Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

сестра))
    теж Одеса, дати ті ж самі, зриваються дати важливих замовлень.
    Сьогодні офіс компанії працював до 13 нульнуль, були попереджені про важливу відправку саме 5-го числа. Передзвонюю, питаю, чи відправили? ні, не відправили, відправимо 12- го ( ДВАНАДЦЯТОГО) числа. і кинули трубку почувши мій розпачливий крик " коли??"
    а мені до десятого треба. і то питання в немаленьку суму..
    ну нічо, питання втряслося. Але тепер маю маленьку турботу : прописати на деяких форумах про чудове відношення до оптових замовників, і пошукати інших ( хай пошлються мені ще кращі постачальники)))

2. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Не те, щоби "жилєтка", але... Є у мене в Росії далекі родичі. Зв'язок з ними обірвався років 10 тому, після смерті мого дідуся (то була його родина). Я продовжувала спілкуватися тільки зі своєю троюрідною сестрою. Однак у березні цього року вона написала мені у соцмережі: "Извини, мы больше не можем общаться, мне стыдно перед знакомыми за то, что у меня в "друзьях" есть бандеровка." І усьо, сеструня видалила мене з друзів, а я якось і не дуже засмутилася, бо до того часу мені вже геть осточортіло обережно обходити у спілкуванні політичну тему, і переконувати їх з чоловіком в тому, що українці - не фашисти. А сьогодні від неї прийшло повідомлення: "Привет, это правда, что у вас война и ваши правосеки убивают наших миротворцев?" Все. Аут. :khomyak: Я сьогодні цілий день думаю, що робити: просто не відповідати, чи відписати так, щоб їй на все життя запам'яталося? :girl_devil: Бо проводити політінформацію у випадку із нею - діло невдячне. Ото ж треба було так зіпсувати настрій перед святом... :girl_mad:

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Oddly

Oddly Well-Known Member

Напишіть, що все правда, а ще ретельно відслідковують тих росіян, які таким цікавляться в соцмережах, тому хай тепер боїться правосеківських снайперів, де б вона там не була. Напишіть, що з космосу відразу пряме попадання.

В мене також є родичі в Росії, але чомусь їм в голову не прийшло дурниці говорити чи писати. Все адекватно розуміють, бо люди мислячі.

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, дякую всім за поради, підтримку та розуміння!
    Вчора на емоціях щось страшенно перенервувала, бо стикнуалася із таким вперше..
    Мало того, що цілий тиждень посилка йшла НП , то щей на складі одеському переплутали і прислали нам чужу ( доречі, я отримала луганську посилку, а там нашу бандерівську)))) .. Просто іронія долі якась ...
    в темці звісно написала про форсмажор, але все-таки вирішила оплатити за зайвий тиждень і попросила Мартіні продовжити темку, щоб дівчата бачили її і не боялися, що я кудись пропала))
    Тепер матиму науку, що ніколи нічого не потрібно замовляти пізніше 25-26.12, бо хтось Новий рік святкує тиждень, а хтось Різдво + форсмажори і то все затягується надовго...

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:34 ----------

від такої дози я б певно "мертва" була)) не люблю і не сприймаю алкоголю... моя найбільша доза це 100г вина протягом усієї гостини..
    впринципі так і вийшло, просто надалі картаю себе, що все так затягнулося ( нехай це і не моя вина), але все ж я посередник і дівчата контактують зі мною, а не з НП чи гуртовим складом, і вимушені таак довго чекати((((

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А мені зле і морально і фізично, втомилася...просто хочу ще раз бути мамою.....

6. iriwa

iriwa Особлива мама

Хочу щоб зима скінчилася!!!! і не хочу одночасно... бо страшно боюся народження другого малята, боюся того тягара відповідальності і роботи, боюся що не витримаю, не фізично, бо вже звикла що всі 6 міс по 3 рази встаю вночі, що старший хоче щоб його присипляли, звикла до того стану..боюся що психологічно вмру...
    В неділю чоловік запросив мене до ресорану, а я навіть відмовлялася бо вже забула що то таке і нашо воно є. Зрозуміла що все крутиться навколо дитини, що всі теми для розмов то що син їв, як поводився і скільки какав.. Ото докотилася! Я стала покоївкою, нянею, але не жінкою яку покликав мій чоловік заміж. Я суцільний клубок хондри, нервів і ще незнати чого. А як того позбутися? Зараз на себе повішаю догляд за молодшим малюком. Помітила що про його існування дуже рідко згадую, хіба як відчуваю рухи або коли взуваю чоботи бо незручно через живіт. Ото мама, навіть не мама, а мамаша! А нині Свята Вечеря. Нічого не готую. Добре що маю маму яка мене цього року виручить як ніхто. Чоловік привезе все готове. А я нині зробила собі вихідний. Хіба мушу помити туалет і на кухні, а так то мала всьо в носі.
    Делема. Як я маю сісти і повечеряти з свекром? На дух його не переношу і стараюся його не помічати. Навіть не говорю з ним. Чоловік на роботі до 7 години мінімум, тож вечеря у нас буде пізня.
    Маю якогось психоза на прибиранні. Чоловік каже що я повернулася на ньому. Не можу бо важко, але встаю і мию бо відволікаюся тим бід того жаху буднів, відключаюся. А тепер маю манію. Я б все викидала. Все що мені не нра, що криво лежить і що не підходить.. Видно пора лікуватися :girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Думаю, треба перестати думати про себе, як про нещасну мамашу, а більше про діток, чоловіка і про себе щасливу маму двох діток. Щастя ваших дітей, зараз, залежить тільки від ВАС!
    Я вас розумію трохи... бо в самої була дипресія, що важко, що чоловік не допомагає, що те, се і ще куча всього... до такого дожалілася, що попала в лікарню з нервовим зривом. Потім зупинилась, обдумала, просила Бога, щоб дав мені СИЛУ. І реально, не в одну секунду, але стало легше. Не фізично, а морально! Дякуйте, що маєте діток, чоловіка, їжу, ліжко, маму, яка вам допомагає... ну це ж неоціненно.
    нікого не хочу образити, але коли не заходжу в жилетку, тут завжди одні і ті ж самі "плачуться". Дівчата. прочитайте якусь книжку про думки і як вони впливають на наше життя, купіть собі якусь лаху, нема грошей - купіть лак для нігтів, чи заколку до волосся. Приберіть вдома... вчепіться до чогось і самі побачите, що не все так погано!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Nana11

Nana11 аспіранточка

Погоджуюсь з Вірджинією, перестаньте розглядати свою вагітіність як суцільний негатив, малюк все відчуває і йому там страшно і теж сумно.
    Ви повинні себе налаштовувати на те, що все буде добре, якшо Бог дав Вам другу дитинку значить Він вважає шо зможете собі дати з дітьми раду. Скільки історій я прочитала, що власне для таких дітей як Ваш старший народження молодшої дитини стає великим поштовхом у співіснуванні із суспільством.
    Ви засіли в цій жилетці, десь колись прийти понити то так, але ж не кожен день.:girl_spruce_up:
    Тому йдіть зробіть манікюр і зачіску,капучіно з шоколадкою, 100 грам вина з сиром і потіштеся тому, що в Вас чудесна мама, яка зробила Вам вечерю і Вам не прийдеться горбатися 3 дні. Бо далеко не всім так пощастило)

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

iriwa , ви колись писали, що ходили до психолога, але він мало вам поміг. Думаю, що просто або ало ходили, або поганий психолог попався. Вам би хорошого спеціаліста знайти і реально з ним попрацювати. Бо то реально затягує у глибоку депресію. Ви взагалі не бачите нічого світлого, але ж воно є. У вас є своє житло, у вас є одна дитинка, яка відрізняється від іншої, але тим не менше, саме такі діти стають дуже талановитими в певній галузі ( саме завдяки своїм особливостям)- їм лиш треба допомогти це назовні витягнути ( навіть той же Стів Джобс - з аутистів, Біл Гейтс- теж має аутистичний розлад окремого спектру.Фізики, математики-багато відомих нобелівських лауретів- це теж люди аутистичного спектру). Ви вагітні - а багато про це лише мріють. У вас є чоловік, у вас є мама. Все решта- виправляти тільки у своїй голові. Ви самі себе заганяєте у роль покоївки чи прислуги і внушаєте, що то так є.Вам треба просто подивится на всі ці ситуації не лише з негативної сторони, а шукати позитив

10. Siania

Siania Love Life

11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Iriwa , можливо вам допоможе подивитися на своє "фе" з іншого боку моя історія . Протягом 14 років ми з чоловіком не могли народити дитинку , і не завагітніти , як інші пари , а саме доносити . Таке повторювалося безкінечних 8 разів і аж на 9 - щастя - наш синочок . Дорогу долає той, хто йде (повірте , я маю право так казати ) . Спробуйте шукати позитив в негативних ситуаціях . З часом це захоплює , хоч інколи і не вдається . Приклад : дуже хотіла кухонні меблі , бо в нас 3 старих шафки . Але зараз нам не під силу такі витрати , чоловік в бяці , ну бо він хотів такий подарунок , а не спромігся навіть на духовку . Я кажу : клас , бо №1 малий підросте і перестане намагатися віддерти дверцята , щоб подивитися , як вони присобачені ; №2 придумають ще новіші духовки іт. д. - і в нас буде найкраща ; №3 - можна відморозитися і не пекти нічого , бо відмаз желєзний ; ну і т.д. Спробуйте , може вам підійде такий метод . Моєму чоловіку не підходить , у нього кожен раз " всьо пропало..." і "што делать " , а на мене діє (правда не завжди ). Але так веселіше!

12. lilochok

lilochok Well-Known Member

у мене теж такі страхи. Боюсь появи третього члена нашої сім"ї

13. AilataN

AilataN жива

О___ооо. тут я , бо сил просто нема..
    Якась така розчарована
    не знаю, що новий день принесе, і готова до всякого, а через те, якесь відчуття приреченості. Що найбільше вбиває.
    Вчора сплакалася, сьогодні виревілася..
    Ні, позитив є, маю гарні плани, стимулюючі, завдяки їм і дихаю.
    де би то взяти сили на завтра?
    завтра маю в плані прокинутися бадьоренькою, свіжою, активною, віруючою у все найкраще, особою жіночНого роду. Зняти з лап чоловікові капці, намастится помадою, і піти підтримувати весь малийсвіт))
    ( останнього разу коли таке собі казала прокинулася з т-рою 40)
    все зле, капець...

14. Inglor

Inglor Well-Known Member

Дівчата приймайте в жилетку. Це мій 1 допис в цій темці, але вірю, що останній.

Маємо великі проблеми з машиною. Щоб вирішити потрібні ВЕЛИКІ гроші. Або надавати декому добре по мозгах, щоб відшибло на все життя таке робити.
    Але самі винуваті(((
    А все через те,що мали необачність купити машину по довіреності. Зараз ту машину легше лишити, ніж платити такі гроші. Далі писати не хочу, бо від нашої тупості аж гидко.
    Все буде добре, я вірю. Головне, що всі здорові.

15. flame

flame невгамовний експериментатор

як я Вас розумію. Але наша відгонила 8 років без ремонтів, а зараз вирішила, що пора і то пора потягнуло нам 8000 і за 12 днів ми мали машину аж 2 дні.
    Сиджу, п"ю заспокійливе, руки і ноги мені трусяться. Пішли від нас слідчі. Були таки в нас вчора ввечері непрохані гості на дворі. І то, мабуть, вони вдарили Цезарчика.
    В мене тільки страх перед тим, що хтось може залізи затих. Ви уявляєте, я вчора навіть не чула. Правда вони встигли тільки перелізти через паркан і мали драбину, щоб вилізти назад. Далеко не зайшли, десь з 10метрів. А Цезар, як виходить з хати відразу біжить в туалет туди по-за хату.
    Як я тепер маю залишатися сама? Сама у власному домі? І як я тепер маю взагалі позбутися того страху, як то вже 3 раз? І саме страшне, як то вилізе песикові. А як отрують мені їх? Я і так сьогодні спати не могла, гладила свого золотусика і заглядала до вікна? А як чоловік під призов попаде і я залишуся сама? Я не впевнена, чи справлюся сама з роботою, а тут ще вдома боюся бути і спати в ночі. Я здурію...

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Приїде чоловік, треба буде загнати Гектора до хати і оглянути. Бо щось занадто тихо сидить. Сама його не огляну - втікає, боїться лікування. Хіба, як їсть можна буде, але сподіваюся, що вже буду не сама.

16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я вже писала, як я залишаюсь, чи то мене залишають з пукавкою, а що- страшно ж не так за себе, я к за дитину. Раджу вам придбати хоча б пневматику.

Нажаль, таке роблять сволочі. Треба пильнувати.
    Я теж того боюсь але на всяк випадок дещо чоловік навчив/показав, як що, а там ех, шо тут скажеш. треба триматись купи.

17. flame

та ну, мені ще потім тою пневматикою в ...упу настріляють. Я вже раніше в темі про зброю писала, що ми все здали, що було вдома. Чоловік може наробити біди і буде сидіти, а мене моєю ж зброєю покалічать. В мене від страху починають труситися руки і мозги відключаються. Я впадаю в паніку. Коли спокійно, я знаю чітко, що і як має зробитися, а як вадаю в паніку, все, капець. Тєло перепугане.

18. NataliaFed

Якщо Ви перша вистрелите і ще й попадете негіднику в **пу, то Вам вже ніхто шкоди не заподіє)
    Я також перше, що спитала в чоловіка "І що, мені стріляти?", він каже "Нє, нашо, чекай, поки тебе по голові гепнуть". А потім подумала і так чітко собі уявила таку ситуацію, і зрозуміла, що часу на роздуми в такі моменти немає: альбо ти, альбо тебе.
    Але, то все не дай Боже!

19. flame

по одному ніколи не ходять. Зараз от по слідах визначили, що було 2 на подвір"ї і 1 за парканом. Датчики руху по периметру є, і що, я мала би по-ідеї бачити, якби ходила від вікна до вікна, але сіпнули ззаду так, що видерли провода.

20. NataliaFed

Я в шоку :khomyak:
    В нас ще тьху, тьху прецедентів не було але я також, як тільки собаки загавкають, встаю і всюди свічу світло на вулиці і в хаті але в нас чотири входи, то, звичайно всюди не встигнеш, тому наявність зброї, хоч якось дає надію на захист в разі чого.
    Бережіться

Статус теми:
Закрита.