Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tofa

Tofa New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

А я сюди напишу,бо і поплакатись потрібно,ну заодно позлитись і від поради не відмовлюсь.Прийшла вчора з Рес чи то Рем жіночка знімати показники лічильника.В нас він стоїть на вулиці,пішла записала на листочку,принесла їй дані,а вона на мене очі витріщила і за її підрахунками ми накрутили свіла 1600 кВт.Як таке може бути,в нас сім"я з 2-ох дорослих і 2-ох діток,стандартний набір побутової техніки.В середньму платимо до 200грн в місяць.А тут таке,руки опустились,з очей сльози.За цей місяць ми заплати 100грн.Ну як таке можливо,хто з таким стикався? Найобразливіше те що якби стільки справді використали.Але це нереально ну нема в мене на подвір"ї міні-заводика.Що робити не знаю!!!

2. terezka

terezka котяка-вишивака

3. Tofa

Tofa New Member

Попередні 545кВт, 440кВт. В межах допустимого.

4. terezka

terezka котяка-вишивака

а лічильник ваш показує більше на 1600 кв? чи може у жіночки інше просто попереднє значення лічильника? іноді вони просто нулик дописують зайвий
    мені так раз записали аж 5 тис кВ за місяць, і наполягали "ви оплатіть, бо ми ніц в квитанції змінювати не будемо"

5. Tofa

Tofa New Member

Вона мені вчора написала на листочку попередній показник.Я особисто звіряла так і є лічильник намотав 1600кВт за цей місяць... в мене від тих нервів аж руки трясуться.Певно зараз буду збиратись в їхню кантору писати заяву для перевірки лічильника.Кажуть що ця послуга в них є платною.

6. terezka

terezka котяка-вишивака

7. smugastik

smugastik Well-Known Member

ви обов"язково зверніться до них в контору нехай перевірять, може бути і таке, що хтось приеднався до Вашого лічильника, тому і " набігло " стільки за місяць.

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ми таки усипили нашу Лізочку. Всі сплакались. Я навіть не змогла з нею попрощатись. Може то і на краще. Бо ьачачи її я б певно не змогла прийняти такого рішення. Лікар сказав, що шансів в неї мало. Це був або інсульт або рак мозку. Щоб взнати точно треба було б везти її до мене в київ на мрт. А вона навряд би то перенесла. Вона в машині так плакала, що серце розривалось. Важко повірити в те що її вже немає. За одинадцять років вона стала членом нашої родини...

9. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

10. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

В мене була така ситуація, коли новий лічильник за рік зламався і накрутив мені на 500грн. Що має насторожити -дивний звук, наприклад дуже голосне клацання . Написала заяву в РЕМ, прийшов майстер зняв мені його -возила особисто на експеритизу, заплатила за експертизу 50грн, які мені зарахували потім на рахунок, оскільки виявила незворотню поломку. Перерахували мені квитанцію за середньорічним споживання і поміняли за свій рахунок лічильник на новий. Не переживайте, то таке буває...

11. olangel

olangel Well-Known Member

Ой дівчатка, щось пора мені на вдпочинок, стільки нервів і здтров'я було втрачено за пару тижнів. В п'ятницю був похорон, а в неділю хрестили похресника. Організм вже настільки виснажився, що я чуть не втратила свідомість. Сіла віддихатись, попити водички. Чоловік з Марком гуляли на вулиці, бо була б страшна ревність :) Почались сильні болі в низу живота, подібні на перейми і інтервало майже не було. Чоловік запхав мене в машину і повіз до дому, казав, що в машині на пару сек від'їхала. Вдома поміряли тиск 70/40... кава(яку я не вживаю) чай підняли трошки на ноги, ввечері почались кд. В понеділок замість відпочину цілий день на ногах. І їсти зварити, поприбирати і як з дитиною в ту погоду не погуляти, приїхали до дому десь в 23, з'їла зупку з малим і вляглись спати. Вночв почало нудити, зранку обнімання з білим другом неодноразово. Маркові все норм. Слабкість страшна, тиск 110/80/124, зараз пульс трошки меньший, але то завеликий тиск для мене, ще і температура піднялась, маю 38,5 і від чого лікуватись, без поняття, стан надзвичайно жахливий :sad:
    от поплакалась, соррі за мемуари :sad:

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Дякую дівчата за підтримку.

13. zetta

zetta Well-Known Member

та чого ви, добре що легше стало. вам реально треба відпочити. ну принаймі не заганяйтесь так до виснаження, трохи призупиняйтесь на чай з шоколадою. вже організм вам підказує що ви про себе забули. [​IMG]

14. Tofa

Tofa New Member

Дякую за поради дівчатка.Написала заяву,обіцяли приїхати завтра -післязавтра.Буду чекати.

15. Lanasweety

Lanasweety New Member

вже кілька днів мучаюся зі шлунком, все мені не миле, що не з'їм, таке враження, що взагалі не перетравлюється і нудить, сіла на строгу дієту, тільки ромашковий чай, а їсти то хочеться, але потерплю до завтра надіюся, стане легше!

16. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Весняне загострення...сьогодні з того всього їла вівсянку на воді з ложкою меду...

17. veronka

veronka зла друзя

капець, в малої знову Т. У нас якось почалась чорна смуга - минулого тижня в мене Т 40 три дні, нога 3 тиждень болить страшенно, вчора в малої Т 39 піднялась... руки опускаються...

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

якийсь "котомор" почався чи що? У моїх батьків два тижні тому теж померла киця і теж Ліза, яку я колись принесла додому маленьким ( і дуже блохастим, звиняйте) клубочком .Ми її вимили-вичистили і це була розкішна ангорсьа киця. Цьогоріч їй виповнилося 14 років і останні кілька місяців було видно, що її вже мучила якась болячка- дуже схудла, хоч і апетит був хороший. Плакав за кицею навіть тато. А мама сказала, щоб більше їй тварин не приносили, бо то дуже тяжко, коли їх не стає... А через кілька днів після цього померла і одна з киць у мого брата. Щоправда, вона вже теж була поважного віку- 15 років. Але якось несподівано то сталося...

19. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

сиджу хрюкаю... цілу осінь і зиму пережила без жодних застуд (хоча сусідка хворіла пару разів, але мене якось не зачепило), і маєш - надворі майже літо, а в мене з носа як з крана тече і горло болить. і нічого ж не можна, і варення закінчилося... і в суботу знову їхати в область треба зранку. сподіваюся, до того часу полегшає.

20. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

все.. трималась три дні, але більше не можу... шкода мені нервів, сил, старань і законної моєї заробленої з\п мені шкода... коли то я собі дурна сказала що в дрогобичі можна вчитись? :girl_sad: нікому то не треба... зубрили предмет, бо виглядало що раз ми з першого разу поздавали на двійки і на гроші не повівся то нормальний якийсь... виявляється навпаки.. в кожного свої збочення... перед іспитом спитав що нам не зрозуміло... я обнадіялась спитала все що пригадала з попередньої здачі брєдового.. він дав відповіді .. ніби все норм.. роздає тести а там дивлюсь "моє" питання.. такої відповіді як він дав в помині нема серед варіантів.... до кінця ми вияснили що будучи соцпедом фахівець мусить знати що куди лити в хімічній лабораторії для того щоб зробити електроліт, скільки люксів освітлення має бути при праці учнів в майстернях і тд... при чому питаю його "скажіть нижня межа 150 лк а верхня 500, оптимальна 200-400?" каже "ні. 300 до 500" ну то добре.. дивлюсь покреслену свою роботу.. виправив на 200-400... нє ну не капець..:girl_impossible:.. і каже "ви недобрали 0,25 бала, до зустрічі на к-талоні шановні колеги"... мене аж тіпає... і нічого не докажеш нікому... якийсь кошмар... завтра останній день і мене винесуть вперед заліковкою :sad:

Статус теми:
Закрита.