюсь в свою мушлю. Чого я така слабохарактерна і неврівноважена?
    Дурні думки взагалі жену з голови. Хоч би КД швидше прийшли, то може відпустить.

Статус теми:
Закрита.