Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

трішки пожаліюсь - вставала з ліжка, гепнулась ногою, здерла ніготь на пальці. сумно. кров вже не ллє, ледь зупинила, але пальчик болить, тому на тренування не піду, але крім того ше роботи маю купку, і від того ніде не дінешся. сумно

2. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Сьогодні не стало однієї життєрадісної жінки...
    Відійшла на той світ мама моєї дружки - а мого тата похресниці..
    Якось так швидко все сталось - десь 2 місяці тому дістала приступ - підшлункова дала про себе знати, лежала в лікарні в Дрогобичі, тримали її там 2 тижні, кололи, тиждень температура була 39 з лишнім і не збивалась. Аж потім направили у Львів на операцію на Топольну. Спочатку ніби помогло, ходила навіть по лікарні.. Потім ускладнення... Потім ще 2 операції.. Після останньої серце зупинилось..
    Ще сьогодні зранку її мама лежала підключена до апарату штучного дихання, ніяк не відходила після операції. Годину тому дзвонить мені Оксана і каже страшні слова: "Мама померла".
    Плачу...Тій жінці вже легше, Господь нарешті звільнив її від земних мук. Але дівчина в 20 з лишнім років залишилась сама, без мами, батько з ними не живе. Ще навіть не одружена..
    Так сумно і страшно водночас, чи то чим старша - тим більше такого буде? Щось останні 2 роки дуже багато знайомих і близьких людей повмирало, причому зовсім не старих.
    Що не пройде декілька місяців - весь час хтось помирає. А тут ще в країні такі події... І ті смерті на Майдані.. Настрій якийсь такий сумний ще з осені. Раніше любила собі "врубати" музику на всю катушку, могла слухати цілий день, танцювати, робити зарядку під музику. Зараз забула, коли вмикала. Щось не хочеться. Ще й погода сьогодні відповідна..
    Весь час думаю про ту Оксану, що їй ще треба пережити - завтра маму зі Львова забирають додому...Навіть з раком люди довше живуть, а тут за 2 місяці - і нема людини, отак на рівному місці... отак раптово...

3. flame

flame невгамовний експериментатор

і в мене таке ж. Цей тиждень довів мене до жилетки. Може навіть не саме цей тиждень, але те, що накопилося за кілька місяців. І все, мене розірвало зараз.
    Минулого тижня поламалася дуже серйозно фура, та на яку були найбільші плани. Тепер ремонт затягне на десятки тисяч гривень, так попередньо на сервісі порахували на 70 тисяч. Ще й була завантажена з Києва до Львова, і на виїзді з Києва поламалася. Що я вислухала в середу і в червег від отримувачів вантажу описати важко. Скандали, обзивання, штрафи і паралельно з тим я вишукувала варіанти, як привезти це все до отримувачів. Але то були таааааакі квіточки. Ягідки пішли з понеділка. Помер мій крільчик любимий. Так важко і довго то все тривало, що описати не реально. Мучився від ранку (а може і з ночі, бо я його о8 ранку побачила без свідомості) до 10 вечора. Я працювала в ступорі, а працювати треба було!! В вівторок посварилася з мамою, вона "відіте лі" вирішила сама підгорнути картоплю і поралувати поле, БЕЗ КОНЕЙ!!!! Дістала стару дідову упряж, підпасувала під себе і так тягала по городі і потім, ще потащила на поле. ОТ навіщо? Втратила розум на 67 році начисто. І сама розуміє, що їй то не потрібно, але так щось в голову стукнуло. Вчора знову на роботі завал повний. А сьогодні вже добило. Тато ледве приїхав з роботи. Він в нас партизан страшний і ніколи не скаже, що йому погано. А сьогодні прийшов раніше з роботи, навіть машину запаркувати не дав ради, ліг і сказав, що йому дуже погано. Мама вколола йому підтримку, він кілька годин полежав і ніби полегшало. Я знервувалася до того, що покрилася плямами. І добив дзвінок чоловікового друга. В мене інтуїція спрацювала моментально. Я зрозуміла, що сталося щось дуже погане, раз він дзвонить до мене (чоловік не брав трубки, бо мав зустріч, а він передзвонив до мене). Нічого мені не сказав, але я відчула, що мабуть з спільним їх другом зле. Виявилося, що таки так. Степана дуже важко поранили, його групу майже всю перебили. З великими проблемами (якщо так можна сказати) поранених хлопців викрали з полону і перевезли в Дніпропетровськ. І там, на сході, всі друзі і однокурсники мого чоловіка. Всі вони були в нас вдома, прекрасні чоловіки, чудові офіцери і патріоти. В січні Степана показували по всіх новинах, бо він поставив Волинський батальйон за народ, пішов проти наказів. Вони вже всі в такому віці, що командують батальйонами, частинами, полковники і підполковники. Це постійно гложе, страшно за всіх. І тут таке. І ще я постійно боюся, що заберуть мого чоловіка (він був командиром штурмового спец. підрозділу,але вже 9 років в запасі). Як той дурдом витримати і не зійти з розуму? Я стараюся думати про те, що все буде добре, але ці останні події вибивають з колії .

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Ще додам http://visnyk.lutsk.ua/news/ukraine...-poranyly-komandyra-lutskykh-natsgvardiitsiv/ Зараз не можемо додзвонитися до Марійки. Навіть не знаю як її підтримати, бо дуже реалістично уявляю себе в такій ситуації. І Таню дружину Саші, Світлану дружину Колі, Наталю дружину Олега. Боже дай нам всім сили і мудрості це все пережити.

Останнє редагування: 16 Травень 2014
  4. robik

robik Member

Знаєте, дівчата, добре, що є в нас така жилєтка.

Треба ділитися такими переживаннями, бо часто дрібну сварку вважаємо катастрофою, а коли читаєш, які жахи переживають люди, то аж моторошно стає.
    Все пізнається в порівнянні.

Миру вашим родинам!

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сиджу, ревлю. Чоловіку прийшла повістка.
    Що ж я робити буду?! Як потягну темку, як з дітьми, я без нього взагалі ніяк.
    А без темки з нашими проблемами ми просто не витягнем.
    І взагалі як то буде, я собі на разі не уявляю...
    Йой, то просто жах! Лиш би тільки військоматом все обійшлося...:sad:

6. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

З"явитися треба, але не плачте раніше часу. Багатьох викликали, відмічали і назад відправляли.

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Жанно, не переживайте. То багатьох зараз викликають, ставлять відмітку якусь у військоматі і відпускають назад. Знаю точно, бо в мого сусіда в вівторок так було.

8. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Не те щоб аж так жилєтково, але зле. Ніби й нема причини, щоб сумувати, але сльози самі ллються. Настрій та емоції як американські гірки - то вгору, то вниз. Обіцяні результати аналізів з Медісу так і не прийшли на електронку (а я ще відучора як на голках). Все мені не те й не так: якась апатія, небажання хоч щось робити (чи то я така лінива?). Навіть з дому виходити не хочеться - тільки б лежати під ковдрою і спати, спати, спати...
    Понию тут в куточку. Ви ж не проти?

9. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

що значить не проти..проти ще й як!!! ти ж в нас такий енергитичний зайчик....ніяких плакань.тобі дощів мало?ще ти хнюпатимеш..зібрала себе в кулак посміхнулась...вилізла з під ковдри за порцією гарячого солодкого і забороненого і насзад насолоджуватись якимось позитивним фільмом..

10. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

І я шось нинька, той-во, якась така ніяка... І тішусь, шо сонечко нарешті, і погода гарна, але якісь такі депресивні думки в голові крутяться, шо аж злить мене то, але ніяк не можу від них позбутися...

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та дай Бог, дівчата, але в повістці написано явитись з речами і засобами гігієни, то якось сумнівно, що вони мають намір їх порозпускати.

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А що буде якщо не прийде або відмовиться, мені от цікаво..він не військовий, під трибунал не попаде..цікаво, що буде як не схоче?

13. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Kohaju, в знайомих троє дітей, раз ходив з речами то відправили додому, потім знову були повістки, двічі поморозилися, на третю повістку сказали, якщо не прийде - то ним займеться прокуратура.((

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

прочитала про повістки і зрозуміла, яка то фігня - ті 10 літрів бензину, які нині вночі у нас злили з бензобаку.
    а взагалі - фігня не фігня, а 150 грн. впіймаю - заб'ю

15. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

здається, що при наявності дитини менше 2-х років, і коли чоловік є єдиним годувальником, то мають відпустити. але я не впевнена в точності інформації, просто пригадую з давніших розмов.
    якщо викликає військкомат, то чоловік є військовозобов"язаним, очевидно, там своя відповідальність все ж таки є.

16. Ylyona

Ylyona New Member

Нарахунок війскомата!!!!
    Чим там все завершилось?
    Мому чоловіку 3 рази приходила повістка. Перший раз пішов, повернули додому. Немали часу з ним бавитись багато охочих було. Дугий раз непішов - захворів. Незвонили непитали за ним. А на 3 раз просто по телефону звонили. Сказали прийти просто дані перевірити але перший раз вже перевіряли дані і він заніс їх. Він в мене молодший лейтенант а в нас малий 9 міс. Боюсь шо не вернуть назад.

17. Anty

Anty Well-Known Member

я зі своїми маленькими проблемами. у мене особистісна і сімейна криза. лажу по соцмережах, переглядаю списки друзів, а поговорити нема з ким. кінчаюсь... сама від себе

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

взагалі існує кримінальна відповідальність.
    ні. У таких умовах- лише якщо э татом 5 неповнолітніх дітей. Все решта не є підставою для відстрочки ( ні вагітності дружини. ні маленькі діти, ні єдиногодувальництво)

19. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Плачу, хоча вже дуже давно так не плакала...
    десь там мабуть дуже багато того нагромадилося...
    треба ж мені було зайти на ту сторінку і переглядати ті фото...
    події 20 лютого, альбом для впізнавання людей, поранених, тих, що допомагали...
    бачу, щось знайоме, читаю підпис... чоловік коліжанки зі студентських часів, його обличчя дуже виразне, видно кульове поранення в груди (якось так склалося, що останнім часом мало спілкувалися, бо вони налагоджували бізнес, часу бракувало, але якраз із ним бачилися рік тому). як я тепер дочекаюся ранку, щоб зателефонувати...

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Трохи поплаксяюсь. Сиджу як на голках, дую друге горня кави, ніч майже безсонна. Дуже мені страшно.
    Чекаю звістки від чоловіка. Речей не брав, дзвонив, то каже, що там тьма хлопців, хто з тлумками, хто без... Деяких вже забирають.

Статус теми:
Закрита.