Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Стою біля вікна реву(( чоловік два дні на роботі в два дні пє(, блін що в них в тих військових частинах робиться. Вчора поїхав на роботу-випив-і на машині назад додому 50км( думаю ну ладно перший день. Сьогодні випив-і замість того щоб їхати додому(дзвонив-чекаю його), поїхав в Новояворівськ ще пити, по телефону ледве говорить(((..в мене нема слів він ніколи так не пив, то всі військові такі?! Я дуже переживаю, бо як переїдем-чекати його пяну морду кожен день в незнайомому місці нехочу...і ще переживаю щоб небув як тато його(любітєль)..((((((

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 3
  2. Yavorchanka

Yavorchanka Member

Ви збираєтесь переїжджати в Старичі?

3. Talya

Talya Well-Known Member

Хоч тут виговорюсь. Тяжкий нині день. Якось все звалилося за раз. До обіду ще все було добре, тішилася весною, а прийшла додому, подивилася новини і зразу тягар на душі з'явився. Потім чоловік ' втішив' новиною, що малій треба укріпляти зуби тус-мусом, який вже більше 400 грн. Ціни на все просто зашкалюють. З понеділка мені треба йти до стоматолога, навіть не хочу уявляти витрат. Добила нас новиною мама - моїй тітці зробили операцію, сьогодні прийшли результати аналізів. онкологія. надія на Бога. Якось все на раз

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
  4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. lyanysya

Ні, в Новояворівськ.

6. Britney

Britney Домашня посиденька :)

7. terezka

terezka котяка-вишивака

ой. а те що п"яний і за руль то не страшно, хіба то має бути "ладно"?!

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 1
  8. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Власне, мені то теж кинулося в очі. То ж чисто безвідповідальність! Мало того, що наражає на небезпеку власне життя, так ще й життя інших людей (пішоходів та автомобілістів).

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Що за ціни! :girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
  11. Kandya

Kandya Well-Known Member

чоловік п"є не від війни, не від проблеми, і не від нічого робити. Він п"є з КОМПАНІЄЮ. І коли всі п"ють, то дуже важко відмовитись. Тим паче, що у 80 відсотках він і сам не проти випити. А от ЯК відмовитись від випивки, коли всі п"ють? Коли кажуть: "та шо то 100 грам? старші п"ють і ти пий? Тут вже залежить від характеру чоловіка, від мотивації. От взяти мого чоловіка. Він щосуботи на 8 ранку ходить на футбол вже років 15 із однією компанією. Коли ми з ним ще зустрічались, то після цього футболу він завжди пив. Влітку -- пиво (і не одне), взимку -- коньяк, йшов додому, проспався -- і на побачення зі мною. А коли ми одружились -- він... далі пив в суботу вранці. Менше, ніж до одруження, але все ж таки мене це нервувало. Плачі, істерики не допомагали. Вмовляння, типу, що хочу провести суботу із тверезим чоловіком теж не допомагали: приходив додому із квітами, піцою цукерками і під градусом (але все що я пишу -- це про легке випивання, а не про нажирання до зюзіків). Тобто я зрозуміла, що є місця і компанії, де він буде пити за любих обставин. Проблему я вирішила дуже швидко: якщо я знаю, що він йде в місце, де буде наліваха (а я не хочу, щоб він пив) -- то нам в той день треба срочно кудись їхати! (а за кермом чоловік не п"є). І позяк у нас на роботі постійно є та наліваха, то без авто я його туди не пускаю. Бо як деколи прийде пішки, то вже мужики виглядають з вікон і кличуть на пляшку скидуватись)

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. lyanysya

то був не сильно пяний)

13. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Блін-блін-блін... зламалась наша коляска зимова. Капец як зламалась. Рама надвоє, і то в такому місці що фіг звариш, бо біля пластику. А нема чого було її грузити. Чи зможуть її хоч якось поремонтувати. Будемо в літній-тростинці кататись поки. Злізли з болячкової каруселі - зразу ж сіли на витратну: нові окуляри, стоматолог, коляска. Коли ж то вже пересядемо на якусь кращу карусель, де як не прибуток, то подарунок...

14. Siania

Siania Love Life

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  15. lyanysya

Це точно, він там по віку самий менший, всі там старші дядьки,начальства як такого нема (а як є, то самі пють). А відмовити мужики випивці не дуже вміють...нажаль

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

• Погоджуюся Погоджуюся x 20
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. jylanda

jylanda занууууда

А сильно то як? Коли вже взагалі ногами не володіє? Вже як йому не важливе власне здоров'я, то хоч про безпеку інших варто подумати? Здебільшого отакі не сильно п'яні виходять без подряпин, а от пасажири чи пішоходи можуть і життя залишити. Як можна так легковажити????

Останнє редагування: 21 Лютий 2015
  18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Лянуся, Ваш чоловік ж збирався в АТО, наскільки пам"ятаю. Передумав? Там пити точно не буде, бо життя дорожче. Тому сказати що війна впливає на людей таким чином, що вони п"ють трохи дивно. А що говорити тим, котрі воюють, як тут військові п"ють і пяні за кермом гасають, то най їдуть туди, якщо військові.
    Сорі, я нині зла, образити нікого не маю наміру, чесно.

І моя жилєтка- маю скапарений натрій такий шо ну... Діти до сих пір не вигуляні. Мала іти до церкви, черпати сили, а форум рідний допоміг, так "черпанула" сили, що вже ніц мені не хочеться. Хоча то таки треба себе пербороти, бо діти, ну чим вони винні, щоб не піти на прогулянку в таку гарну погоду.
    І ще, мій Святик останнім часом жаліється що болить у нього голова. Навіть не знаю як реагувати, він то каже, шо серце болить і показує що воно в горлі)) то що тиск болить))) Одним словом не пойму чи копіює що говрять старші, чи треба дитині якусь томограму зробити. А поскільки в мене нині настрію нуль, то я важе собі і то накрутила...:sad:
    Діти от зірвали штору з вікна і скачуть по ній як дурні. А я сиджу як пошматована і ніяк себе не склею в купу.

Останнє редагування: 21 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Britney

Britney Домашня посиденька :)

То, певно, про мій допис)
    Але ж зовсім нещодавно писали дівчата, тут, на форумі, що п"ють чоловіки, ще й як п"ють, на тих полігонах, чи де їх там навчають воєнному ремеслу...
    Аж буває, що поб"ються з тої пиятики((((
    Тому й написала, що війна впливає...
    --- дописи об"єднано, 21 Лютий 2015 ---
    Я теж нині зла, бо з четверга до нині ціни виросли. І кажуть продавці, що кожен день ціна росте(((
    Ну, шо, то нормально?В четвер купила муку по 15.40, а нині вже та сама мука по 17.70.("Богумила" - 2 кг)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, чесно, я нікого не хочу зачепити, наперід вибачаюсь. Просто не погоджуюсь з тим, що п"ють через війну. То така ситуація в країні напружена, але не виправдання заглядати в чарку тут здоровим хлопцям, при тому, коли інші там гинуть і калічаться. Бо тим що там врази важче і хоча б з поваги краще б як я вже писала присвятили себе чи якому волонтерству, чи допомогли сім"ям, чий батько воює якоюсь фізичною силою, раз залишаються все таки тут у теплих домівках. Пити то не вихід і не виправдання в воєнний час. Я це мала на увазі, я розумію що і ви це не підтримуєте, звісно. Може трохи не зрозуміло висловилась...

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
Статус теми:
Закрита.