Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

2. shparynka

shparynka Well-Known Member

А що то за така модна кавоварка за 27 тис грн? чи то опечатка, мало бути 2,7?

3. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ми також вирішили ще сильніше затягнути пояси. Отл сиділи обговорювали стратегічні аспекти. Тепер стало ще сумніше :sad: хто там казав про всякі гуртки з дитиною? Ех... Ми ото вирішили хліб дешевший купувати, куди там до гуртків і занять.
    А я вже три тижні марю помадою, при чому червоною (але не геть-геть яскравою). Не мала ніколи ггг, а в кризу от захотілось:). І спідницю бачу вдягну вже як літо буде :) про інше вже мовчу.
    Але треба себе в руки взяти і не впадати в смуток.

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

5. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Може я зачаклована чи що ?!:girl_crazy::girl_sad: всі, особливо зараз, прагнуть знайти роботу в хороших компаніях, де є стабільність, виплачують з/п,і тд., я теж до них відношусь, вже проходила кілька співбесід в таких конторах, і підходжу до їх вимог, все вроді добре, а в результаті толку "0"... цього разу сама вирішила перезвонити до спеціаліста по кадрам, бо в зазначений день не перезвонила, сказала, що памятає про мене, ще не всіх переглянула кандидатів,перенесла 100% дзвінок на сьогодні, я дочекалась до майже кінця дня і знову вирішила взяти ініціативу в руки, набрала її, трубки ніхто не взяв( і так теряешся в догадках, не знаєш чи далі продовжувати пошуки, чи :confused::hang1::wacko1: коли вже зупиниться це все і я знайду, що шукаю, вже голова забита думками,що зі мною не так(

6. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

нині залишилася вдома з дитиною, бо щось зранку виглядала ніби з температурою.
    Богу дякувати, дитина здорова, зато я дорвалася до роботи((
    Вишурувала кухню, ванну, тепер голова болить від того всього.
    Ще в шоці від нинішнього курсу валюти, сподівалася вже помаленько будуть його стримувати. єдине, що НБУ трошки знизили, але то копійки. порівняно.

7. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Зараз взагалі скрутно з роботою будь де. У мене знайома в пошуках вже довгий час і також все ніяк не виходить. У великих компаніях, суджу по одному випадку, також не сильно приймають спеціалістів, або вимоги дуже завищені.

8. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

лише де ризиковано працювати чи попахує шахрайством, або "не солідно"- беруть з руками і ногами....... чи це від вдачі залежить? :girl_in_dreams:

9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

В залежності, що вважати "не солідним"?
    Набирають ходити по квартирам вікна тулити, чи косметику. Піраміди типу Емвей і таке подібне.
    На склади, теж ніби не солідно, не беруть зараз.

10. AilataN

AilataN жива

тактак, економія включилася по повній. Мене теж сьогодні накрило, треба переглядати витрати.
    То не жарти- євро по 20 грн, капець(((

11. kraplynka

kraplynka реалістка

Завітала сюди з тими ж враженнями від сьогоднішнього курсу валют - а нас таких багато :sad: Дівчата, як згадаю ті 90-ті - моторошно стає - для моє сім'ї це були виживально-існувальні часи - зп батькам затримували, та й вони були такими мізерними, що думалося як до кінця місяця на їжу вистачило... Не дай Бог до такого повернутися :sad: Зараз ще є частина товарів ще непереоцінених, але згодом все ж "шарахне і накриє" - і що робити, якщо немає надходжень в інвалюті??? До речі про секонди "на вагу" - там давненько вже в перший день не так вже й дешево купувати, та й дуууже рідко вдається щось в доброму стані знайти - певно корупція робить своє - перекупники заздалегідь все "вичищають"...

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я собі всіх наших пакращеннях знайшла плюс - навчуся економно і раціонально використовувати гроші. Можливо, я спокійно відношуся до всього (хоча в якийсь момент теж запанікувала), бо більшу частину життя жила в бідності і до сьогодні не шикували. Я вже обдумала де можна зекономити, як буду готувати і т.д.
    Я дуже вірю в те, що моім дітям не доведеться так жити як жили ми з чоловіком в 90-х.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

йшла сьогодні біля Євросеконхендів ( 2 магазини в різниих місцях_ товар завозили. але ціна уже по 99 грн
    м яско в магазині коло мене- вчора ціна ще 54 грн, сьогодні- 67. Усі м я сні вироби виросли в ціні теж на 20%.

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Вода мін. ту що завжди брала за 5.50, сьогодні купила за 6.80,і яке це має відношення до курсу? Вода ж наша? А ввізне мито на медикаменти і товари першої необхідності, було 20, знизили до 7%, і це ще без курсу. Весело має бути у травні-червні, коли залишки розпродадуть, а нового з митом ніхто не захоче возити, бо ще й ПДВ не повертають...

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

А ви не думали за те, що в тих "бізнесменів" працівники працюють? І вони теж їсти хочуть не по старому курсу, а по-новому? От я теж зараз сушу голову над тим, що треба ціни піднімати, бо моїм працівникам завтра треба купити їсти не по курсу 8, а по курсу 12. І вони не будуть дуже раді, якщо я їм скажу, що ви вибачайте, але з/п я не підніму, або як підніму, то скорочу половину штату. Одним слово сумно це все

17. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Щодо картоплі і курсу - вони через паливо пов'язані. Щоб посадити картоплю треба зорати, за що і треба заплатити залежно від курсу...
    Ну і щоб не офф- чоловік на межі звільнення... а тоді збираємо швиденько речі і до батьків, на городі виживати

18. invisible

invisible Well-Known Member

Щось я ніде не чула, щоб зараз зп піднімали... Навпаки ситуація з роботою критична. От у мого чоловіка на роботі - яке там підвищення, всіх спочатку відправили на місяць у відпустку за власний рахунок, а зараз вийшов на 1/2 ставки. І що, мусить працювати так, бо мусить годувати сім'ю, навряд чи зараз можна щось путнє знайти, а на його місце навіть на таку зп знайдеться багато бажаючих.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Статус теми:
Закрита.