Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

Дівчатка, допоможіть, хто знає!
    Розбив мій розумник склянку фукорцину вдома, на паркет... З плямою згодом розберусь, запах стоїть. Але головне-вже начиталась, що входить в склад фукорцину, то жах! І ніби в аптеці продається, а склад такий, що краще і не користуватись взагалі виходить. Прочитала, що навіть шкідливо велику ділянку шкіри обробляти, тут ціла пляшечка та й дихати доводиться.
    Втікати на ніч?... втекти є куди.. Порадьде щось....:sad:

2. Gorda

Gorda Well-Known Member

Щось я про фукорцин ніц не знаю.
    Слухайте! То якийсь капець, не підтримують і не розуміють мене. Що мені робити? Так тяжко кожен день так жити. Вже не маю сил, то терпіти. Такий психологічний тиск, таке враження, що голова от-от вибухне. Від того.

3. Nevistka

Nevistka Well-Known Member

Аналогічно думала, коли дивилася фільм "Поводир". Так страшно, за дітей, за батьків...

4. raspberry

raspberry Well-Known Member

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

я теж раз розлила його... то провітрили просто і все, а от пляму не вивели:sad:

6. lilochok

lilochok Well-Known Member

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

О, якраз "Поводир" - це дуууууже пізнавальний фільм, який має подивитися кожен українець. Історію треба знати, якою б важкою вона не була, шоб не повторювати її помилки.

8. orange girl

orange girl Well-Known Member

+ 1000000, вже писала також, що цей фільм має бачити кожен українець, бо свою історію треба знати і пам"ятати!

9. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дівчатка! Щиро дякую усім Вам за підтримку, я навіть несподівалася, що скільки людей підуть на зустріч, підтримають добрим словом, заспокоють. Сьогодні я вже більш - менше дивлюся "тверезо" на цю ситуацію, заспокоюю себе, тим, що вчасно виявили і воно не переросло в щось недобре. Консульувалися ми ще з іншими докторами, робили додаткові обстеження ( пухлинка є малесенька, на самій кісточці) вона звичайно, що росте, тому треба її забрати. Але вірю і сподіваюся на те, що Бог добрий і мій синочок неодмінно видужає. Ще раз усім дякую за теплі та щирі слова пітримки. Ви найкращі.

10. Eva Reni

Eva Reni Well-Known Member

А в мене сьогодні відмомився включатися комп"ютер((((((((( Саме цікаве що 2 тижні тому він бу у ремонті, бо час від часу чогось підвисав. "Майстер- спеціаліст" сказав, що все добре він його почистив, подивився і все має бути ок. Але не тут то було, через пару днів він знов почав виснути, а сьогодні взагалі відмовився включатися(((( Знов треба викидати кошти і час щоб знайти якогось спеціаліста, щоб до нього подивився:girl_cray:

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

О то мене вчора так накрило.
    Тільки на тему того, що багато шлюбів розбивається об фінансову кризу в сім'ї. Особливо, як вона триває роками.
    Вже мали такі 90-ті. І зараз те ж саме. Навколо стільки сварок через то, що сил немає. Я вже і себе зловила на тому, та добре, що розрулили. І їсти пити є що.
    Гірко від того шо ну.

12. Demetra

Demetra Well-Known Member

Як не прикро, але так є. За собою теж помічала, що починаються сварки і напруження в сім'ї коли горшова криза настає. Стараюся в таких випадках тримати себе в руках, але все одно з часом стрес досягає піку і починаються звинувачення, крики, нерви...

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Вкрали старшому черевики Timberland, які нещодавно йому купили на зиму. Крім того, це був подарунок на Миколая...то капець...де взяти гроші на нові?

14. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

А як вкрали?

Дістали мене мої сусіди, 12 років поспіль ремонт! Зима-весна-літо-осінь-..... грррр

15. Lyudvig

16. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я в шоці:girl_impossible:, так то може сусіди, ну що би хтось ішов з вулиці чужий і знав, що там є черевики

17. Lyudvig

18. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дівчата! Якщо комусь з Ваших знайомих чи родині недавно робили операції ( яку саме ролі не грає) потрібно, дещо вияснити. БУДЬ- ЛАСКА, відгукніться в ПП. Дякую

19. flame

flame невгамовний експериментатор

Ранок почався зі скандалу. О так, на рівному місці. Вже годину не можу заспокоїтися, може тут поплачуся і попустить.
    Подзвонив мені водій і сказав, що не вивантажують машину, бо дали йому на завантаженні не добрі документи, треба, щоб у Львові замовник переробив і відіслав отримувачу. Ніби нічого страшного, але дзвоню я до тої замовниці і вона тааакий скандал закатала, що я з самого ранку нерви їй тріпаю:girl_cray: Я в шоці, ще пробувала щось тій :cesored: пояснити, але де там. Вона буде мати час - переробить і скільки чекати невідомо.
    З одної сторони, я сама винувата, бо зарікалася вже разів 10 з нею не працювати, але зараз не той час, щоб замовниками перебирати.Тому наступила на свої амбіції, взяла вантаж і тихенько молилася, щоб все спокійно обійшлося. Ага, де там. Знову ті самі граблі і той самий лоб.:girl_mad: Цікаво коли мене життя навчить?
    Ще й чоловік, замість того, щоб підтримати, подивився, як на дурочку, і сказав, що сама винувата, бо не треба було брати того і що потім ще й з оплатою буду мати проблеми, бо ж поскандалили.
    Настрій зіпсутий, робити нічого вже не хочеться, сльози капають. Зараз ще почнуть інші дзвонити з воплями де машина? І всі плани підуть у чітко визначеному :no: напрямку.

20. casablanka

casablanka Щаслива особистість

А мені все з голови не виходить вчорашня ситуація.
    Вчора проводжала маму і сестру на поїзд і так співпало, що майже весь вагон сідали хлопці з АТО. Як потім вияснилось, вони мали навчання в Яворові і вже їхали знову на Донбас. І що саме страшніше майже(за виключенням пару людей, або просто були менш п"яними ніж інші) весь склад хлопців були "в стєльку п"яними". Дехто у вагон просто заповзав на колінах. За пару годин, були і розборки, і з ножем ходили зі словами що вони всіх тих "..." заріжуть, і що вони смертники. Одним словом страшний жах. Сестра просто зі сльозами входила/виходила з вагону, було реально для дитини страшно.
    Мені тих хлопців реально шкода. Що їм прийшлось там побачити і пережити, що вони лише одною горілкою, напевне, і лікуються. І от я собі думаю, що в людей психіка вже повністю порушена. Не знаю чи вони зможуть жити своїм звичним життям, як жили ДО того пекла. Але з іншої сторони, потрібно якось тримати себе в руках, бо в такому стані явно тримати зброю і захищати там себе не наражаючи на небезпеку вони не зможуть. У мене сам кум в АТО і кум моїх батьків нещодавно повернувся, але такої ситуації там немає, або просто люди не допускають себе до такого крайнього стану. Вже якось я піднімала таку тему і ця ситуація для мене не була новизною, але побачивши на власні очі для мене ця проблема є і буде незрозумілою. От постійно мені ці хлопці не лізуть з голови, і дай Бог щоб вони повернулись живими та неушкодженими, а не смертниками, як вони себе називають.

Статус теми:
Закрита.