Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

3. lilochok

lilochok Well-Known Member

Щось я задепресувала...
    ціни ростуть, світло почали виключати, живіт болить (КД), на нозі жива рана... :girl_sad:

4. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я теж до гурту приєдналася тих, хто в шоці від курсу і взагалі від усього навколо.
    Думки про переїзд стабільно залазять мені в голову.
    Да уж- не думала, що коли до такого докочуся:girl_cray:.

6. flame

flame невгамовний експериментатор

Щойно дзвонив наш менеджер з заправки. Від завтра пальне на гривню дорожче. На ВОГ вже з обіду підняли ціну. Тепер ДП по 18 грн, про бензин не уточняла, бо мені то не дуже важливо. Мало того, що за перевезення ставки копійчані, не платять по рахунках місяцями, то пальне знову лупане по кишені завтра. Не хочу працювати. Хочу позганяти машини додому і на відстій. Але не виходить так. Ще тих нещасних 2 тижні треба доїздити, бо розгублю замовників і потім вклинитися в свою нішу буде дуже важко. Ще мене сьогодні обрадували, що на лютий призначена податкова перевірка. Капець, щороку в перших рядах йдемо. Цього року та перевірка всі Різдвяні свята перепаскудила.
    і в нас теж таке питання стоїть на порядку денному. Але є стільки обтяжуючих обставин, що хочеться тільки накритися ковдрою і впасти в сплячку, як ведмідь. До кращих часів.

7. zetta

zetta Well-Known Member

Та то вже багато років таке, ще з 99го пам'ятаю , вічно привалюють під Різдво , паску . І шукають і риють а як комплексна перевірка : санепідемстанція , пожарники , прокуратура , податкова - всі одночасно і часом навіть між собою сварились за якісь документи . Фу , як згадаю ...

8. flame

flame невгамовний експериментатор

9. lilochok

lilochok Well-Known Member

Думали про це ще рік-два тому
    Багато від чого треба відмовитись і зібрати круглу суму грошей для реалізації задуму - ми на таке наразі не спроможні((

10. invisible

invisible Well-Known Member

На фоні всього особливо "порадувала" фраза про прожитковий мінімум на 2015 р. розміром у 1200 грн. при курсі 22. Мда, цікаво, який би депутат міг би прожити на 50 дол. в місяць. Це п...ць, просто Зімбабве якесь.

11. Sera

Ага, в Зімбабве певне і то краще грр.
    Україні- Європа. Ага щас.
    Шойто дуже дуже на то все зла.

12. terezka

terezka котяка-вишивака

депутату в місяць чистими 6 тис. мало, а народу - можна і так, плюс нові податки

13. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Якби не моя тверда (поки що ) думка , то ми вже би виїхали років надцять тому . Закидайте мене чим хочете , але я не можу . Мої оба діди вмерли , я не бачила ні одного, за нашу країну , бабу мучили так , що "Поводир" - це просто твір на вільну тему . Мама малою 5 років тинялася по різних людях , а тоді Сибір . Не хочу те все перераховувати . Але я не маю ЖОДНИХ претензій до людей які їдуть . Я просто пишу , ЩО я не можу , і згідна багато чого терпіти . Але , можливо , колись настане і моя межа . Пам*ятаєте : Бог довго сміявся , коли людина оповідала йому свої плани .

14. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

І я до вас понити...( Ціни космічні, в Європі до свят всюди знижки, а в нас на 50% піднімають ціну. Скуплялася на Миколая то в ужасі, якась китайська "Маша"-150 грн, донечка тільки про неї говорить, я стояла перед вибором чи купляти, бо дорого(.

З вересня хворіємо почерзі: то чоловік-запалення легень, то я - ларингіт, гайморит, мала - ГРЗ, вуха, ніс, кашель. Ліки такі дорогі, кожного місяця викидається немала сума. До того всього кредит на квартиру, хоч добре, що у гривнях. Просвітку в країні щось взагалі не видно. Мені от цікаво. Не боїться та влада гніву народу? Ну дівчата, скажіть, як при таких малих зарплатах, можна підіймати ціну на продукти, ліки, комуналку і т.д. Як виживати?

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

16. Sera

Я не можу бачити то все.
    Моя нервова система вже на грані.
    Я навіть не про гроші пишу, а про те, що діється і як воно діється:girl_cray:.

17. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Казали новини, що розмови про закладені в бюджет 22 грн.за долар то мулька. Ніби закладають по 17. Мені підходить (хто б міг уявити рік тому! ), бо інакше вже хіба, як пропонували, в сплячку як ведмідь.

18. Sera

19. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Вони мають два варіанти але котрий буле затверджено, ще пасматрєть

20. katysik

katysik Well-Known Member

Подивіться, яка чистенька водичка сьогодні тече у нас з крану, в такому навіть ноги мити не хочеться, не то, що купати дитину чи їсти на тій воді готувати!!! І за що ми платимо гроші!!!! ((малюк так хотів купатись, іграшки кидав, але це сьогодні нам так і не вдалось!!!))

Статус теми:
Закрита.