Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Сьогодні один добрий чоловік приніс мені відеозапис цієї ночі, коли відбувалась крадіжка...
    Я, коли переглядала, так спереживалась, аж мною трусило...

Близько першої ночі, двоє тітушок підійшли до моєї машини, подивились раз, другий і пішли. Потім повернулись о п'ятій, зробили свою справу і пішли. На жаль, якість зображення не дуже і не видно облич. По силуету я також не впізнала нікого, але в одного дуже виразна хода, також видно малюнок на олімпійці. А ще один з них підняв голову і дивився на наші вікна, принаймі так виглядає. Можливо я з часом впізнаю когось...мрію про це: вичислити і вчинити самосуд!
    О такі-то справи...не важні( якось так сумно і невесело(

3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Забилась каналізація. В селі жеків немає, тож чоловік та інші хлопці з під"їзду самі пробивають, вичерпують, виносять. Бо сьогодні асєнєзатори віддихають, до 3-х дзвонили - відмовились приїхати:girl_cray:нікому гроші не потрібні, всі святкують на дачах
    Відповідаю на карму.

Останнє редагування: 3 Травень 2014
  4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Взнала одну новину, яка не конче мене тішить. Вірніше, геть не тішить. Розказувати не буду, але маю надію, що до кращого... Час покаже.

5. Masja

Masja Well-Known Member

Такс, у мене істерично-депресивний стан... А все тому, що завтра на роботу. Нє, саму роботу я люблю, але є у мене такі собі тьоті-антимайданівкиКоротше кажучи, кожнісінький день вислуховую дифірамби Пу і т.п. :banned:
    Чи то їм подобається моя реакція на їхні слова, чи що, але чекаю тих робочих днів як каторги(((

6. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

То у Львові? О_о
    Я вірю, що можна у Львові бути проти майдану, але співати дифірамби Пу??? О_о

7. Masja

Masja Well-Known Member

8. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Не зважаючи на те, що сьогодні неділя, чоловік вдома, відпочиваю...ми умудрились посваритись...і то так, що він зараз в одній кімнаті, я в іншій з малою...настрій препаршивий(( не люблю таких днів, я так його рідко бачу, цілий тиждень чекаю вихідних, щоб разом побути...і тут таке:girl_cray:
    Якби винною була я, то вже б давно помирилась! А тут він провинився..я істерику закатала, дверима хлопнула і за годину мене вже попустило! Аж сама на себе зла, що то я така добра:girl_mad:

Останнє редагування: 5 Травень 2014
  9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

в нас на початках було: як свята неділенька, так сварка. Бо це був єдиний день, який ми від початку до кінця проводили разом, і до того ж в чотирьох стінах. Але відколи до мене дійшло, що цей єдиний справжній вихідний треба урізноманітнювати приємними заняттями (не обов"язково спільними протягом всього дня) і повністю звільнити від рутини, все ОК :)
    П.с. Переважно в нас неділя спланована так, щоб дитині було весело. Тоді і нам добре :)

10. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ех, такий чудовий був ранок, доки я не пішла чистити зубки. Гавкнула моя жужа :sad: Відслужила моя зубна щітка аж 1 рік і 4 місяці. пічалька :sad: Зрозуміла що я ліниве створіння за цей час відівчилась чистити зубки звичайними щітками.

11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Болить зуб!!! Я в зубного скоро пропишусь. То плановий огляд і непланові дзюрки, то кавалок зуба відпав. І ось знову щось...

12. Маріка

Маріка Well-Known Member

Так-с! Починаєтьcя знову моя епопея з старшим.
    Вже ніби з його батьком почали мирно домовлятися, ніби спільну мову знайшли, але, але....
    В малого статус ПМЖ в Канаді і йому потрібно дуже довгий час там жити, щоб не втратити його. Я вже взнавала з різних джерел, бо багато хто мені казав, що неповнолітніх це не стосується, але я сьогодні написала в посольство і мені відповіли, що все-таки стосується. І тепер у мене тільки 2 виходи: або відпустити його від себе або не відпускати і позбавити дитину вибору в майбутньому....
    :girl_cray: :girl_cray::girl_cray:
    Ех, знову потрібно запасатися валерянкою....

13. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Добре почався тиждень. Спочатку на роботі директорка "потішила" новиною, що вчителям таки остаточно знімають 20% надбавки за престижність, і та зарплата за квітень, яку і так вже затримують, буде меншою, ніж очікувалося. А ввечері втратила ще одну можливість додаткового заробітку. От тепер навіть не знаю, чи тут з горя сльози лити, чи іти в темку про домашню економіку, ділитися там досвідом, як можна знімати житло, купувати їжу, одяг, не маючи жодної підтримки від родичів, і це все за зарплату розміром 1168 грн? :girl_cray:

14. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

мда..через дурну голову мусять ноги терпіти:після 2-годинної роботи в тренажерці зайшла закупитиць трохи до Маркового ДН,а пакет поставила в камеру схову..вийшла з Сільпо з 2пакетами сочків/цюцьок/печива, сіла в маршрутку і аж тоді згадала про ще 1 пакет,що залишився на зберіганні....тому перекус легкий і тьоп-тьоп назад...а ноги ледве волочу((((

15. Savchenko

Savchenko Member

Обіцяла хорошій форумлянці позитивні пости...але не сьогодні...почалось ще зі вчора...трохи ніби наші зубки вгомонились, а на вечір то якась кара найшла...так плакала до сльозок...погналась я в аптеку вночі...купую медикаменти в міру необхідності...жену назад вирішила зрізати шлях стежинкою...перечіплююсь носком за щось і відчуваю адську біль...вдома нога в крові,нічого не відчуваю...промила...сльози в очах...палець розпух...стати не можу...дитина плаче на стіни дереться...помастила гелем ніби заснула...3,40 ночі Надійка зривається таким криком,що в мене напевно волосся дибки стало...закреп...масаж не помагає, потрохи що виходить легенько забираю, знову масаж...заспокоїти не можу...в результаті свічка,какульки з кровлею...я наплакалась...вдосвіта вложила і сама заснула...чоловік змінив пост, бо через палець просто відключалась...сьогодні інша проблема...і по моїй вині же ж ...з тими зубками Надійчик почала погано їсти, з кожним разом все гірше і гірше...груди перестали набиратись нормально...від позавчора нормально їла тільки в сні, а вдень все - капці...в результаті суміш зробила все решту...вдень може раз два вдається на трошки запхати цицю і все:girl_cray::sad: І до всього мама замість співчуття чи поради промиває мозок де мені святкувати 25 років:girl_emo: Якось так важко на душі, невизначеність,розгубленість,розчарування...ай топаю спати, може завтра полегшає...

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

ваш досвід - безцінний! Ви героїня! Вам би книжку написати;)

А я просто змучена... змучена рутиною... +пмс. Можна здуріти.
    Голова болить, шия і спина болять, до лікаря не можу сходити, бо нема кому з дитиною посидіти. В Марти нариває ніготь на нозі і маю підозру на глисти. В Марусі лізуть великі зуби... таке враження, що всі одночасно:sad:
    А ще запланували поїздку в карпати на 23-27, а потім згадали, що вибори будуть:girl_cray:... а якщо їх ще й не визнають і я не поїду в Карпати... капєц буде.

17. silvia

silvia Well-Known Member

десь на вулиці загубила телефон, номер, який був у користуванні 9 років...шкода новенького телефона... шкода фото і відео, яке там є ...найближчим часом мені світить лиш десь перепросити старий ( треба ще його знайти і наче треба купити туди батарею нову...), без Wi fi і 8 піксельної камери...
    маю підозру, що певно малий шось шукав у сумці, яка висить на візочку і міг його викинути, але ж я завжди була поруч... чого я така безголова...
    чоловік походив, пошукав там, де ми ходили, дзвонили на телефон і довгий час йшли гудки, мала надію, наївна, що хтось знайде і віддасть за винагороду, але зараз вже виключений..хтось знайшов...
    ввечері прийде чоловік і буде промивати мізки....
    а мені сльози котяться горохом...

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А може спробувати знайти через ip адресу. Мала такого далекого знайомого який знайшов телефон, такий радісний змінив номер і якось прийшли по телефон до нього на роботу власники. Якщо телефон дорогий, вартує постаратись.

19. silvia

silvia Well-Known Member

я в шоці.. чоловік приніс мені телефон... я не знаю, але досі не вірю, що так все склалось....
    розказує.... пішов шукати в парк, не знайшов, надзвонює.. тут піднімають трубку, називають його по імені і прізвищу ( чоловік працює в тому ж районі 5 хв від дому) і в голосі він впізнає свого співробітника. Каже йому, що то телефон дружина загубила. Приходить на роботу і йому віддають мій телефон.
    А співробітник розказує свою історію, що телефон знайшов вахтер-п'яничка біля банку ( от хоч вбийте мене, я не знаю як він міг там випасти, ну не голка ж , єдина думка, що як витягнула картку з гаманця, щоб піти до банкомату, то залишила сумку відкриту і малий міг витягнути його і викинути... ), ніяк не міг його включити і покликав співробітника мого чоловіка розібратись. І коли той тримав телефон у руках, він задзвонив і на екрані з'явилось фото чоловіка, яке той і впізнав. Якби дзвонив хтось інший, навряд чи йому відповіли.....Такий збіг....
    Нереальна історія...ну чесно... чоловік приходить віддає телефон, а я плачу... каже, навіть якби загубився, то ж всього лиш пластик, правда вартістю бл. 3000 грн....сказав, що з мене 150 грн. за коньяк)))
    а мене, безголову, цей випадок добре навчить!!

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

просто погано, щераз розбилась повернувшись в реальний світ. От як навчитись не жити мріями?!

Статус теми:
Закрита.