Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Почитай групу Дайте Пройти на ФБ - є адекватні люди і фото, а є такий абсурд. Народ готовий різати шити за неправильне паркування на Ашані (а там взагалі треба біля кожної машини стояти і дивитися, хто перший став криво), а інші просто фоткають жахливі і постійні порушення. Хто трошки більш наглий, то просто відчуває себе божком з наклейками і ножем. І звідки в людей стільки злоби?
    Накипіло...

2. Materynka

Materynka Well-Known Member

Знаєте мені одна хороша людина казала, "значить то не твоє" Я вже більше півроку без роботи і часом просто паніка починається, але намагаюся себе підбарювати саме таким підходом

3. kraplynka

kraplynka реалістка

Вибачте, що запитую, але ж ви начебто маєте добреоплачувану роботу - в чому причина пошуку нової? Звичайно, можете не відповідати. Це просто моя реакція-здивування, бо як правило таку роботу не міняють :)
    Ну а щодо співбесід і тп. Якщо ви претендуєте на високооплачувану роботу тре робити таку поправку. Часто на такі "злачні" місця є "свої" люди, а конкурси проводять "для галочки", оскільки вони передбачені посадовими, кадровою політикою чи є вимогою власника. Ну а заохочувати вас можуть для того, аби ви таки відходили всі необхідні етапи. Чи пробували ви питатися, чому вас не взяли?

4. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

ціни як у Львові, дещо навіть дорожче( і продукти і одяг, а того нормального взагалі нема)

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, мамі робили укол в вену і напевно не попали :sad:. Рука напухла. Що робити??? :sad:((

6. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

холодний компрес і відразу до лікаря((

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

мені на капоті, десь тиждень тому, "можедітлахи" залишили 7 рисок по 5 см в рядок. така філігранна робота...

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

ого. А у вас дуже густе волосся? Я двічі робила за своє життя хімію. Обидва на волосся довжиною по лопатки. То бігудюшок було значно менше ( волосся не ріденьке, хоча і м яке)

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

Жилэтка продовжуэться. Менший син зарядив старшому в обличчя трубою від пилососа і розсік Антону щоку під оком. Заклеіла пластиром. Покликала сусідку на нараду чи іхати з тим в лікарню. Вирішили, що не варто. Буду тепер себе заспокоювати, що шрами прикрашають мужчин

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Якщо ви в собі впевнені- сходіть до директора і розкажіть йому все, що думаєте про цю ситуацію.

11. KUSJ

KUSJ мрійлива

Вдома холодно, вологість 80%, брр..:girl_cray:, передсвяткового настрою немає, спати не хочеться:girl_nea::suicide:

12. ksenia

ksenia Member

Щиро дякую anyway. Маю дуже великий жаль до вас за ваш вчинок.

13. Tequila

Tequila Well-Known Member

Останнє редагування: 16 Квітень 2014
  14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

15. Kayla

Kayla Well-Known Member

в тому, що людина завжди шукає, де краще і де більше платять
    міняють, коли розуміють, що переросли її, і ніякого кар"єрного зростаня і підвищення зп не світить, тим більше, що на будь яку хорошу компанію і заробіток знайтеться ще краща і з більшою платнею
    ну я досить скептично ставлюсь до всякого роду блатів і влаштувань по знайомству, тим паче це іноземна ІТ компанія, котра виходить на ринок Львова, відкриває офіс тут. не думаю, що харків"яни (а там головний офіс в Україні) мають стільки знаймовств у Львові, щоб закривати вакансії серед своїх

не пробувала і не збираюся. я професіонал і маю гордість. а компанія просто відписала на мейл стандартний лист-відмазочку, що є багато інших кандидатів, соррі, сподіваємось на Ваше розуміння.
    мені дуже цікаво, як вони віддалено (з Харкова по скайпу) за 4 робочі дні відпрацювали багато кандидатів, всіх проспівбесідували у 2 етапи (при чому другий етап - це особиста зустріч з представником компанії у Львові, він айтішник, навіть не ейчар, і навіть не менеджер, який приймає рішення)?

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мене прорвало.:girl_sad:
    Цікаво скільки може витримати одна людина, щоб не зламатися.
    І то досить так було "весело", а тут щ й щойно мамі виговорилась вперше в житті. І так не добре мені від того, бо і час не зовсім вдалий і у мами здоров"я хандрить, але то вже далі було нестерпно. Скільки можна на мені зганяти нерви, принижувати, скільки можна з мене робити боксерську грушу, в яку можна силоміць лупити, щоб зігнати злість.
    Фух, як ж мені не добре від того. Рука вкотре тягнеться до телефона, щоб попросити вибачення і вкотре не відомо за що, лиш тому що то мама...
    Єдине я винесла урок на все життя- ніколи нічого не можна в собі тримати, не треба боятися, бо воно так чи інакше рано чи пізно виллєтся на поверхню і від того буде тільки гірше...

17. sanches

sanches Well-Known Member

В Матвія соплі і зуби, в Віталіка кашель. В хаті холод жахливий, в маленькійй кімнаті обігрівач працюэ, а в велику аж страшно заходити. Частина вікон не помита і натхнення до них нема. Відчуття, шо скоро свято теж нема. Ще й гроші дитячі застримують - а жити на шо?

Отправлено с моего PMP5570C через Tapatalk

18. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Можливо, цього достатньо?...

19. Clementina

Clementina Well-Known Member

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Можливо...
    Тільки я на жаль таку любов не зовсім розумію. Вона робить мені боляче щораз гірше глибше, а я все мужньо терплю, бо то МАМА. А після смерті бабусі це стало пущим адом. Як ви думаєте я жива людина зі своїми почуттями, відчуттями, чи я якась каменюка?
    Мені бабуся була як мама, вона мене вибавила з пелюшок і її смерть я пережила не менш боляче, тільки я знову ж плакала і страждала потай від мами, а сама маму підтримувала як могла, бо вона мені доказувала,що їй в сто раз гірше. І все терпіла і мовчала і пропуксала мимо вух і сміялася крізь сльози... Ну, але скільки можна. І так все життя.

Останнє редагування: 16 Квітень 2014
Статус теми:
Закрита.