Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Тримайтесь, дівчата!!! Всьо буде добре! Питанн лише коли)))

2. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Сьогодні прийшла зарплатня 120 грн., хочеш смійся хочеш плач, за лікарняне, яке я закрила 10 листопада ще соцстрах не виплатив, ну як так з нашої зарплатні ж регулярно відраховують податки, внески- а оплату лікарнного скільки чекати??????????І зараз я знову на лікарняному, чоловіку зарплатню затримують, сусід підмовляє чоловіка їхати в Росію на заробітку, мій проти, але в нас така фінансова ситуація плачевна, що це жах хвороба йде за хворобою, якщо й є якісь кошти то йдуть на аптеку. Ще й я страшено нервова, замість того щоб насолоджуватися вагітностю гризуся усім цим.

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

То так вже давно.
    Чоловікові теж не дали ще грр. Обіцяли до НР. Подивимося.

4. Magnolia

Magnolia Active Member

Можливо, в цьому винен не лише соцстрах? Поцікавтеся в своїй бухгалтерії, коли вони занесли Вашу заяву-розрахунок для виплати лікарняних в соцстрах. В моєї знайомої теж таке було. Лікарняні отримала дуже пізно через те, що бухгалтер невчасно занесла ту заяву в соцстрах.

5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Я в кінці жовтня 3 тижні чекала лікарняні. Але зараз ніби мали б до 31.12 закрити фінансовий рік і розраховуватись зі всіма

6. Sera

Чоловікові занесли зразу.
    І все одно сказали раніше НР не чекати.

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ----------

За умови, що соцстраху гроші дадуть...

7. Magnolia

Magnolia Active Member

Тоді, на жаль, залишається тільки надіятись і чекати, що виплатять до кінця року.

8. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Гроші від соцстраху за зданий листок непрацезхдатності 09.10.14р по догляду до 14р , я отримала аж 07.12.14р.... і так завжди отримую два місяці назад..

---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

І я поплакатись...
    відкрила свій блокнот, щоб дописати координати нових замовниць туди, і виявила, що дитьо невідомо коли( давно туди не заглядала) вирвав та викунув аж дві сторінки із десятками номерів телефонів форумлянок!
    Сказати, що я зла - це нічого не сказати!! :girl_cray:

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

ех, гроші-гроші, де вас взяти? Точніше гроші то є, але треба придумати як їх законно зняти, та бюрократія просто в печінці сидить, 100 підписів, аби з рахунку взяти свої гроші.

І епопея з ноутом продовжується, пройшло аж 2 тижні після ремонту і знову халепа. Вже просто опускаються руки, стільки грошей за нього віддала і аж 1 рік і 2 місяці пропрацював. А знаєте що найобідніше, що то не в мене одної. Як показує статистика, більшість товарів одноразові! До чого ми котимось?!

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Немаю настрою. Взагалі ніяка. Відчуваю себе овочем... Я не знаю, як далі маю жити. Аі сил, ані бажання. Взагалі нічого. В голові і в душі пустота.

11. Sera

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

файно так з самого ранку в неділю почути, що ти зробила з дітей інвалідів, одна псіхує й плаче вічно, інший до 3 років років їсть цицю і спить з мамою в одному ліжку.
    хорошого мені дня й закінчення 2014 року.

13. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

А я дуже боюся справдньої повномасштабної війни,мені аж мороз по шкірі,як читаю про ту незліченну кількість техніки..солдат..ракет..яка все їде і їде до нас.. з ненависної Рашки(((увечері лягаю і думка одна-Боже,що то буде далі? Звісно,молюся і вірю,що все буде добре,але не дають спокою думки,як то так сталося..всього за рік так все змінилося..ніхто навіть подумати не міг,що буде війна..ну,я принаймні..Чесно,то якесь прокляття в України та Московія під боком..вже скільки років не дають нам нормально жити..в них там україноненависна ідеологія вироблялася століттями..я не кажу за всіх людей..але такою була і є політика правління держави..не знаю,якийсь такий жаль бере з того всього.(((((

14. flame

flame невгамовний експериментатор

Западло не спить.:girl_cray: Такий був настрій добрий, а зараз все рухнуло.
    Казав мені сьогодні зранку чоловік, що засвітилася якась там лампочка в машині. Я особливо не вникала, він поїхав на станцію і "обрадував" мене. Машину забрали і віддадуть тільки після свят.:girl_cray: Ялинки сьогодні точно не буде. Всі мої плани пішли "псові під хвіст", ніхто мене нікуди не повезе, бо нема на чому. Хіба на санях.
    Ну і основна катастрофа. Збирала собі гроші на Венецію на карнавал. Фсьо, приїхала. Ремонт буде коштувати 300 баксів або 6000 грн. Хочуть в твердій валюті. То ж на карнавал поїхала наша машинка.
    І найгірше, що доведеться просити машину в тата. Як малолєтки, блін: тато дай ключі від машини. Не будемо ж сидіти тут безвилазно всі свята.
    Зла, як пес. Занавєс.

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я в таких випадках кажу - ну і добре, може Бог вберіг від чогось (аварії ітд). Ялинка почекає, до Різдва ще купа часу!

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Можливо на якомусь іншому сервісі вам це зроблять швидше і дешевше? Чи ми мусите їздити на якійсь конкретний сервіс?

17. flame

ага, а я не можу. Ну як, НР і без ялинки? Завтра обіцяв привезти фурою:girl_crazy: Пасувало мені поставити її сьогодні, бо завтра прийде прибиральниця. Ми би сьогодні насмітили добряче, а завтра вона би все прибрала. А так буде завтра все на купу.
    Ну і треба зібратися з силами і забрати в батьків машину. Тато все одно не їздить, здоров"я не дозволяє, хіба раз на тиждень на село. А то зараз буде кіпіш конкретний, що сталося:girl_devil:

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

там "здох" генератор, а в наявності нігде немає. Може бути тільки на післязавтра найшвидше. Переба муж може з 10 сервісів і це найшвидше і найдешевше.

18. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Може, якщо робити після свят, то ціна стане нижчою. В майстерні ж розуміють, де і коли можна накрутити. І перед святами навіть за заміну двірників злуплять як за заміну двигуна :).

19. flame

звичайно, але тільки якщо людина не займається перевезеннями. В нас специфіка роботи така, що з сервісами ми спілкуємося щодня. Тому тут, нажаль, без варіантів. Найдешевше, як для постійного клієнта і ще й на власну легкову машину.

20. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Я зла. Дуже зла. :girl_devil: Тижнів зо два тому треба було заплатити КП. Сказала про це сусідками по квартирі, повідомила їм суму. Дівчата сказали, що наразі у них немає грошей, і попросили, щоб я заплатила свої, а вони мені повернуть найближчими днями. Досі не повернули, а сьогодні подзвонили і сказали, що до Різдва їх у Львові не буде, тож свої гроші я отримаю аж 9 січня. А у мене на все про все у гаманці лишилося трохи більше 100 грн, бо ж не розраховувала на такий поворот подій... Бачу, гарні у мене будуть свята... :sad:

Статус теми:
Закрита.