Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

А я б Венецію так легко не відкидала. Скільки того життя))). І позитив зараз дуже необхідний. Я б краще відклала покупку якоїсь речі.

2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Люди, та то 21 сторіччя надворі! Що, нема інтернету та інтернет-банкінгу? Хай перекидають на картку через термінал. [nick="Ma Cherie"]Ma Cherie[/nick], я б радила того не попускати і взяти їх за горло, хай на картку перекидають. Де то таке видано - лишити людину на свята без грошей:girl_devil:

3. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Думаєте, я не пропонувала такий варіант? Дівки спочатку викручувалися, що не знають, як це зробити, і що не довіряють переказам через інтернет, а тепер і зовсім не відповідають на дзвінки і смски. Доведеться чекати особистої зустрічі. :girl_devil:

4. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Дитячий садок, чесне слово. [​IMG] В мене таке враження, що вони просто користуються вашою добротою.:sad:

5. flame

flame невгамовний експериментатор

а як без машини? Ми ж в Липниках. Ні на що інше би того не стратила. Я ще в червні в Венеції маски купила з папьє маше і хотіла темку відкривати, щоб їх зробити до поїздки. А тема мені чомусь вперто не хотіла створюватися , я Імель домучувала, але так нічого і не вийшло. Тепер зрозуміло чому, бо я не мала поїхати. Але на машину доведеться пожертвувати, бо без неї ніяк. Тішу себе, що на наступний рік точно зроблю щось неймовірне з тих заготовок масок, не таке як у всіх і поїду.
    Тато завтра віддасть свою машину. Мама ого-го як відірвалася.Мало того, що доведеться викинути гроші на непередбачені витрати, ще й казання вислухала.

6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Настрій такий заср...й. Я й не думала, що так буду сумвати без Рудого. Виявляється, сумую. Але, раз назвалася грибом, залізай в кошик, чи якось так.
    І так воно мені нерви полокало, і так полоче. Так що мушу то пережити і не відступати від прийнятого рішення.

7. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

А я сьогодні випадково побачила оголошення про продаж електронної книги за дуже привабливою ціною. Давно таку книгу шукала. Написала продавцю, а вона щось морозиться відповідати. Я ще такою розтроєною не була. Настрій геть зник. Ліпше я б не шукала тієї електронної книжки і зараз би тут не нила:sad:

8. Maryblack

Maryblack New Member

Невтримаюсь, і я сюди... сьогодні відчула себе глупою...завжди все перевіряю, пильную...а сьогодні були з мужом в ашані, де купили лампочку, діодку. Але була вона в пластиковому кейсі ашанівському. Так от, пішли на касу, все проплатили, приїхали додому, а в коробочці з-під лампочки пусто, чоловік каже що на касі коробочку не відкривали. Отже хтось з персоналу ашану, відділу лампочок нас просто розвів на 80грн...і чогось так від того обідно, така зла сама на себе, бо нічого нікому тепер не доведеш, ех. Втішаю себе тим, що хоч не більша сума.

9. Rodionochka

За науку треба платити))). Ваш урок коштував 80 грн, мій теж десь так. Але тепер усе намагаюсь перевіряти.

10. Maryblack

Maryblack New Member

Це точно, тепер буду знати що і таке трапляється, а то спочатку був шок

11. Holly

Holly Moderator

А я б на вашому місці поїхала і глянула, може в коробочках ще десь пусто. І вдасться довести, що лампочки не було. Я роки 2 тому купляла в Антошці дитячий стаканчик із трубочкою. І вже вдома помітила, що в середені трубочки не було. Пішла назад, ми перевірили усі стакани і один теж був без трубочки. Мені поміняли товар

12. Rodionochka

В мене брат по життю філософ))), то каже, що чим більше за урок платиш, тим краще вчишся))).

13. Maryblack

Maryblack New Member

Можливо Ви праві, правда я щось песимістично налаштована, та все ж буду просити мужа завтра зїздити зранку, або й сама спробую. Просто раніше я й подумати не моглаб б що таке трапиться, адже якось звиклось перевіряти навіть ті ж лампочки, коли вони лиш в картонній упаковці, бо є люди які виймають товар з упаковки в самому ж магазині, але щоб щось схоже було в магазинних пластикових кейсиках для мене відкриття, а заодно і наука.

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ой, в нас було подібне, правда це так зовсім дріб"язок але дитині було обідно: в Арсені малий собі взяв баночку мильних бульбашок, приїхали додому, відкрили баночку, а всередині сухо 0_0. Дитина ніяк не могла зрозуміти, як то так)) Тепер вже сам трясе банкою, коли бере- навчило.

15. Retaret

Retaret Well-Known Member

то якийсь капець з тим безсонням :girl_impossible: вже дві години не сплю і спати далі не хочеться. Годину крутилася, ще годину на ДП. Що ще придумати?
    І ще вночі в таких випадках всяке в голову лізе - далеко не найліпше. Мала настрій організувати нам романтичне зустрічання НР, але звечора розізлилася на чоловіка - просила прибрати деякі речі на балконі, а він їх тупо порозпихав по шафках де було який кусок вільного місця і все тобі!! бульба-морква-буряк стоять на балконі, вже мороз тримається і вдень і вночі, а він ще думає чи то вже варто переносити в хату чи може ще ні.... ага чекаємо поки змерзне щоб викинути!!! :girl_mad: Могла би - сама би то все потаскала до хати, бо не діждуся від нього ніц :girl_cray:
    Не хочеться при цьому для нього старатися і готуватися до того НР!!

Ще трохи почитала темку про злодіїв, стільки дописів про те, що знову небезпечно стає в місті. Та мені десь добрий місяць останній якось так підсвідомо неспокійно стало в темряві ходити. А тут ще стільки підтверджуючих історій!! бррр..... На днях чогось дом. тел. в 1 ночі дзвонив. Такого ніколи не було. Взагалі на нього практично ніхто тепер не дзвонить, хіба мама зрідка, і то останньо переважно на моб. Я дуже настрашилася, правда муж мій спить так, що ніц не чує, так я в тім страху і лежала до рання!!

Оххх.... страшні ті безсонні ночі, наганяють всякого!!! І як його заснути?!

16. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Біля брами ростуть три сосни,які ми посадили.Я їх регулярно підстригаю,щоб не росли високі ,а були кущисті.І така гарна довжелезна хвоя на тих стрижених соснах,що всі питають,що то за дерево.А підстригати мусово,бо близько лінія електрична.Так от,одну сосну вкрали,тільки пеньок лишився.А до лісу йти 10 хв.

17. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Цей рік у нас неможе закінчитись без негараздів, яких і так вже сталось багато...Виїжав на машині з подвіря, мій тато на роботу, ранок, машин нема, але знайшовся придурок який стукнув машину і втік...тепер тато розбиратись буде цілий день, а мій чоловік поїхав замість нього на роботу...нема слів...

18. Raven

Raven Мама малятка

А в мене рік почнеться з пневмонії. Сиділа в хаті, ніде не ходила, а в перший ж день повернулася з прогулянки з температурою.
    Добре, що лікування сумісне з гв, бо мала через зуби тільки молоко п"є.

19. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Минулого тижня, в четвер, нас на роботі зібрали усіх і повідомили,що скорочують...75% нашої компанії...Вічунай Україна...і все через той клятий доллар((( завтра останній робочий день і канікули,які нам не давали і ми мали працювати на свята,крім 1 і 7го, а тепер відпочивай скільки хочеш:girl_crazy::8: і шукай нову роботу...знову...спустя 9ть місяців,як я там пропрацювала, знову пошуки роботи(((

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Просто все набридло, просто забембалася, просто замучилася, просто хочу жити як всі білі люди... хочу миру, хочу здоров"я, хочу хоч мінімального спокою в дійсності, а не надуманого з трепетом в серці. Хочу на Новий рік бути з чоловіком, хочу на свята бути з чоловіком, тому в результаті я не хочу ні Нового року, ні свят (прости Боже, адже вони релігійні).
    До того ж сліпну на ліве око, без пербільшень. запустила мабуть якусь болячку, бо те око давно потребувало лікування.... З тими вічними хворобами дітей і чоловіка за себе якось геть забула. Тепер вилізло от таке. Лікарі з звичайної поліклініки поставити діагнозу мабуть вірного не можуть. Двоє лікарів- двоє різних лікувань, а результату нуль. Тепер скеровують в Виники в очний диспансер, так раз -дітей нема з ким на цілий день лишити, два- не готова я зараз аж ніяк до таких фінансових витрат... я взагалі зараз до будь-яких фінансових витрат не готова, навіть самих мінімальних, не те що братись за якесь серйозне лікування.

Окрім того потрібно обмундирувати чоловіка на Схід,хоч по мінімуму, теплий одяг і все таке і того не можу морально, ніяк... Тільки та думка на голову лізе, як відразу трясуться руки, серце вискакує і я хочу чим пошвидше від тої думки спекатись, втекти і не думати.... Де черпати сили на то все, я вже не уявляю. Адже я якось робила це перший раз, коли він був на фронті.

Святик просить ялиночку, просить зняти саночки. Зняти саночки нікому, ялиночку купити теж нікому і нізащо...:sad:
    Всьо, далі припиняю писати...

писи: не напрошуюсь ні на жалість, ні на порівняння моїх проблем з чиїмись більш значущими, ні на критику, ні на щось інше. і не потішить мене що я не одна така. Я просто хотіла написати, бо вже в собі то все не сила тримати, а близьким на плечі ревіти я не хочу, бо в кожного своє...

Останнє редагування: 30 Грудень 2014
Статус теми:
Закрита.