Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Що то за майстер такий дивний?:girl_nea: перший раз таке чую, щоб такі речі і в ремонт везти. то ж не маленьке щось...

2. Gala

Gala Well-Known Member

Сьогодні дізналася ,що син вчительки моєї доньки втопився .Так важко....

3. olangel

olangel Well-Known Member

Був в Марка такий бомбовий браслетик з рибками дуже він нам символічний і я його страшенно любила, дивилась щоб випадково не загубив..і не догледіла :sad: :sad: :sad: дивлюсь вчора, а нема на руці :sad: вже другий день то мені спокою не дає :sad:

4. allja

allja Well-Known Member

Отож бо й воно...Порозвозили вчора те все з морозилки до бабці, свекрухи і видзвонили таки іншого майстра - приходив дивився сьогодні, казав завтра зремонтує.
    Класний такий ( А нема можливості купити такий самий?

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

сьогодні не з тої ноги встала напевно, все мене бісить! Будильник навела на 6 30, проснулась і вирішиа пару хв полежати, відкриваю очі - уже 7 40:) Чуть не сіла не той автобус!
    В офісі ентилятор заголосно шумить, без вентилятора жарко!
    Ще й сьогодні те паті, іти не хочеться, але ідуть всі. в голові каша, говорити по англійськи взагалі сьогодні не можу, виходить набір слів!
    А ще дізналась що мій колишній одружився, ми вже давно не разом, але всеодно на душі якась бека, бо як були разом планували весілля на цю осінь:sad: та і друзі після цієї новини мене підколюють, молв а чого не ти, а ми думалми що ви помиритись..ну яке кому діло до того?
    Та і горло щось починає боліти...

6. olangel

olangel Well-Known Member

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну от що тааке нещастить і як з ним боротись, на мене щойно вилили горня кави! Враховуючи те що я одіта була у всьому білому то просто шикарно! Сиджу і думаю що робити і як то все потім відіпрати..правда вже точно на паті не піду...А то якось встидно в плямах іти...

8. Korzuk

Korzuk Active Member

Щойно співробітниця сказала що вагітна, я за неї щиро рада:girl_yes: але десь в душі так шкребе і болить....:sad: незнаю що зі мною твориться.......привіт депресія:girl_bye:

9. zaderyshka

zaderyshka Member

В мене від першого червня тягнеться один довгий-довгий день. Сплю по 4-5 годин на добу, прекрасно розумію, що для декого це норма, але для мене це просто якась каторга. Я ніби і часом даю собі відпочити - поїздити на велику,відсвяткувати з мужом шось, але якось все безрадісно. Так паскудно. Я не те, що не встигаю нічого, я навіть не розумію куди дівається час? Як в "пірожку" прям:
    я ни шиша не успеваю
    ни поработать ни пожить
    так чем тогда я занимаюсь
    скажи
    © enotas
    Основне, я навіть поняття не маю коли все нарешті закінчиться. Якось все дуже стало депресивно.

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

тобі треба виспатись і один день присвятити тільки собі. Реально?

11. Logos

Logos Member

Сиджу і ревлююю. Ну чому так... Планували ми відпустку цілий рік хотіли поїхати на море до батьків, білети купили, сумки передали, щоб в літаку за них не платити, а нам не відкрили візи, а всім решти з компанії відкрили...чому саме нам?????і що тепер робити з тими білемати на літак, гроші кажуть не повертають (але то треба до кінця вияснити) і ....хочеться на все плюнути і втікти кудась, а головне тепер нікуди не поїдем, бо тільки ті 2 тижні в чоловіка були вільні, а далі все розисано і співробітники також мають плани, на інші дати, а саме обідно, що навіть в Карпати нема фінансів. ну чому так, я завжди без проблем відкривала собі візи, а тут така невезуха.:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

12. Tikaba

Tikaba New Member

В малого з вечора температура 38 тримається. Горло чисте, кашлю нема, може зубки. Марудиться бідацтво моє, ще й СПЕКА немилосердна. Постійно на руках, нічого з хатніх справ не можу зробити;-( І сама ледве ходжу, бо вчора до грибів дорвалася. Тепер маюся, шлунок як камінь і тиск впав 70/50. Короче все на купу:-(

13. veronka

veronka зла друзя

2-га година ночі - зашибісь, просинаюсь від дивних звуків у квартирі... Ось воно, нарешті сталось - прорвало бойлер!( капає з нього окріп, голі проводи висять... пішла в підвал закрила воду; але система така, що воду з нього не спустиш (себто якщо перекрити воду загальну або в ньому, то з крану ні краплі не впаде). Тепер сиджу, бдю, коли ці надцять літрів відкапають в усі знайдені миски... ппц, гарних вихідних тобі, радная!!!

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

З вихвалянок у жилетку...
    Дзвонить щойно свекруха, вітає малу з дн... я так "мєждупрочім" питаю, шо там завтра, а вона мені тоже так "мєждупрочім" каже, що на дачі сильний дощ падав і ще там щось і ТАКІ СТРАШНІ КОМАРІ, що все відміняється і ми на дачу не їдемо:eek::eek::eek: (дача їхня, але ж ми буде святкувати дн їхньої внучки). Піпєц... Люди запрошені, м'ясо замариноване, продукти куплені, гостей по машинах "по фасували". Я в трансі... шо за люди???

15. veronka

veronka зла друзя

є кілька місць куди можна зі своїм приїхати і файно відсвяткувати))

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Та ми вже забронювали:)... але не в тому була моя "жилєтка":sad:

17. simona

simona Well-Known Member

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Послизнулась я на мокрій підлозі і........
    Коротше, зараз мій фейс нагадує підбірку з фото домашнього насилля..Єдине тішить, що диплом захищено, бо не знаю, що б я робила.. Певно, тиждень буду вдома сидіти...А, згадала, що за годину до того розбила тарілку і та мені ще ногу порізала..Красуня я сьогодні:girl_cray:

20. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

і я так, тільки причини в мене куди банальніші...
    думала, що зайду спочатку у Вихвалялки, але не тут то було....

Статус теми:
Закрита.