Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ну от, малий гавкає, як пес, і горло болить. Файні свята вимальовуються.. Хоч би тільки всі разом. Щось боюся навіть писати про свої переживання, бо бачу, що думки, а тим більше слова, таки матеріалізуються.
    П.С. Як влізла в ту жилетку, так вилізти не можу. Нюня.. Тре спробувати видалити підписку: може, допоможе..

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Життя гівно, а я невдаха!(((
    Давно так фігово не було...але я чітко знаю, що це ПМС і то треба просто перетерпіти, питання - ЯК? Нерви як струна, вчора ледь стримувала язика, щоб не зірватися на чоловіка, який по-своєму намагався допомогти і мене розвеселити. А мене навпаки то чомусь взлило, така зла була, аже не могла заснути з нервів...

4. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А в нас соплі рікою течуть і ніс вже червонющий. Надіюсь до вихідних полегшає, на Паску до мами моєї маємо їхати.

5. shparynka

shparynka Well-Known Member

І в мене малий хворий- соплі, горло, кашель.. привіт, аптека з шаленими цінами((

6. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Прийшла з базару.Капуста по 5 була дорога.По 10 якраз...Ціни не до оповідання ... С

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

ой жилєтка і все((
    старша хвора і я теж, але в легшій формі, добре, що продукти вчора купила, бо їсти нема що, але ціни шокують,особливо зараз треба попостити, то ті продукти такі дорожезні(((
    мала така капризна через хворобу, переживаю щоб менша не підхопила, мали на свята їхати до батьків чоловіка, а там друзі всі поприїжджають, а тепер не факт що так буде(((

8. Kayla

Kayla Well-Known Member

а в мене мега облом. сьогодні мені відмовили у роботі, після проходження двох етапів співбесід, кожна з яких по 1,5 години. робота точка в точку така, яку роблю зараз я. не розумію, нащо ейчари лиють бальзам на душу і розказують, "как ви мнє панравілісь і у вас такой опит!", нашо кличуть на наступний етап, де постановка розмови така ж, що ми майже впевнені, що ви наш кандидат. принаймні, з таким настрОєм я йшла з обидвох етапів. і тут такий облом. ніби по писку дали. руки опускаються. ЩО я роблю не так? така ситуація в мене не вперше, проходжу по 2-3 інтерв"ю у одного роботодавця, а на останньому етапі - дуля:girl_devil:

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

О, я стільки сплю вже досить довго. Тепер як гуляю то по дорозі засинаю. Від недосипання аж чорна, синяки страшні. Капці просто. І щось сумніваюся що в 3 місяці наші проблеми з животиком пройдуть. Найгірше, що через виснаження страждає старший.
    А ще проблема з запахом цвілі не вирішена, а це купа витрат. Ну і наші грандіозні плани на літо зарубали.
    Щось важкі ці останні тижні. Але надіюся все налагодиться.

10. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

В Гербор-Холдингу зараз величезні знижки на меблі, які знімають з виробництва. Ми місяць ходили-вибирали, але, то з моделями не могли визначитись, то грошей не було... Вчора прийшли купувати, а там переоцінка, і ті меблі які ми мали купити раніше коштували 3000 тисячі, а стали в момент 4000. А лишніх грошей немає. Ну що їм вартувало ще день почекати :sad: хник-хник. І взагалі, в країні криза, в людей грошей і так немає, а вони ще й розпродаж здорожчують :sad:. А така розстроєна.... Будемо і далі жити на коробках...
    А ще в малюка соплі... І лізуть верхня друга одиничка і зразу ж двійки.

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Приєднуюсь до компанії матусь з хворими дітками. :girl_cray: Моя малявка також хворіє 3-й день, соплі по коліна і кашляє. Ех... :cry: :cry:

12. Materynka

Materynka Well-Known Member

ви не одна така, треба триматися і не впадати у відчай

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мені якась скотина подряпала капот.. Не сильно, але слід видно і він доооовгий - десь 25 чи 30см.. Ну навіщо? Що це за розваги такі? Сподіваюсь, поліровкою та подряпина зніметься, на вигляд лише лак потертий, а не фарба. В мене нема маніакального ставлення до машини і я розумію, що подряпина то не біда. Але навіщо спеціально псувати чиєсь майно?

14. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

15. Kayla

Kayla Well-Known Member

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

17. носик

носик New Member

А я понити прийшла....
    Дістала та невизначеність в державі... Пошук роботи... Таке враження, що всі ті вакансії поторюються з періодичністю 3-4 дні.
    Ціни постійно зростають і ти незнаєш що чекати завтра, а хочеться спокою...

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

Тошно на душі...Набридло жити в світі ілюзій, ілюзій що все добре і прекрасно. Нестерпно боляче, коли розбиваються мрії, віра у все хороше. От живеш, все супер, всі справи вирішуються і в один прекрасний момент все валиться...І ти стоїш така розбита і не знаєш що далі. На душі одна велика рана. Починаєш шукати плюси в тому усьому і бачиш - що один великий плюс - те що ти зможеш почати нове життя. Але як його почати? Осад залишився і вимити, викинути з душі не можеш ніяк. Навіть коли забуваєш про той осад, рано чи пізно відбудеться щось таке, що вимиє його знову на поверхню і далі він тебе мучить... Душишся від сліз. Розумієш що нічого аж такого не сталось, життя продовжуються, за вікном сонечко, а руки просто опускаються. І тільки тобі одній відомо що робиться на душі.

19. Anty

Anty Well-Known Member

1.молочниця (втретє за 2 місяці)
    2.чоловік поїхав до суботи у відрядження, а я з малим на руках сама маю якось організувати нам паску)
    3.ще й посварилися перед поїздкою

20. Натуля

Натуля Well-Known Member

Моя машина зараз в брата. Минулого тижня були в нього. Стою боруч біля машини і бачу на капоті сліди ніг і невелику вмятину, ближче до лобового скла. Питаю, звідки це. Виявляэться, він на ніч поставив машину під самим під'іздом, на ранок отримав таку памятку. При чому, брат подумав на сусіда який там завжди машину ставить, але тому взагалі сильно потовкли. Я пів ночі потім не спала, так мене це зачіпило.
    В мене взагалі якийсь жилэтковий тиждень. Спитала маму чи не могла б вона на 2 дні з роботи якось відпроситись і дітей забрати, щоб я квартиру нормально відмила. "Треба подумати"... Далі вже немаэ куди думати. Блискучоі чистоти, хоч тимчасово, не буде. Вчора чоловік мав взяти вихідний. Дімуліка потрібно було максимально відволікти від думок про пиття-іжу перед наркозом, а вечором побавити, щоб я могла чоловіку на сьогодні на дн щось приготувати. Угу, не вийшло з вихідним. І так завжди. Коэ-как я дотягнула дитину, майже без сліз, до стоматолога. Чоловік з нами побув годину, а пакуватися назад з двума сонними дітьми (бо Антон втомився і теж заснув), довелося мені самій. Вечором спекла чоловіку на роботу еклери, половину яких вранці з'іли діти. Довелось пекти ще одну порцію. Крем зарідкий вийшов. Пиріг з куркою трохи розсипався. З того всього сказала чоловіку, щоб пригощав всіх канапками. Правда потім заспокоілась і таки відвезли йому приготоване. А ще чоловіку не сподобався мій подарунок і він цього навіть не приховував. Найкращі подарунки для мого чоловіка це труси/шкарпетки/парфумерія.
    Згадала. Стоматолог доводила мені, що я хрэнова мама і не чищу дитині зуби і потрібно садити його на жорстку діэту (про існуюче гв я ій вже не говорила). А коли я сказала, що прийду з дитиною і щіткою черезкілька днів, щоб вона мене навчила то лікарка шось відморозилась. До речі, кому цікаво пломбували фторовані пів року назад зуби. І навіть анестезіолог хотів навчити мене чистити дитині вуха:) :) :)
    Ще згадала. Я реальний лопух. Вирішила поновити відрісшу завивку. Перукарка постійна. Знаэте шо вона зробила ? На моэ волосся довжиною до плечей вона накрутла 100 бігудюшок, а перед тим кожну прядку закрутила в джгутик. А я і не слідкувала за процесом бо перший раз все було нормально. А потім зістригла каскадом старі посушені кінці. Тепер в мене не кудрі, а пухнаста мочалка (волосся не попалене, просто багато дрібненьких хвильок). Ну і чоловік мене "підтримав" - "мені здаэться тобі без хіміі було краще". І то після того як я з ним порадилась щодо зачіски і пішла в перукарню на завивку.
    Эдина радість, що мене вже попустило і хоча б ревіти вже не хочеться:)

Статус теми:
Закрита.