Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

забрала сьогодні свої балетки-кросівки літні, а вони мені завеликі :girl_cray:
    життя нема з тим 35 розміром :hang1:

2. Людок

Людок New Member

Люда, може, мені з моїм 35,5 підійдуть?

3. Anty

Anty Well-Known Member

в мене якась особистісна криза. скоро моєму малюку рік. я його люблю-люблю, але з народженням дитини моє я стало МАМА. і все. я якось ніби душусь в цій тісноті, якшо так можна сказати... мені 28 років. цього року буде 5 років моєму шлюбу. з 22 років я працювала майже без перерв, навіть вважала себе трудоголіком. я завжди мала час на себе. просто посидіти, подумати, вести щоденник. а тепер я не можу нікуди сама піти. ми живемо в чужому місті тільки 2 місяці. нема ні родичів, ні близьких. чоловік до вечора на роботі. приходить теж хоче відпочити. на вихідні посидить з малюком зо 2 годинки, але мені того мало. я розумію, що дитинство то чудова пора і треба ловити кожен момент, а не чекати коли вже синочок виросте. може я просто не навчилась ловити кайф від декрету. коли ходила на роботу, то мріяла, коли настане Та Осінь, коли можна буде гуляти вдень, а не сидіти на роботі. я обожнюю Осінь. от була така цього року. і шось ніяких особливих спогадів чи вражень. мамочки, як ви організовуєте своє декретне життя?

4. iriwa

iriwa Особлива мама

А я нині взнала що посиденьки час від часу почитує моя мама. Тепер навіть писати щось страшно бо як вона винюхає то буде виніс мозгу!

5. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

Почитують багато людей:girl_crazy: всяке різне...
    тут навіть можна описати людину за пару дописів в різних темах,потім чую на роботі всяке....хтось зрозуміє...поспівчуває...а хтось "тихо" осудить:girl_impossible:
    треба розуміти,що деякі речі не варто виносити на загал,якщо ти боїшся наслідків своєї відвертості.

Завжди ставлюсь з повагою до людей,які можуть винести свої проблеми на розсуд громадськості! Так щиро і проникнено описують,що мені якось аж сумно на душі стає:sad:

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Моя теж почитує. І взагалі, в мене тут багато друзів зареєстровано, й братова теж. Але я все одно пишу, просто фільтрую, що саме пишу...

Бо це у вас ПЕРШИЙ декрет ))). Серйозно. Я свій перший так профукала, а могла ж стільки всього зробити...тепер шкодую. Я сприймала багато чого як повинність й мус - типу, якщо я мінімум 2 рази по 2 години не погуляю з дитиною надворі - значить я погана мама й т.д. Чи робити вправи з дитиною - типу розвивати її - то мені теж з часом набридло - ну але ж тре робити, інакше я - погана мама. Мала такий пунктик. Й взагалі, час тягнувся дооооовго-дооовго й дуже одноманітно. Аж ставало шкода себе - у всіх життя насичене, а в мене - пеленки-какашки, скільки дитина покакала, що поїла..Навіть в чоловіка було різноманіття - на роботі щодень інакше. А я...а я ввечері могла розказати тільки як покакав, що робив й т.д. Й тому я страшенно рвалась на роботу. В другому декреті я насолоджуюсь усім. Ну правда є дрібні капельки дьогтю у вигляді коників старшого, але то все поправимо, бо загалом - в мене чудові дітки.
    Як це не дивно - з 2 дітками я стала організованіша, тому умудряюсь й нігті лакувати й книжку почитати - наприклад, поки старший в школі, а менший зранку спить.
    А в цьому плані активніше залучайте чоловіка. Це така сама дитина його як ц Ваша. В мене вихідні дуже часто проходять під гаслом "діти з татом". Й то не 2 годинки, а цілий день.

• Не подобається Не подобається x 1
  7. Anty

Anty Well-Known Member

на рахунок прогулянок, то ви в точку попали. я взагалі якщо день не погуляю або бачу, шо вже 16 год, а ми ше вдома, то відчуваю якесь гризіння совісті.

8. Людок

Людок New Member

Тетянка, якось боролись з тим страшним першим:) декретом?
    Чи змирились, бо так легше пережити:)?

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Таке враження, що читаю свій допис:)

9. iriwa

iriwa Особлива мама

Та сама історія.... але в мене хочеш-не хочеш а ТРЕБА бо дитина потребуюча... За час декрету я змінилась так що від додекретної мене вже певно нічого нема... часом навіть через то виникають сварки з чоловіком,

10. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Пожаліюсь і я трохи..(Делікатно) Поставили мені "анальну тріщинку" діагноз. Лікую, лікую, та щось якось не дуже. Спазм після кожного походу в туалет..Начиталась, що як невилікувати таке - операцію треба робити. А я не хочу, боюсь. А ще поставили "хронічний тонзиліт", хто каже - видаляти гланди, хто - полікувати, а я все вирішую, що саме краще - в результаті нічого не роблю. А сумніви такі, бо суглоби турбують і температура маленька тримається.
    А ще вчора срібні сережки вийняла з вух - а вони почорніли..Чоловік понарозказував, що таке буває від хворіб..Не хочу я так думати, але тепер думаю про те. Правда читала, що через окислення таке відбувається..Чогось мені так сумно-сумно. Все плакати хочеться.

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

а в нас взагалі того діла нема..от як відвиклось..І так в принципі погано на душі від того, бо я ж чоловіка дуже люблю, але за час вагітності - боялась, після кесарського - теж боялась...було пару раз всього, і все..чоловік теж на тому фоні каже "ну як ти не хочеш, будем чекати". Але тут зі здоров`ям постійно якісь страхи, тут - малеча..Теж вже розгубилась якось. Дуже часто молюсь сама, в темі про спільну молитву прошу теж..але якось розгубилась я ..Зтого всього - сижу зараз плачу..

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

то цілком нормальне явище.

проконсультуйся ще з іншим лікарем.
    мені видалили в дитинстві, то направду проблем з горлом поменшало в рази

ну і щоб не офтоп - щось в мене сумний настрій трохи останні дні. на вихідних взагалі ревіла, все з рук валилося...
    і взагалі стала якась дратівлива, чоловіка дістаю деколи невідомо чого...треба щось міняти

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

і взагалі все мені якось не те. постійно кажу собі,що все добре, всі живі-здорові і т.д. не знаю, чи то втома чи авітаміноз весняний...:girl_crazy:

12. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

В травні нам сказали виселятись і йти на іншу квартиру, ми були спокійні, бо мали 2 пропозиції 100% на них до останнього розраховували, все мало бути добре...тепер, за місяць до переїзду, виявилось що в нас вже нема жодного варіанту...чоловіку далі затримують з/п...я стажувалась на "перспективній" але мало оплачуваній роботі, вчора все залишила, бо до кінця місяця потрібно знайти і оплатити мін. 2 тис грн за нову квартиру, а я немаю звідки їх взяти..... 3й місяць невезе з роботою.... чоловік ночує на тій роботі, без вихідних, вже змучений, на мене понадіятись неможе, я не підстрахую з грошима, знову перспектива вертатись додому(((( я вже не знаю що робити...

13. Savchenko

Savchenko Member

Вчора в мене був чисто жилетковий день...почалось з хникання та псіхів малої а закінчилось сваркою з чоловіком і так для контрасту додався тиск,зубний біль і перший закреп в донечки...чесно, я думала що вчора матиму нервовий зрив ніколи не подумала,що людина може дійсно "закипати" від нервів та напруги...Сьогодні напівжилетковий, зуб не болить поки діє знеболююче,але різали десну, то чекаю адського болю((( І моя малеча посміхається і бавиться, а то якось просвітляє ту жилетку та негатив)

14. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

О! не одна я така. Чоловік з роботи приходить, щось розказує-розказує, а мені і розказати нічого, крім того як дитина їла-какала-гуляла. І так щодня. А ще я вже з рік нікуди сама не виходила. Завжди моїм супутником є каляска. А часом хочеться і по магазинах пошаритись, і в кафе з подружкою посидіти, а зась! В мене сина - "мамина дитина". Я часом в туалет з ним ходжу, бо сяде під дверима і натурально виє, а як двері відкрию, то на руки лізе, і сміх і сльози...
    А загалом, в мене найкльовіший малюк, якому за тиждень рочок! І Чоловік в мене кльовий!

15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Це основне. А все інше внормується. То певно ще тому, що постійно вдома. Мені чоловік каже, що я змінилась трохи, як стала вдома сидіти (хоча, чесно - не хочу особливо на роботу, та й в перспективі - я вже там і не буду працювати). Якось, чи "обабілась"..не знаю, як це пояснити. Якось все виглядаю зачухано-нервово-ніякою. А гірше за все - що інколи мені просто нічого не хочеться робити. Знаю, що так не можна. Що такий терплячий чоловік в мене, що тільки позаздрити. Але ж він теж людина - треба і йому увага, час, красива жінка..От недавно пофарбувала, трохи змінила стиль, і що? Знов хвостик, голову по 3 дні не мию, знов такий само вигляд..Грошей ні на що толком не вистає, і ще через то всьо..Настрій на нулі. Але як хтось мудрий не раз тут цитував "дякую, що взяв грошима". Аби всі ми були здорові і кохані. Все буде добре, дівчата.

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

а мені цек навіть довподоби) Путешественники ми ще ті). А от те, що майже перестали до мене з`являтися подруги - то те, то інше..Якось забувають про тебе, чоловік от час від часу - то на футбол, то туди, то сюди..А от чому жіноча дружба поступово переростає в формальність - оце так складно мені зрозуміти. Я б і з малим ходила - та напрошуватись не люблю. Ну й добре, за те в мене є кохана родина)

16. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Ранок почався жахливо. Нашу фірму "кинули" на велику суму. Тепер суди і т.д. Як каже мій чоловік: "З такими "чесними" українцями і москалів не треба". Люди за Європу, стрічечки на одяг і машини собі вішали, а багато людей кинули - і невідомо що буде далі. Так боляче аж до сліз. Більше не буду вірити нікому.

17. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

в мене те саме, тільки я вже два роки нікуди сама не виходила.... ще й гормони в голову б"ють...

18. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, може в мене зараз тапки полетять від мамочок, які все завжди встигають, але скажу своє спостереження. Для початку скажу таке - я переконана, що виховання дітей має здійснюватися переважно саме батьками. Та зазначу, що коли час від часу є допомога "під боком" - це неймовірно полегшує психологічний стан мами. Коли є кому іноді погуляти чи побавитися з дитиною, чи їжу приготувати і тп у жінки з'являється той необхідний час, який вона може приділити і своїм потребам як жінка, а не тільки мама. Ще раз наголошу, що йдеться про допомогу час від часу, а не перекладання батьківських обов'язків і тп. Кажу це із власного досвіду, оскільки маю з ким/чим порівняти, і не у всіх маленькі дітки є такими, попри яких мама може встигнути і з хатньою роботою, і з власною потребою інтелектуально розвиватися, чи елементарно трохи відпочити.
    Ну і для тих, в кого первістки - дитина дуже багато чого міняє в житті, що було раніше звичним, змінюються пріоритети, обов'язки, розпорядок дня. Та життя ціле змінюється. Від того і стан у вас такий - від того, що треба стілько всього у собі і довкола змінити. Але з часом ви "втягнетеся" - пристосуєтеся і організуєтеся, а в тяжкі хвилини думаєте про позитив - що маєте поряд найбільший свій скарбик, який так вас потребує, і неймовірно тішиться вашою до нього увагою :)

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.