Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (4)

В охматдеті в аптеці в підвалі точно нижчі.

Мо і мені поплакатися?
    За лікування отиту і невриту вуха у всіх трьох ми так з мужом порахували пішло біля 5000 грн. Це ліки+процедури для мене і мужа.
    Слава Богу, що дитину лікували безплатно.
    І добре, що є мама і свекри. І кредитка.
    Бо інакше я навіть не знаю що було б інакше.
    Пішов муж вже на роботу. Я так чекала зарплати. Дали,ага. Пару рублів і все. Лікарняні понімаеш лі тепер треба довго чекати.
    Добре, що наразі в мами живемо. Де хоч покормлять.

Депресія? Вже ні, бо чути ми стали набагато краще. Дай Бог і в пн аудіограма покаже, що все буде добре.

2. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Добре коли є батьки (хай навіть незадоволено-буркаючі і вічно-всезнаючі) . Поки вони є , ми таки трохи діти, з вірою , що мама спасе і нагодує . Нажаль , в нас не так . Але можливо через це , сильніше підтримуємо один одного . Ну ,бо банально нема більше кому.

3. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Сумбурний день з купою неприємних дрібниць. А з дрібниць складається життя...:girl_cray:
    буду чекати, поки все, що зробилось перетвориться на краще

5. sanches

sanches Well-Known Member

Ех, ліки-ліки. За останні кілька місяців просто офігіваю від цін та їх росту... Кожене раз перед покупкою обдзвонюэмо аптеки навколиші - шукаэмо, де дешевше. Буваэ, що навіть дві аптеки одніэї мережі мають різні ціни.
    А лікарі деякі - не лікарі, а дікарі справжні. Дідо дав свій список ліків - до половини я знайшла аналоги значно дешевші (а один препарат-аналог, як виявилося, вживаэ моя бабця. Тобто вони п.ють одні ліки під різними назвами і в різну ціну)... Ще й з того сптску багато ліків мають одну дію - таке враження, що призначають все - наугад, може щось та й подіэ.
    О, ще згадала, нас коли в вересні з інфекціки виписували, то лікарка дала "простирадло" з призначеними діками, ще й внизу дописала в якій саме аптеці нам то тре купити.

6. Valensia

Valensia Well-Known Member

Про ліки і аптеки... Рівно за тиждень ціна на один препарат виросла з 109 грн. до 121, і то в тій ж самій аптеці. Найдешевше знайшла у Фарматоні на Дністерській, за 90 грн. А при бронюванні через інтернет ще -10 %. Наразі, це найдешевша аптека, що я зустрічала.

Надіслано від мого Lenovo S650, використовуючи Tapatalk

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчатка, а-ну відставити депресняк. Шо як бабульки, про ліки?? Це я для настрою так..Дуже багато проблем від постійних думок про них. Чим більше тих думок - тим більше затягує. Давайте вірити, що все добре. Скоро Новий рік, свята, вірю, що він буде добрим! :girl_wink:

8. Kandya

Kandya Well-Known Member

я би взагалі порадила не заходити у цю тему. От просто собі постановити: ноги моєї тут не буде! (причому, не лише буквально, а просто ні на шо не жалітись, не скаржитись). Натомість мінімум тричі на день забігати у тему Вихвалянки. Нема чим хвалитись -- зроби так, щоби було

9. lilochok

lilochok Well-Known Member

Вставлю і я своїх 5 копійок
    Я скептично ставлюсь до ліків. Намагаюсь їх не застосовувати. При застуді лікуюсь народними методами. Якщо "припече" то щось на трав"яній основі, максимально нешкідливе.
    Так, я значно економлю на ліках, але багато витрачаю на здорове харчування та оздоровчі заходи
    А вас не насторожує той факт, що один з найкращих бізнесів сьогодні це аптеки?

10. Radistka

Radistka Well-Known Member

Підтримаю. Амосов казав, що справа лікарів лікувати хвороби, а здоров'я то є справа кожного особисто. В Европі не спішать виписувати ліки, і для мене то було спочатку якось дивно, незрозуміло і дико. Пройшло часу поки я зрозуміла, що то до кращого.

Правда, у випадку зі старшими людьми, що мають хронічну проблему, яку мусять постійно коригувати ліками ті ціни то біда. Та й молоді мають проблеми часом. Але якщо є можливість, то треба займатися своїм здоров'ям регулярно самому.

11. Kandya

Kandya Well-Known Member

Є люди, які взагалі не вживають ліків і дітям не дають. наприклад, маю знайому, яка сусідить із дочкою ну дуже відомого лікаря (його тут знають, тому не буду писати). Так от та дочка і сама ліків не вживає і дитині своїй не дає. Навіть при височезній температурі. Але вони всі медикик і знають як собі заради у якійсь критичній ситуації до якої може призвести оце невживання ліків. Ми ж не лікарі і мусимо давати ліки....

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Казала теж саме я до останнього випадку.
    А тепер ось сижу і думаю- ЯК наступного разу уникнути того всього.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Ми теж не давали.
    До останнього разу.
    То як то кажуть- буває. І немає на то ради.

13. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

На душі погано - дуже дуже( моя бабуся часто їздить за кордон, в Будапешт, на заробітки). Поїхала в понеділок, вчора дзвонила все добре - сьогодні нам дзвонять - вона в лікарні, до тями неприйшла, щось з тромбом:girl_cray: тяжко розібрати, мова для нас не дуже відома...

Паспорта і візи ніхто з родичів і знайомих немає...тільки я( капец..страшно..сижу і реву:girl_cray:
    Тепер шукаєм гроші і робимо паспорт - срочно треба туди їхати...тільки щоб все було добре, вона в мене така молода і енергійна:sad:

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

я просто зла! Як можна бути такою людиною? Сам завалив роботу, звинуватив інших та щей нахамив?! І через те що хтось по клубах 2 місяці тусив собі, я зараз маю то все поночах розгрібати! Мене розриває від злості!

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

І я пожаліюся: діти ніби виздоровлювати, а сьогодні їм стало гірше, а ще я приплюсувалася з горлом і соплями і чоловік щось попчихує, одним словом в хаті цілий хворий букет :sad:

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

17. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я знала, що не є стресовідпірна, знала, що не стайєр. Але як то тяжко, виснажливо, боляче, розпачливо, кожного-кожнісінького дня знаходитися серед старих, хворих, в яких тільки я - допомога, не давати собі ради, не могти допомогти їм, постійно боятися і не спати з ночі в ніч....

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Хочу пожалітися.
    щойно вирішила перебрати чоловікове військове спорядження, бо так на кухні і воно біля стінки поскладане і картопля в сітках на підлозі, які вже почали рватися. Одним словом вирішила я ліквідувати той бардак. Забрала то все, а стінка, дівчата, наша стінка знову посиріла і почорніла, а як провести рукою така слизька... фе. Млін, ми живемо як в підвалі і то тільки 1,5 роки тому назад, перед народженням Андрійчика, муж стіни виніс на смітник (так-так, в буквальному розумінні цього слова) і наліпив нові, плюс якісь вставки, плюс все обробив і не встигло 2 місяці шось під стінкою постояти, як стіна вся змокріла і зчорніла на ніц. Хата орендована, платим відносно дуже мало, то в ЖЕК писати ми не зможем, господарю жалітись тоже.
    В кімнаті за диваном те ж саме мокро...:girl_cray:
    Мені реально тепер страшно стає в тій хаті жити, а ше плюс діти, а більше жити я не маю де.
    Ужас-ужас, як тут бути?!!!:girl_sad:

19. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Жанно, у нас на попередній квартирі було те саме ,допоміг нам препарат http://www.savo.eu/ru/produkty/savo-protiv-pleseni ,найкраще мазати перед виходом кудись ,щоб в хаті нікого не було, бо запах , ще той. Після того ті стіни сушили "дуйками", і так пшикали і сушили десь місяць. А яке у вас опалення? Найкраще проблему вирішило знесення пічки і встановлення опалення свого, але так як у вас квартира орендована спробуйте цей засіб.

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Статус теми:
Закрита.