Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

І я сюди жалітись. Хворів чоловік, тепер як його відпускає, то мені так погаано - голова розколюється, ніс то забитий, то соплі рікою + горло болить трохи:sad: Ще до того всього малий останні 2 ночі крутиться, вередує - напевно знов зуби лізуть. Переживаю, щоб синочок теж не захворів:d25: Пожалілася, то може трошки легше стане...

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Напевно, у мене в ванній на підлозі є кілька таких, я просто забила на то. бо знімати підлогу зараз просто не хочу, задовбав той ремонт вже. якщо можете поміняти ту плиточку, то поміняйте, та й усе. я б теж поміняла, але не маю жодної запасної.

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Посварилася нинька з коханим. Через дурницю, але мене чогось то так зачепило. Найгірше, що сварка була мовчазна. Я навіть дверима в машині не гримнула, коли виходила. Ясно, що потім зрештою висказала своє фе. Але щось мене то зовсім не тішить. Ніби помирились, не скандаливши, але щось мене то не тішить. Тепер на душі шкребуться маленькі пухнасті тваринки...

4. dasha

dasha Well-Known Member

Помер мій тато. А я навіть не змогла поїхати на похорон, бо далеко, зовсім інша область і нема на кого дитину лишити. Сусіди поховали. Так на душі паскудно, що жах.:girl_cray:

5. Sertce

Sertce Member

Сьогодни не стало друга мого брата. Повісився. Xлопцеві було 19. Програв гроші на автоматаx, боявся сказати.. Була єдина дитина в батьків.

6. kira lv

kira lv Member

Ну то капець, тільки но жалілася на побиту плитку, а сьогодні переставляли склопакети у вікнах (бо забули поставити ущільнювач склюрозники) і "дзьобнули" шкло на шклопакеті. Крапочка така, ніби голкою зроблена, відчувається під нігтем, та й видно трохи, напевно може від тої каки і тріщина піти. Я вже з тими майстрами не витримую і все одна бригада, для всіх такі файні, а я певно якась неправильна. Ну і що тепер ще докажи, що то вони зробили:girl_devil:

7. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

От сиджу і реву. Аж трясе всю. Так добре сьогодні день пройшов, аж поки ввечері не поїхала додому переповненою 20-ю маршруткою. :girl_cray: Коротше, витягли гаманець. І я ж одразу побачила, що його нема, і якась жінка вказала мені на хлопця з дівчиною, які імовірно це зробили, і я вибігла за ними на зупинці... Ага, вони наче крізь землю провалились! Поряд у сумці лежали дорогий фотоапарат і телефон, то, слава Богу, лишились на місці. Найобразливіше те, що там грошей було всього 15 копійок! Але тепер матиму мороку з відновленням банківських карт, зарплату вже невідомо коли побачу. І шкода сам гаманець, він був подарований покійною мамою. :girl_cray: Ех..... хай ці 15 копійок підуть тим крадіям на користь...

8. innamorata

innamorata Well-Known Member

Сиджу розстроєна просто капець. Поіхала нині на шувар по полуницю. З малим, ну бо не маю на кого лишити. Кажу до продавця що мені не тре ящика, мені забагато. Хочу малому заморозити. Та беріть каже ящик, така добра полуниця, і заморозите, і варення зробите. Ну та думаю візьму, пра не сама дешева була, але така гарна... А вдома взялася до неі, а там лише зверху гарноі насипано, а знизу все цвіте і пахне в прямому розумінні слова. Завтра візьму діда і завезу ім ту полуницю, навіть грошей вимагати не буду, як захочуть віддати, то візьму, а вимагати не буду. Я розумію що всі хочуть жити, ну але для дитини таке продати, що його навіть помити неможливо... Та яке помити, до рук не візьмеш.

9. aknytsU

aknytsU волошкова...)

10. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ну вот роздумую, як відреагувати.
    Купила сьогодні на базарі сарафан, трохи сторгувалась бо треба підрізати (занадто довгий). Домовилась що прийду додому ще раз приміряю і передзвоню за годинку беру чи ні. Передзвонила на свою голову - кажу беру саарафан. А продавчиня у відповідь "а ви знаєте він коштує насправді на 40% дорожче, я просто помилилась в ціні. :khomyak:Хоча при мені телефонувала до власниці і питала називаючи ціну, і скільки можна уступити. І перед тим як міряти я питала ціну, і після того як приміряла уточнила, і уточнила скільки уступить на підріз. І що маю робити? З одного боку можливо дійсно помилилась і їй прийдеться свої кошти докласти, а з іншого вона ж уточняла. А якби я не передзвонила? Коли задала їй таке питання - вона у відповідь "Я б вас все одно колись на базарі побачила":8:

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Віддати річ назад. Якщо ви уточнили пару раз ціну, продавець до власниці дзвонила, і вона потім... піднялася, то навряд що це просто помилка.
    Я так одного разу міряла комбінезон - на етикетці одна ціна, йду розраховуватись - кажуть що ціна на 30 % дорожче. Питаю чому ж тоді на ціннику менша - відповідають що то з минулого року... і не встигли переклеїти. А він що з минулого року настоявся що став дорожчим? Навпаки минулорічні колекції мали б продаватись зі знижкою. Відчувала себе лохом, якого хотіли намахати, але забули то формити:girl_devil:

12. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Ну то я й про те саме. Доплачувати не збираюсь. Буду віддавати. Хоча не так, передзвоню скажу що якщо їм так виходить то нехай самі приїзджають в мій район.

13. AilataN

AilataN жива

Гии

Взяти ті 40 % і піти ...купити собі капелюшок до сарафану :)

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

Мда, мене би така кобра придушила, що я би в житті під її вагою до базару не дійшла.
    Буду ржати якщо продавчиня не захоче його брати назад, а захоче просто доплату.

14. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Тю, то розворот на 180 градусів, і піти
    :girl_crazy:

15. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Гм, захотіла.
    Сказала що підійде куди потрібно, і забере.

Не дуже сумую, бо маю сьогодні ще одну обновку, ну але то вже в шопоголіки.:girl_tender:

16. Dominika

Dominika Well-Known Member

Як на мене, то є просто "развод на грошики". Мала також колись такий трабл з комбінезоном. Років 2 тому. Лишила грошики, при умові, що вдома приміряю під парадне взуття(то мало бути на дефіляду)), як підійде, то лишаю. Як ні, то поверну, або виберу щось інше в них. Підійшло, ввечері дзвоню, кажу, що лишаю, ну і далі відома пісенька про помилку(накинули 70 грн). Мене то взбісило... Вирішили з колегою перевірити їх. Я на наступний день принесла, віддала річ назад. Продавчиня з фирками прийняла( і на том спасібо). А моя колега, за 10 хвилин, після того як я відійщла, підійшла і спитала ціну на комбінезон. І маєш... Якимось магічним чином ціна знизилась до помилкової))) Вось...

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Тричі уточнена ціна - і з помилкою? Не вірю.
    Якщо таки віддавати/доплачувати, то я б сказала, що не планую найближчим часом походу на базар, уточнила б, коли зможуть забрати. Ні - то й ні.

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

А, таки забирає...
    Дивно так вийшло.

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

от за що не люблю на базарі щось купляти!ціни вони ставлять, які забажають! І на справді воно навіть половини може не коштувати!
    Та і взагалі не розумію, як можна продавати, не знаючи ціни?
    Я з таким стикнулась в себе вдома, хотіла купити коротенький халатик, як тільки підійшла ціна була одна, а як почала вибирати і сказала що їду за кордон то ціна автоматично зросла на 50%! Бачите яка інфляція тепер в Україні, за 10 хв ціни ростуть!
    так само шльопанці купляла, в одній палатці 100 грн попросили, перейшла 2 ряди ті ж самі - 250...і де тут правда буде?
    Зайшла в жилетку, і забула про що йшла...
    Смажусь я тут від жари. Здуріти можна!До басейну 15 хв іти по палючому сонці, ніяк не відважусь! А ще арабів тут багато розвелось, проходу не дають! Тепер боюсь сама на вулицю виходити!

19. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Я думаю, що це виховання в продаців не то. Це ж не ваша помилка, що на ціннику було одне, а потім вам загинають інше.

20. allja

allja Well-Known Member

Я нині знову сюди:girl_sad: Поломився наш холодильник, точніше морозильник. Вчора думала, що може потрібно розморозити і запрацює - та де там, як не морозив так і не морозить. Добре, що хоч трохи холод тримає....А морозилка повністю забита вже, що з тим всім робити - поняття немаю. Дзвонили до майстра, то сказав, що треба до нього везти той холодильник, а як його з 4 поверху чоловік сам має знести і чим його завести:confused: Як то все невчасно...

Статус теми:
Закрита.