Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В мене маленька жалілка:girl_devil: Розбила тарілку просто над раковиною. Дзуськи розлетілися повсюду:girl_cray: Мию, витираю, мию. І ще переживаю, що десь не помічу(((

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

І я сьогодні розбила тарілку над раковиною, летіла зверху, чуть по голові недала((

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

від скачка напруги згоріло два тюнери до саталітарки, радіотелефон і телевізор.. Куди звертатись? Що першим ремонтувати ?

4. smugastik

smugastik Well-Known Member

Ну ось, розумні люди розбивають тарілки а я суперекономна господиня пошкодувала тарілку і вона впала мені на ногу ребром ( краще б вона розбилась на дрібненькі частиночки) тепер маю на нозі величезну гематому, ні взутися, ні ходити. Так що не шкодуйте за розбитим.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4
  5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я не шкодую) Я дико боюся розбитого скла)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

І я дуже боюся, особливо за дитину, що завжди десь поруч мене крутиться. Мені найкраще зібрати виходить пилесосом, ретельно і всюди пройтися, тоді більш впевнена, що не залишилось сколівна підлозі, де дитина може лазити.
    А найбільший стрес мала недавно, коли налила окропу в скляну чашку, а вона трісла і розвалилася на очах, добре, що не в руках, а на столі і благо мала була далеко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  7. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Буду плакатися... мої зуби нещадно псуються один за одним, перед новим роком 4 зробила, решта вирішила поки відтермінувати, і тепер на передньому зубі робиться дірка, ще один трохи ниє... а як порахую, у скільки то мені обійдеться... :girl_cray::girl_cray: і де ті гроші зараз взяти?:girl_cray::girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  8. Raven

Raven Мама малятка

ухх, зайшла за чаєм в магазин і офігіла
    пачка посереднього чаю вартує, як добра кава колись:girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  9. smugastik

smugastik Well-Known Member

Ех, "вилізла" мені та нерозбита тарілка боком, сьогодні прийшлось вскривати гематому, тепер перевязки і антибіотики, бо гематома була дуже велика і дала вже т-ру, тепер скачу по хаті як недострелений заяць.Ось так із за якоїсь тарілки, маю "менінгіт на голову". Ну нічого, дасть Бог, все загоїться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 3
  10. Hermi

Hermi Well-Known Member

і правильно робите!
    на горищі, навіть не пам'ятаю коли розбилось вікно (нові вікна вже 3 роки стоять), ніби все добре позамітали, правда в нас там зерно в мішках зберігається і лазимо туди дуже рідко, та і там освітлення нема, от моя мама недавно вмудрилась ногою влізти в скло. І лікарі витягували, і мазі прикладали, а потім ще і я 2 осколки витягла. три тижні мама з ногою мучилась.

Настрій на нулі, знову всі хворі...заходжу в аптеку, очі на лоб...Читаю новини, болить серце. І як зібратись, де знайти сили, і з неділі один і той же страшний сон сниться, моторошно на душі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Недавно хотілося забити нашу систему медицини, а тепер мені дуже сумно.
    По ходу, маю пневмонію, але лікарці на це глибоко начхати, вона її не побачила. Аналізи, знімок - непереконливо, бо ж вона ніц не почула. Призначила мені амізон і декатилен, навіть нічого не призначила від кашлю. Лікарняного не пропонувала і то нічого що я вже 12 днів з температурою, кашлем і інтоксикацією (добре, що мені не потрібний, працюю з дому, а якби треба був?). Сумно.((

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Bulavka

Я колись так медсестру з реєстратури виховувала. Теж потім казала "ну чого ж ви зразу туди пішли" ще й мала наглість просити, щоб я пішла туди ще раз і сказала, що вона того не говорила. Але сьогодні, після трьох днів щоденних походів до поліклініки (а позавчора двічі, здати кров і за результатом) і черги я сьогодні елементарно не мала вже на то сили, я туди й так насилу дочапала.
    Вона приймала мене рівно дві хвилини - швиденько послухала, глянула аналіз, опис знімку (причому вона мене туди не направляла, всьо сама), запису в картці не зробила, все віддала, сказала вклеїти до картки і до побачення. Скарги не слухала геть, що та температура вже 12 днів, незважаючи на противірусне лікування і що кашель душить.

Але більше до неї як до дільничної не піду, хай мене покрасять. Лікуюся сама. На щастя, моя мама досвідчений медик, хоч і далеко живе.

Останнє редагування: 12 Лютий 2015
  14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

І чого мені здається, що у нас з Вами одна дільнича:girl_devil:.
    Реально не запам'ятала її прізвища, та одного її приходу нам вистарчило:girl_feminist:.

15. ksenia

ksenia Member

Напевно все таки варто порадитись і послухатись у декількох спеціалістів. Нам малому так ставили прикореневу пневмонію - по знімку так описали, але як говорять спеціалісти, по знімку 100 % ставити пневмонію, особливо прикореневу, не можна. Ми потрапили в лікарню до хорошого професора, він ретельно слухав легені, дивився знімок, аналізи і все таки не підтвердив пневмонію, ми обійшлись без антибіотиків.
    Щодо лікарняного, то ви не повинні чекати, поки вона запропонує. У вас температура, ви викликаєте через реєстратуру лікаря, без проблем відкриває вам лікарняне на термін до 10 днів.

16. Raven

Raven Мама малятка

Таки є, я, сестра і свекор перехворіли. І як на зло на Виговського флюрограф поламаний, гребіть в мед.
    Зара вроді зремонтували.

17. Bulavka

Та ну її до біса, ото мені ще кожні три дні туди ходити... Вона навіть запису в картці не зробила. В мене, тьху-тьху, адекватне начальство, відпустило працювати вдома.
    Хоча два роки тому, коли був треба, я закатала скандал і отримала той лікарняний.
    Ну і без антибіотику я вже точно ніяк - температура з інтоксикацією мене вже вимучила (3 дні 37,8 і вже 10 днів 37-37,3, ламає, нудить, я сама відчуваю, як при вдиху інколи хрипить всередині, ще й голос сів трохи)+аналіз крові знову ж.
    Я вже мала таку пневмонію пару років тому.
    Але то вже офф...

18. Raven

Raven Мама малятка

19. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Я похникати, нє, навіть поридати :girl_cray: Я машину розбила вчора, занесло на льоді і врізалася в паркан... Бампер і фара пішли спати. І що найгірше - той бампер вже нема до чого вчепити, бо вже давно треба було робити капремонт. Так що буде тепер стояти до ліпших часів і навіть не знаю коли ті часи настануть :girl_cray: Ну що за...

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  20. arushka

arushka завжди досягаю мети

чоловік щойно:cry::cry:
    відвозив дитину до школи, занесло і вдарив машину, яка їхала перед ним
    нашій машині майже нічого, а для того вуйка довелось терміново позичати гроші і розраховуватись
    наступна зарплата знову впусту, треба буде віддати позику:girl_cray:
    шо за японамать цілий час, не розумію, дурний якийсь цей рік, тільки почався, а я вже його не люблю:ireful1:

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
Статус теми:
Закрита.