Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tequila

Tequila Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Для прикладу, "свої" могли переїхати з Харкова. Помітила подібну тенденцію ще раніше, люди переїжджають жити у Львів зі Східної України.
    У випадку, якщо відповіли стандартним листом, я б теж не питалась про причину відмови. А у випадках, коли є можливість почути адекватну відповідь, чому б і не спитати? Не факт, що скажуть правду, але додаткові висновки можна зробити (деколи навіть дійсно корисні).

Зовсім невесело, коли біль не минає навіть вночі. Вчора лікар поставив мені нереальний діагноз на підставі лише огляду, тому буду шукати спростування, чи підтвердження(( Але самим проведенням огляду я задоволена. Вчора так і не купила ліків, бо не була згідна з діагнозом лікаря, але почитала в неті, що він не призначив нічого страшного, а навпаки, мало б допомогти від болю. Буду приймати, бо до іншого лікаря інакше не дійду)))

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

3. kraplynka

kraplynka реалістка

Це так, тільки зараз особливо непрості нестабільні часи. Власне, тому й здивувалася. Не ображайтеся. Звичайно, всі ми б хотіли і шукаємо кращого. Проте при зміні роботи додається ризик невідомості - а в часи нестабільності на таке більш зважаєш. Бо потім може скластися так, що нове не підійде, а на попереднє місце роботи не повернешся. А надворі криза з вакансіями. Зрештою, на все тре мати ще й удачу, яка і в кризу порятує :)
    Мені нічого принизливого в тім, аби запитати про причину звільнення, немає. І це ніяк не пов'язано з професіоналізмом. Це цілком нормально - спитатися, аніж отак потім мучитися запитаннями - "чи то зі мною щось не так, чи то з роботодавцем". Дуже часом в тій же ж телефонній розмові по інтонації, побудові і змісту розмови можна багато чого зрозуміти. І зробити якісь висновки на майбутнє. А запитати можна в цілком доброзичливій формі "Чи могла б я дізнатися причину відмови? Мені була б ця інформація дуже корисною для майбутнього пошуку роботи."

---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Бути доброю дочкою і грушею для побиття - це не тотожні речі. Треба міняти модель взаємин, ваше сприйняття мами (без почуття провини), і вас - мамою (як дочки, котра їй все винна). А про те вже купа написано-переписано в відповідній темці про наші стосунки з мамами. Мужності вам і терпіння :)

4. Tequila

Погляд з іншого боку - під час кризи мозок починає працювати в підсиленому (аварійному) режимі , і є велика ймовірність генерування оригінальних рішень та ідей, тому це цілком може бути також часом переоцінки певних сфер життя, зокрема кар"єрного росту та його напрямку. Шукати нового та кращого завжди перспективніше і правильніше, ніж залишатись на роботі, де з"явилось відчуття застою або деградації в професійному зростанні. Особливо, якщо пошук відбувається зі збереженням поточного місця роботи. Крім того, в сфері ІТ де працює Kayla наскільки я зрозуміла, ситуація з вакансіями наразі не плачевна, хоча трохи погіршилась. А ризик поміняти шило на мило, або те, що попередня робота виявиться кращою ніж нова, є завжди. Але в мене дотепер, на щастя, було все навпаки - кожна наступна робота краща, цікавіша і більш оплачувана. Я завжди намагаюсь дивитись на обставини під різними кутами зору, тому і побачила цю ситуацію з такоі сторони :)

5. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

а що накоїла?*

6. kraplynka

kraplynka реалістка

Я з вами згодна. Та кожен зважує всі ризики і переваги змін виходячи із своєї особистої ситуації. Маю різні приклади серед оточення. Зокрема був випадок, коли знайомий перед кризою 2008 змінив роботу на більш оплачувати і вищу за посадою. Але переоцінив свої можливості, що наклалося із кризовими явищами. В результаті його звільнили, і він потім довго шукав роботу. Наскільки знаю, в нього все налагодилося. Але в той час вдома перебувала в декреті дружина. Добре, що батьки допомогли, інакше...

7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Малюк кашляє ( як і всі дітки в групі!), опалення немає, ігрова та спальня разом як одна велика кімната, то ніякий калорифер не допоможе, я ледь вистояла 3 години в церкві на службі, якщо спочатку просто соплі-покашлювання-слабкість, то протрясшися в двох маршрутках 50км, попавши під дощ, прочекавши синочка в садочку півгодини ( бо прийшла зарано, а вних ще були танці), прилізла додому і впавши на диван зрозуміла, що маю високу температуру.... А завтра на роботу - питання ЯК??
    Але найжахливіше, що всі наявні кошти потратили на похорон, ні мені, ні чоловіку авансу не дали і в хаті немає жодної паперової гривні, хіба копійки в копілці - тому навіть кошичка зібрати посвятити нема за що :girl_cray:

8. Tequila

Звичайно, завжди є свої але... Зважувати потрібно всі фактори, і приймати рішення самостійно, враховуючи ризики. Звісно, криза та складна ситуація в країні по замовчуванню не є сприятливим часом для того, щоб починати пошук роботи. Я написала інший погляд на ситуацію, щоб витягнути з неї якийсь позитив і можливості. Медаль має дві сторони, а істина десь посередині...
    Завтра йду здавати кров з вени. Але не це мене турбує, а те, що чомусь рідко коли виходить потрапити до адекватного лікаря. Ставити діагнози після одного огляду це тільки мені на таких "щастить"?:girl_emo:

9. Kayla

Kayla Well-Known Member

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

11. kraplynka

kraplynka реалістка

Kayla,

12. olangel

olangel Well-Known Member

В Марка 38,2 і весь такий закладений :sad: :sad: :sad: ліпше б я далі хворіла б

13. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я не знала куди писати - чи сюди чи звичний день, але так, як щодня не почуваю себе як мінімум дивно, то пишу сюди.
    Десь 3 тижні тому вийшла з Сільпо на Науковій з пакетом апельсин і пакувалась в машину. Тут до мене підійшла бабця просити грошей поїсти. Я, як освічена людина, але з почуттям жалю і водночас справедливості - вирішила запропонувати їжу, а грошей не давати.
    Але в пакеті мала лише апельсини, що їй і запропонувала. Бабця погодилась. Ну, думаю, треба їй купити ще щось, бо що їй з тих апельсинів.. Ну і затарила її в сільпо всім необхідним (чай, цукор, хліб, булочки, крупи, макарони - десь на 200 грн.) І дала їй свій моб., що як біда - щоб дзвонила - чим зможу - спробую допомогти(ну я б на тих 100 грн\міс би не збідніла сильно)

От вчора вона мене набрала, що може я маю можливість - зустрітись, бо свята. Ну я без проблем, приїхала сьогодні в Сільпо, вона мене вже чекала. Я трохи порозпитувала, поки їй купували паску-хліб-шоколадки, як справи, де син. Виявилось, що синок приїхав, вдома, але в нього нема роботи-одягу-грошей щоб десь йти і що певно навіть в церкву не піде, бо немає що одягти .
    Я спитала, в чому в Польщі ходив, на що п.Іра сказала, що там його ніхто не знає... хм. Я запропонувала піти на секонд і купити які джинси-футболку, то сказала, що треба так і зробити...
    Ще розказала, що в нього бідасі дуже погіршився там зір. На питання від чого, якщо він без роботи був отримала відповідь, що "ну вони роботи не мали, то сиділи по ночах в компютері, бо ж не мали що робити" :girl_devil::girl_mad: ...
    І я себе відчула лохом, що кормить 28-річного бєздєльніка, а може ще гірше, але вже не було як відступати від каси, але ж тепер хіба та бабуля з*їсть ті здобні булочки і шоколадки Рошен???
    Я їй побажала гарних свят, сказала, що тепер ми, мабуть, не побачимось, ну бо вже є син, який обов*язково допоможе і їй буде легше..
    Тепер замість того щоб думати про щось хороше почуваю себе отакою стерво через свої думки, а ще й дурною, бо може десь хтось реально потребує допомоги.... :girl_devil:
    Вибачайте за стільки тексту, я не жлоб, але мала виговоритись, бо прям так і бачу, як якийсь чувак валяється на дивані і хаває на халяву бабуліні продукти (таки та материнська любов сліпа і не має меж)((((

14. iriwa

iriwa Особлива мама

В мене нині дуже плаксивий настрій, все мені не то і не так, і слів нема щоб описати... Малий встав о 6 ранку, я знервувалася бо він зі своїми "приколами" довів мене мало не до істерики. Відправила малого в садок, подзвонив чоловік що мав в садку конфлікт бо виховательки хотіли малого сплавити, щоб ми забрали його о 1 годині, хоча працюють вони повний день... безсовісні... ще й на руці маю проблему, бо маю якийсь дерматит чи може гірше... колись мені висипало на зап"ясті, таке наче алергія від браслету.. але то щастя пекло від початку, потім перейшло, але не зникло, хоч засохло. І тепер, час від часу нагадує про себе, а чому і від чого-вичислити не можу. Вже змінила і миючі засоби і мазала кремом і маззю зі сріблом і нічо, а по лікарях лазити не хочу бо вже маю на них алергію.. плюс далася в знаки моя скажена сухість шкіри рук, знов потріскала і проступила кров.. Ото маю Страсну П"ятницю по повні програмі, а день лиш почався..

15. Barbie

Barbie Well-Known Member

Швидше за все від нервів, в мами з коліном так є. Зараз не турбує довгий час, але теж

16. Людок

Людок New Member

Вони безсовісні не відносно вашої дитини, а загалом.
    Тому, що всіх батьків так просять забрати дітей.
    Щоб звалити швидше додому.
    Про малі зарплати прошу неписати, ніхто нікого насильно працювати в садок невів.

17. Soleil

Soleil New Member

18. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А ми сьогодні до школи приходимо - а клас порожній)
    Вчора вчителька сказала, хто має їхати на село або є з ким залишитися - можна не приходити. Ну і, відповідно, не прийшов ніхто, крім нас. Ну а що робити, притопали назад додому.

20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Це може бути справді на нервовому грунті. Швидше за все, щось схоже на нейродерміт. В мого брата саме нейродерміт, виписав йому лікар мазюку, коли загострення, то користується нею, і ніби все нормально.

Статус теми:
Закрита.