Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Сьогодні день ужасний. Спала аж до 2 дня, так і пів дня надарма пройшло, потім блузку зіпсувала нову, попрала називається((( голова як баняк, невідомо від чого болить, ще з тими всіма проблемами ще нічого не їла. Хоч бери і плач. Яка я розчарована(((

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Аааа, ну чому мені так завжди щастить... Чому мені отак раптом можуть псувати настрй, день, звалити мішок проблеми на голову і все, я вже знову не можу ні про що інше думати, знову переробляю в думках, як то зробити, що взагалі робити???? Поревіла нині після телефонної розмови з директором зі школи, а потім плюнула на то все і вирішила, що мені не можна хвилюватися і хай вони всі хоч перевертаються, а мені буде то все десь... А все тому, що моя учениця в середу мала би грати екзамен. Мало того що мені на один рік дали ученицю в випускний клас, хоч вона до того 5 років скрипки в руки не брала і у вересні нічого заграти взагалі не могла... Так ще й в програмі, по якій мене зобов'язали вчити забули вписати в екзаменаційну програму двох етюдів і 2 частини Сонати... ( хоча я взагаллі не уявляю, як я би мала з нею крім Концерту і п'єси ще щось вивчити....) І от мені то нині урочисто по телефону говорить директор, бо вже в іншій школі виплило таке ж, він заметушився і обрушив то на мене... При тому що програму ту складала інша вчителька школи і мене у вересні зобов'язали користуватися тільки і виключно нею!! А тепер викручуйся як хочеш!:girl_cray::girl_cray: Іду зараз на зустріс з директором і тою вчителькою, що він нам буде говорити я не знаю. Треба себе помістити в якусь невидиму кулю і пам'ятати, що це все дрібниці життя, через які не варто хвилюватися...

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Афігєнно в мене вечір минає, як і моє життя. З плачами, шмарклями і всіма супутніми ознаками. Хочу танців, маргарити і кохання. І ніц з того нема.
    Кароч, я нию, бо я гнила грушка. Знаю, але охота понити.

4. byzja

byzja New Member

я в шоці....... муж подзвонив, їде в лікарню, на футболі брову розсік, свята починаються.(((((((((((

5. Gorda

Gorda Well-Known Member

Сьогодні взагалі, якийсь дуже і дуже поганий день.....ні настрою, нічого нема.

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

дуже розстроїлась, сьогодні був довгоочікуваний похід на концерт Аркадія Войтюка , а він відмовився виступати, бо мало людей прийшло, ніби нічого страшного, а настрій паршивенький, не врятувало навіть те, що роздали його диски, всім хто прийшли....

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

нормальні в нас звіздуни... Ще нічого не досягли, а вже амбіцій... Це до речі велика неповага до тих людей, котрі прийшли на його концерт..

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

думаю, його це мало хвилює....більше те, що мало прийшло..
    ех, думала з чоловіком гарно вечір провести, бо подобалось, як він співає....а не тут то було

9. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

10. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

ліпше б напевне гроші за квитки вернули. А у звізди напевне зіркова хвороба почалася...

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

11. byzja

byzja New Member

і я знову жалітись, мало того що натовклась цілий день з тими хатніми роботами, то ще й машинка пральна поломалась(не спускає воду),2 тазіки води з фільтра визбирала, ше й прийшлось купу речей руками полоскати і викручувати, хоча то байка порівняно з ним що нема де їх вішати щоб вода стікала, кинула на віджим в машинку, а вона шось знов спаскудила, я в ауті, шей тортик якийсь карявий на вигляд вийшов, як не везе, то у всьому:girl_devil:

12. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Я від учора в повному шоці...По справах, вчора була на вул. Виговського, 67. Чоловік вирішив мене ввечері підвезти машиною. Залишився на 30хв під будинком в машині. Як результат, якась свинота з цього будинку кинула кусок залізяки. А найгірше, що цілились у водія -був відкритий люк і чоловік сидів в машині. Просто щастя, що та залізяка на метр відхилилась і просто розбила заднє скло...бо як подумаю, що би було якби вцілили...

13. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Що може бути гірше хворих капризних дітей? Правильно, коли до того плюсується ще хворий чоловік. А ще гірше? Правильно, коли до компанії ще й сама хвора по самі вуха. Як ми так умудрились влітку всі злягти, не знаю.

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

В нас таке було, ледь вилізли. Сказала лікар, що то вірус такий поганий.

15. Shamna

Shamna Мамуся

Взірвали з чоловіком камеру від візочка, називається хотіли колеса підкачати:girl_cray:

16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ииии, обробляла мужу спину. Дівки, я не знала, що сонячні опіки можуть бути ТАКІ
    а знаєте, що саме дуписте? Його завтра запросили на співбесіду. Як поїдем - не зна. Сидіти хлоп не може, бо шкіра натягується, чи те, що зараз нею називається, стояти може, але не в автобусі, бо потіє, а як піт попадає на рану...
    вобщем, таке враження, що серпом по дзвіночках собі, не можу бачити, як він мучиться. А ще мали намір сьогодні покласти плитку на лоджії...

Бонусом відсутність води, напевно дня на 2...

17. AilataN

AilataN жива

Йой..
    а можна просто сказати написати " Йой" і отримати купку цьомочної і обнімальної підтримки?
    буду вдячна
    бо ЙОЙ

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Плакатись... отримали вчора "професійні" знимки з нашого першого причастя... З купи знимок нема що вибрати... Всі фоти вибілені до неможливості - костюми дітей не того кольору,які були насправді, половину фот розмиті лиця - як можна записати і дати диск з розмитими обличчями? Але найгірше, що нам-батькам цього "професіонала" як єдиний можливий варіант дали в церкві - на зборах заборонили запрошувати своїх фотографів чи фотографувати самим, пообіцяли професійного фотографа та оператора "пакетом".
    Я спершу добре до цього віднеслась - думаю дійсно щоб фотографи не заважали краще буде один та й я краще візьму участь у службі, а не буду думати, як сфоткати...
    А зараз немає ЖОДНОЇ знимки щоб зробити бабусям-хресним, хоча це і не головне у першому причасті, але так неприємно за отой церковний "бізняк" і за те, що фотограф, знаючи що в батьків немає вибору дозволяє собі відверту халтуру.

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Сестрі чоловіка такі фоти дали з весілля. То просто халтура була. Дуже прикро. Чоловік ще може десь щось підправити, але в загальному вже нічого не виправиш( Невже фотограф не бачить, що в нареченого над головою стовп? І таких фотографій з одного ракурсу штук 4.

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

в мене з мого причастя теж є тільки групова знимка, бо той хто нас фотографував чи то плівку засвітив, чи неправильно її вставив, то було так давно, але досі пам'ятаю, як жаль було, що немає жодної фотографії.

20. Siania

Siania Love Life

Стовп ще не страшно, можна забрати, а от якщо лице розмазане, то вже нічого не вдієш нажаль.

Надіслано від мого LG-P765, використовуючи Tapatalk

Статус теми:
Закрита.