Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я, ви знаєте, за ГВ і стараюсь всім розповідати. І дійсно, так часто видно причини...
    Але після того, як стикалась з осудом і висловами типу "не справилась" з приводу КР - мені часом язик не повертається щ. Втім, на відміну, від пологів, ГВ - то така річ, яку можна повернути...

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Во. Не виправдовуючи вашу подругу (насправді місцями дивно читати було )) ), головне - це здоров"я дитини. Так-так, знаю, на ГВ міг би не те що "особливо не хворіти", а взагалі бути здоровим, як бичок. Теоретично. Але психологічний і фізичний стан мами і для дитини має також величезне значення і вплив, і кожна ситуація є іншою. Напівжива хвороблива мама не є гут (я таких і на тривалому ГВ зустрічала, дуже сумно насправді). Так що не спішіть тут всіх лінчувати )) Про гіперопіку і страшну материнську любов - то вже інший напрямок розмови.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

слухайте, а хто говорить про рівень хорошості мами? То взагалі не від ГВ залежить. І любов до дитини також. Просто це викликає щире здивування-жінка від природи має такий дар і свідомо ним нехтує....

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 3
  4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ану припинили оффтоп!!!

прошу у відповідні теми. зараз порозгрібаю те що тут наговорили

Всі наступні оффтопи каратиму!

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 3
  5. zetta

zetta Well-Known Member

Прийшла змучена. Не виспана.
    Якесь безглузде недосипання почалось. 5 днів на зад. Оскільки мій чоловік все тлупиться і ніяк не вляжеться а мені шоб спати тре тишину , то лягаю пізно.
    1 перший : 7:30 ранку чую шось шелестить в кімнаті , відкриваю очі Настя світить телефоном і шукає в меншої на полиці бантик . Ну добре всяке буває , пішла я пити каву .
    2 день: 7:30 Знову шось шкрябає , відкриваю очі - Настя шукає бантик в меншої на полиці , млинець !!! Пішла пити каву .
    3 день : 7:30 шось впало, відкриваю очі - впав телефон яким Настя світила коли шукала бантик - ууууууу . Нерви здали але втрималась шоб не сварити. Пішла пити каву.
    Ввечері мені прийшла геніальна думка) нагадати про той злощасний бантик на волосся і о чудо !! Він в неї . Фух .
    4: день : 7:15 над головою голос : де ви діли мою спідницю ??? Вона вчора в мене на кріслі лежала ! Ну все ! Мама зла , кажу як може вчора лежати якщо вона на балконі сохне вже три дні . Поповзла я на балкон , дала спідницю .
    Ввечері чоловік каже: нагадай дитині про спідницю і бантик )))) нагадала . Все. Висплюсь !
    5 день : 06:50 ранку, бачу сон шо шось таке важливе говорять по радіо таке важливе і я у вісні кажу дітям тихо бо то про украіну .
    Голос чоловіка: з тобою все добре. Відкриваю очі , нема слів . А він каже, ти лежиш як пес бобік шо вмер і лапки до гори ... Мені так смішно стало , бо я дійсно так дивно чогось спала.
    Сьогодні я приготую бантик, спідницю а чоловікові речі на роботу виставлю з вечора в коридор.
    Може висплюсь нарешті .

• Смішно Смішно x 28
    • Подобається Подобається x 16
    • Оптимістично Оптимістично x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  6. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Сиджу і реву. На роботі постійні стреси, зарплату мало того, що зменшили, так ще й затримують. А сьогодні до того всього подзвонила квартирна власниця, і повідомила, щоб звільнили квартиру. На все про все дала 2 тижні часу. І от як тепер за 14 днів знайти недороге житло? :girl_cray:

• Подобається Подобається x 2
  7. Kuma Zybulya

Kuma Zybulya Well-Known Member

Відколи познайомилася із солдатом з АТО то спокою немаю. завжди переживаю як вони там. Але найбільша проблема це їхній алкоголізм! Опустилися руки вже щось йому говорити-пояснювати
    Хочу якось допомогти,зарадити,підтримати а виходить,що я сама потім ледве заспокоююся. Як жінки воєнних живуть з цим вже стільки часу?

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  8. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

і в мене те ж саме... от помітила, тим, хто комусь родич-брат-сват при таких умовах ще й зарплату піднімають, а хто тягне того ще й додатково "грузять" роботою, нема ніякої справедливості. Певно нічого нового ні для кого я тут не написала, але хоч виговоритися можна. А плакати вже не можу навіть, легше мені від того не стає...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. lilochok

lilochok Well-Known Member

@Vyshenjka та @Ma Cherie ситуацію на ваших роботах навряд чи вдасться змінити...на жаль, але спробуйте змінити своє відношення до роботи. Добре, що така робота на разі є. Радійте життю і не живіть лише роботою. Шкодуйте себе і пам"ятайте що всю роботу не переробите :)

10. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

Ви праві, можна хіба змінити саму роботу
    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2015 ---
    а ще я вірю що Бог справедливий, і тим людям, які роблять навмисне шкоду іншим, то все колись вернеться. Та й після темної смуги в житті мусить і колись біла бути.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  11. lilochok

А ще пам"ятайте про принцип Парето :)
    У вашому випадку 80 % зусиль приносять 20 % результату
    Розслабтесь і постарайтесь отримати 80 % результату затрачаючи 20 % зусиль

• Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  12. Siania

Siania Love Life

Та воно то добре, але ж паралельно обовязково треба шукати іншу роботу. Навіщо мучитись? Так, зараз не легкі часи в країні, але все рівно терпіти не варто. Звісно не треба палити всі мости і вже бігти писати заяву на звільнення, але ж завжди, ЗАВЖДИ можна щось змінити, головне сильно-сильно хотіти.

13. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Як легко сказати : шукай роботу. Добре, що хоч якась є. звичайно потрібно шукати іншу роботу, але зараз з тим важко. Якщо 2 роки тому я роботу могла знайти за тиждень то зараз нічого не можу знайти нормального. Мінімальна з/п 2 тис. Не уявляю, що думають ті роботодавці.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. lilochok

А 1200 грн не хочете? І за такі гроші люди готові працювати! Все ж краще чим без роботи

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Kayla

Kayla Well-Known Member

ну, наскільки мені відомо, Ма Шері вчитель в школі (якщо я на помиляюся, судячи з дописів про її колишні трабли з вчительками-колегами). а яка зараз зп у вчителів? - правильно, мінімальна. познімали все, що могли. тож, якщо людина отримує 2 тисячі грн в школі, а то й менше, то чому не пошукати роботи деінде? + ми не знаємо спеціалізації. якщо це філолог, або ж математик, або хімік - можна для підтримки кваліфікації займатися репетиторською роботою по вечорах і вихідних. а роботу знайти тим же офіс-менеджером у приватника на 4 тисячі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  16. Yulia Lashkevich

Ну я далеко не втікла. Мала 1500 але обов`язків мала дуже мало, 3 дні на тиждень мала бути на роботі.

17. Siania

Siania Love Life

Чому Ви думаєте що тільки Вам важко? Я теж роботу шукала, одного разу три місяці, іншу роботу за 2 дні знайшла через рекрутингове агенство (писала Вам у карму яке саме, Ви туди ходили, доречі?), а потім 2 роки не могла наважитись піти з того клятого рабства. І знову ж таки звернулась у рекрутингове агенство, де засновниця компанії провела зі мною годинну розмову і підштовхнула до того щоб я звільнинась і спробувала працювати вдома. Ехехей, і я живу, працюю і все добре.
    Дівчата, я не пишу аби писати. Поки Ви на тій роботі мучитесь і не стараєтесь щось змінити - нічого не відбудеться. Звичайно не все одразу, Ви головне вірте в себе! :bye2:

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Yulia Lashkevich

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А 652 ніхто не хоче? Чесно, і така з/п існувала буквально 2 роки тому (півставки).
    Прибила би, чесне слово.
    Та багато чого можна.
    Але так уже хочеться, аби людина все життя не викручувалася, як вуж на сковорідці, а мала змогу отримувати нормальну людську зарплату, де і ким вона б не працювала. Щоб не думати в кінці кожного місяця, як звести кінці з кінцями, чи то комунальні заплатити в першу чергу, чи борги віддати, чи до хати щось купити, чи на їжу ті гроші витратити...
    Це ні до кого особисто, це просто роздуми на тему.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  20. Siania

Siania Love Life

Статус теми:
Закрита.