Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Натуля

Натуля Well-Known Member

Люди,весна скоро. Точно кажу. В мене вся квартира в павутинні:girl_crazy:, значить природа просипається:girl_smile:.
    Настрій був нульовий, з натяком на сльози. Але нічого, вже ніби покращився. Вчора мала одну розмову з дуже оптимістичним майбутнім для нашої сімейки. Вчерговий раз все перегралося з нашим місцем проживання і, я впевнена, що це є найправильнішим рішенням. Наша сімейка морально настроїлась-перенастроїлась і лишилась дрібничка - десь взяти грошиків на ремонт в нову квартирку:girl_in_dreams:.
    В машині здох акумулятор і спустило колесо. А з новою ціною на бензин хіба на тій машинці круг дому кататись, щоб не заржавіла:girl_devil:
    П.С. Але я маладєц, написала в жилєтку замість прози:girl_flag_of_truce:

Останнє редагування: 13 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  2. arushka

arushka завжди досягаю мети

це вже моя хронічна жилєтка
    ремонт закінчили, але в половині кімнат вже півроку немає люстри, в вітальні стоять садові крісла, а замість порохотяга - кавалок віника
    реалії життя зараз такі, що або облагороджуємо хату, або їмо 3 рази на день:swoon2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 4
    • Не подобається Не подобається x 1
  3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
  4. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

@arushka, можливо, Вам полегшає, якщо я скажу, що ми вже понад рік тому переїхали до нового будинку, але закінчили тільки перший поверх, світильників нема в жодній з кімнат крім кухні, а в кухонній стінці нема фасаду...)), не вистачило нам тоді 5 тис. на фасад, тепер треба 10 тис.((. Про нові меблі мовчу.. Муляє мене дуже та відсутність дверей кухонних, але на завтра в чергове збираємо бус з харчами для наших хлопців на сході (живемо в селі, завтра моя вулиця, готує домашню їжу для бійців) і це набагато важливіше зараз ніж якісь там двері чи світильники. Тримаймося, дівчата, мусимо вірити в краще і не падати духом..

• Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 5
  5. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ага, і у нас меблі ще мого дитинства, там де не вистачило, таких же по віку, світильників- "лампочки ілліча". Стіни просто погрунтовані білою фарбою( лише 3 кімнати кольоровані) і т.д. Повірте, не дуже тим парюсь. А от відсутність нормальної кухні і побут. кухонної техніки напрягає, але я вмію знайти мінімум 3 позитивних моменти в тому. І тому,депресняк, бувай здоров, я шпацерую далі !

• Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Chekay

Chekay Well-Known Member

додам ще один позитивний момент - моя знайома недавно переїхала (2 роки тому) і назичила грошей в доларах на ремонт і нову техніку, правда зробили все на глянц зразу, але сумніваюся що той "глянц" її зараз милий , враховуючи борги по новому курсу думаю вона б воліла жити без світильників і модних шпалер

7. nibysh

Та ми також 1.5 року тому позичили трохи, щоб мати змогу перебратися, але те "трохи" тепер не дуже й трохи, але за оренду влітали би, а так хоч своє,рідне....

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  8. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

аналогічно,колись дуже переймалась через те,що сусіди собі шушукались,що я свою шафу переробила і банки поставила,відповідно уже більше 1,5 року у мене шафи немає,усе в коробках,мішках...кожен день я просипаюсь і бачу 5 швів на стелі і кабель посеред кімнати,на кухні 2 стола,плитка,холодильник,який гавкнув,умивальник і знов коробки з посудом,в коридорі коробки,а в ванній можна приймати гостей:girl_crazy:ледве дотянула минулого року зробити її.Купа всього треба...ремонт в кімнаті кричить вже,я інколи,як мала дитина ревлю з того приводу,але потім витяну кусок шоколадки і подумаю,що слава Богу здорова тай по всьому,бо раніше по 2 тис. грн. на медикаменти витрачали і то по курсу 8 і інсулін державний:sad: і думала,що то тільки в мене так,але бачу,що ні...:girl_sad:мене дуже бісить моя начальниця,яка регулярно питається чи я зробила ремонт і документи...до чого ті розмови:girl_nea:ах,люди бачуть мої двері з Білорусії...а за ними повна ж:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. zetta

zetta Well-Known Member

Нічо дівчата, головне що своє. Нехай і дроти і меблів нема.. То все наживне. Головне щоб здорові були ви, дітки , батьки .

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  10. nibysh

Ага, і мир був. А ще так інколи хочеться, щоб мої батьки були живі і я бачила, як вони тішаться нами. Ну, бо вони таки радіють за нас, але там , на небі.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Ari

Ari Well-Known Member

• Оптимістично Оптимістично x 2
  12. arushka

arushka завжди досягаю мети

Дівчата, скажу вам чесно: я готова ще n-років жити з тими лампочками на стелі, аби тільки не прокидатись і зразу гнати читати страшні новини
    Часами піднапрягає то все, часами депресую, особливо коли читаю про відпочинок за 18тис на двох, але я хронічний оптиміст, відстріляємось
    По темі: цілий день тисне серце, понапивалась горнятами крапель-таблеток, тепер сиджу, як після сто грам, а серце далі болить. Старію.:cry:

• Подобається Подобається x 2
  13. flame

flame невгамовний експериментатор

Так дивилася виступ Порошенка, що збігло мені молоко, стягнула банячок з плити і взялася рукою за розкалену решітку. Таааак попекла руку, що капець. Болить зараза.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я умудрилась сьогодні картоплечисткою руку розгаратати- кровіщщщє лилась, малий бідака перелякався, почав верещати "Їдемо в лікарню", я кажу , що тато машину забрав, а він я подзвоню, скажу, що треба в лікарню тебе везти. Біднятко моє- турбується за маму.
    Я наклала борсучого жиру- тааак пекло(він пече завжди), думала - уп..сь, зате гоїться моментально.

• Подобається Подобається x 1
  15. flame

flame невгамовний експериментатор

Маю повну "жменю" Пантенолу і п орозливане молоко. От, не дурепа?

16. Ari

Ari Well-Known Member

• Корисно Корисно x 7
  17. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата ,ви дивитесь ictv? Факти тижня з Оксаною Соколовою.
    Я просто не маю слів, емоцій, сліз...
    Свої проблеми, геть десь далеко.

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Малий має ускладнення - гайморит, і в довєсок пооовний набряк слизової в нос

19. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

... і знову нежить... боюсь знову захворію... а в аптеках такі ціни, що жах(( І взагалі, щось часто хворію. То напевне, ті переживання... здається, що й не було того часу без нервів.

20. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

не люблю того робити, але мушу понити, може легше стане. Завжди була оптимісткою, якщо навіть і настрій пропадав то ненадовго. А зараз депресія прогресує повним ходом. Так це все надоїло, ніколи не подумала що життя буде таке важке. А зараз таке враження, що життя загнало в тупік і не бачу жодного виходу, куди не подамся з вирішенням проблеми всюди на мене чекає тупік. І як дальше себе зібрати до купи незнаю. Просто все надоїло, наболіло....

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.