Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

)))
    Мій теж за датою слідкував, та якось збився з рахунків і днів 5 ще в запасі маємо.
    А так- мо завтра і покладемо перші презенти.
    Бо душа таки хоче свята...

2. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А в мене душа не хоче св*ята . І для мене це досить сумно . Не повірите , але подарунки ще не запаковані . Добре , що є малюк - і я знаю , що хоч і в 5 ранку , але подарунок має бути на місці . Намагаюся тримати себе в руках , на людях якось легше , тримаєшся , щоб не засмучувати інших своєю кислою фізіономією . Тішу себе , що всі живі , хай не повністю здорові , але живі . І ми разом , поки що .

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Скупила півЄврошопу, щоб тільки додому не йти. Такий светрик, така цяцька. Відкриваю двері і пакунки падають з рук - згадую, що ніхто не підбіжить дивитися, " а що ти мені купила".

Останнє редагування: 18 Грудень 2014
  4. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

А я не можу Миколайків запхати... в малого вітрянка... температуру збила але крутиться і встає.... вже сама спати хочу... думаю мож то в коридорі покласти? а чи не буде в дитини паніки...добре хоч тато наш 2 години спить...

5. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Можна я тут тихенько пожаліюся? Жилєтковий і зовсім не свяковий настрій. Всі навколо хваляться подарунками, а мені і похвалитися нема чим. В якості подарунку від батьків отримала кілограм мандаринок, ще й піднесено то було з фразою "В нас нема грошей, оце тобі на Миколая". Я розумію, що я доросла і сама заробляю на себе, але ж раз в рік хочеться відчути себе дитиною. А вони навіть не поцікавилися, чи я щось хочу:sad: Про день народження та іменини мовчу, постійно чую одну й ту ж фразу на моє "А в мене скоро день народження!:girl_wink:"-"Ми нічого тобі не купимо, в нас нема грошей". А так хочеться сюрпризу, несподіванки. Так мені чомусь гірко від того.
    Розумію, що не в подарунках щастя, головне, що всі живі та здорові, але отаке ставлення мене просто добиває.

6. Sera

У мене сьогодні щось ну дуже схоже.
    Теж добрі люди свято попсували троха.
    Та оскільки все в наших руках(сказала собі я)- то з малим пів ранку тішилися фігурками з адвент-календарика. Ага- він всі зразу повитягував. Згадала себе в дитинстві- як же ж мало треба було для щастя. Ще би снігу зараз ммм.
    І води гарячої в крані. А то добрі свекри хочуть помогти з прибиранням, а води немає))).
    А люди- ну вони такі люди. Висновки зроблено, наступного року буде по іншому:girl_in_dreams:.

7. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

Ранок 19 мав бути у вихвалялках. А я тут. В мене ну дуже затяжний бронхіт, але по при це була спокійна, як удав. А сьогодні прямо таки нервовий зрив. Хочеться натиснути на паузу. І усе буде ок. Я оптиміст.

8. Freitag

Freitag Active Member

І я з вами, дівчатонька... Після вчорашньої розмови з батьком стільки болю ожило на душі. Здавалося, що я давно виросла і переросла усі ті прикрощі. А ні... Кількох слів було достатньо, аби усе ожило з новою силою. І ні поділитися з кимось не хочеться, ні терпіти не маю сили. Чоловік не розуміє, вважає, що то я неправа... За весь день ні разу не подзвонив навіть. Від того ще більше боляче, хоч і розумію, що збоку так може і виглядає. А я справді старалася, за всі зусилля лишень отримала нову ґулю на лобі. Треба воно мені було?! Таки треба. Бо треба пробачити, але ще не знаю як і не маю достатньо мудрості для того. Але треба. І краще рано, ніж пізно. Тільки відносини, які руйнувалися десятиріччями неможливо в один момент просто склеїти скотчем...

9. Radistka

Radistka Well-Known Member

10. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

В мене сьогодні день розчарувань: розчарована своїм Миколайком, реакцією синочка на подарунки, його поведінкою, самими іграшками, собою:sad: але сама ж і винна - як то в когось пише " не зачаровуватись,щоб потім не розчаровуватись", треба було просто не очікувати забагато. Тільки ж душа бажає свята:)
    Ну і ще зуби, роблені місяць тому, даються чути:sad: видно, щоб мене добити остаточно :sad:
    Знаю, завтра-післязавтра то все виглядатиме зовсім інакше, ну, але поки що так...

11. sonyafortuna

sonyafortuna Sonya Fortuna

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

І в мене...Але в якості Миколая прилізли вночі в кімнату сусідки пяні в зюзю, і в обнімочку з тазиком провели всю ніч...Поспала буквально 3 год, поки тих не було, а далі...Ранком знову в інститут. Голова розколюється, ноги ледь волочу.
    Людина від якої я хотіла отримати хоч якусь підтримку послала чим подальше, бо я сказала що "Букіни"(чи як воно) дурний серіал. Настрій на межі, розумію що мама чекає мене і хоч капельку позитиву треба подарува, а я сама вже немаю сил. Інколи хочеться впасти в сплячку і переспати всі негаразди.
    Правда настрій підняла одна чарівна форумлянка, з якою я нарешті сьогодні зустрілась. Трішки підзарядилась позитивом і далі в бій ;)

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

А в мене нежить, мучить! З одного ока течуть сльози....Чоловік вже там несе якісь ліки. Капці! Боюсь, щоб більше не розібрало.

14. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

І в мене настрій не святковий... купа дитячих подарунків і цукерків і фруктів, а дитина або лежить або спить , бо та температурва і вітрянковий висип його добивають... Похникує, каже , що вже набридло... а я дивлюсь на сумні його очі і то обсипане тіло... і сльози котяться, що допомогти не можу...

15. flame

flame невгамовний експериментатор

Як же ж шкода, що найрідніші люди не хочуть , не вміють, мають забагато гордості і амбіцій чи не мають потреби робити приємне своїм найближчим. Бачу проблеми з батьками отруюють життя багатьом з нас. Мама сьогодні зі мною не розмовляє, бо зранку не стояла під дверима з подарунком. Не важливо яким, головне, що там не стояла. Але тато, коли дзвонила привітати з святом, казав, що мій миколайко чекає на мене. Піду в неділю, понесу їхні. Хай бурчить, але тато буде тішитися.
    Тепер основна жилетка - я і Цезар наробили вчора ввечері шкоди. Так милися після вечірного гуління, що перекинули ванну. Тріснув зливний сифон, то дурниця, можна замінити, видерли кріплення зі стіни, можна би було прикрутити далу, але стогодні побачила, що тріснула ВАННА. То капець. Дівчата, хто робив недавно ремонт скажіть скільки коштує найдешевша акрилова ванна, велика - 190-200 см. Чи може спробувати заклеїти якимось силіконом, бо тріщина збоку, десь 20 см від дна. Ми в ній не купалися, використовували для госп. потреб. Шкода і ванну і грошей на нову.

16. Натуля

Натуля Well-Known Member

Не всі, не всі. Мені теж немає чим похвалитись (я про подарунки від домашніх). Але я не розстроїлась і була готова до цього. Трохи фінансова криза нас накрила. Але пів дня ревіти хотілось. Через брак коштів затягнулась покупка подарунків малим до останнього тижня. СТаршому вибрати без проблем, а от меншому - важко. А він ніби літак хотів. В кінцевому результаті купив йому чоловік гараж для літачків і там було 2 маленьких літака. А малий пів дня ходив і питав де пульт до літака. І безперевно питав старшого чи можна побавитись його катером на пульті. Ото була думка 2 тих катери купити, але засумнівалась. Так дитини сьогодні шкода було. Буду тепер всі подарнку завчасно вибирати-вишукувати, щоб не мати потім такого дурного настрою і чути чебе поганою мамою. Хоча, я і не мала можливості вільно походити без дітей по магазинам.

Напевно ви не вловили основної думки, що хочеться в будь-якому віці отримати від батьків увагу і побути дитиною. Хочете роздути дискусію на тему невдячної доньки? Свято Миколая - це дитяче свято.
    Коли нам з братом було вже за 20, я не пригадую чому і як - але мама повела нас, дорослих, в парк культури. Ми катались на качелях і мама купляла нам морозиво. Ото був кайф. Це так прікольно було відчути себе дітьми біля мами.

17. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Можна заліпити але не силіконом 100%, якщо хочете, щоб ще послужило).

18. flame

flame невгамовний експериментатор

19. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

От власне!
    Дякую, Наталю! Саме це я й хотіла сказати.

20. Sera

Статус теми:
Закрита.