Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

А я думала то в мене з телефоном щось, бо смс відправляє, мама мені подзвонила, а я нікому подзвонити не можу. От, хоч би попередили

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Київстар не глючив, він тупо не працював. :girl_devil: Дві години безрезультатно тисла кнопки! Фіг там:ed4d70def841dc74b57 Спершу теж грішила на свій мобільний, потім мамин взяла - теж саме, взяла сестри - аналогічно.
    От розказали б то нашим прабабкам, як ми дві години без сітки прожити не можем!)))

Поплачусь і я: тільки нащупала дорогу до відлучення Роміка як він застудився. Лежить, бідака, з температурою...хворає. Здраствуй, циця!

3. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ага, а в нас на площадці, коли з малечою гуляла бабця, а можливо і прабабця дитини, просила в мене подивитись в її телефон, тому що вона не може додзвонитись до своєї коліжанки:girl_crazy:, так, що і старше покоління також грішило на свій телефон:girl_crazy:

4. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Щойно повернулась з академії цілу дорогу ревіла! То як пороблено. Коли була сесія я якраз в роддомі лежала мені староста викладачів просила і вони так ставили оцінки ( я заочник) а два упиря:girl_devil: вперлось рогом і нівкакую! я вже 4 раз сьогодні там була і пояснюю що в мене мала дитина:ed4d70def841dc74b57(1,5 місяці) не можу я до вас їздити кожен день а їм побарабану!! А малечу я лишити немаю з ким от і їздим туди сюди без толку з В Велиого до Ст. парку з колискою як дурні! Такий відчай бере що то просто капєц! я вже думаю документи забирати але якось грошей шкода!:khomyak::khomyak::khomyak:

5. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

хіба нема ніякої можливості "якось порішати"? Завкафедри адекватна? Йдіть самі, або шліть мужа (якщо пробивний), і просіть, щоб допомогла Вам, а Ви чимось кафедрі "допоможете". Ще багато вчитись?

6. glasses

glasses Member

І в мене таке саме, перше думаю мому телефону прийшов капець, потім пишу смс, вони відсилаються, так що була лише одна можливість тиматись на зв"язку за допомогою смс, і до речі дзвінки телефон сприймав,але інших операторів. Ось Київстар з понеділка дав нам жару, а як людині, щось терміново:girl_devil:

7. terezka

terezka котяка-вишивака

8. arushka

arushka завжди досягаю мети

9. Bree van deKamp

Дівчата дякую за підтримку! Вчитись ще довго я після школи не поступала не мала змоги! Останій вступний іспит здавала вже вагітна! Зараз дуже шкодую що відразу документи не забрала!!! Муж в мене зовсім не пробивний завжди я хожу зі всіма сваритись і пояснювати свою правоту! а проблема якраз в тому що викладач грошей не хоче ( і таке буває ) Йду ще завтра! Надіюсь що поставить!

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Ем...нагадуєте мені мою одногрупницю, вона казала, що викладачі, які не беруть, то навіжені. Попросіться вивчити якусь тему чи там визначень кілька, які скаже викладач, зазвичай таке підходить.

11. Bree van deKamp

Якраз вивченням і збираюсь займатись!!! Вночі правда бо малявка як назло не спить!!! Буду надіятись що такий номер пройде, бо викладач вручив таку солідну книжечку і ще казав одну взяти в бібліотеці!! Так що ГРИЗУ ГРАНІТ НАУКИ!!!

12. VERO

VERO Well-Known Member

Купила індика домашнього. Довольна. Люблю з нього супчики/бульйончики. Чоловік взявся розробляти. Озброївся найновішим ножем з дуууже тоненьким лезом. Ще в магазині казали, що навіть папір на льоту розітне. Та тим ножем хіба папір різати! Чую щось хрустить. А то мегатонка сталь розкришилася на дрібні і крупні кусочки прямісінько в м'яско. Пробували ми його вишукати, але явно все не знайшли. Перший супчик. Дятям м'ясо дрібнила сама. Точно бачила, що нічого зайвого не з'їдять. А сама, як завжди, не маю часу і забула на той момент про обережність. Як вкусила кусок м'яса і чую такий хруст. Думала, що вже не відомо що робиться в моєму ротику. На щастя, повезло. Зуб цілий. Тільки шкіру під язиком трошки порізала. От тепер думаю, що з тією птицею робити, щоб біди не накликати.

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

я б викинула

14. Seppy

Seppy Active Member

:girl_impossible: :eek:
    може варіть росіл, але проціджуйте через марлю

15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я вареха, навіть не знаю, в яку тему. Забити себе все-таки шкода, тому прийшла сюди. Посортувала прання і закинула прати. Чорне. І от воно випралось, я його виймаю і дивлюсь :girl_impossible: мій ліфчик з дорогого набору світло-кремового кольору вже колір поміняв. Як він туди попав, чи випадково випав, поки сортувала,чи просто я дурна. Не знаю... Вобшем, він став дивного сіро-фіолетового кольору. Сиджу, плачу і злюсь сама на себе.

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

17. Divchyna vesna

Якби смішно це звучало, але саме така думка, причому на повному сурйозі, виникла в мене. Думаю собі, кину трусики з чорним поперу, а потім сама собі "самовнушу", шо такий колір і був. І туткась нова проблема... з "самовнушенієм".
    Але дякую Олі-Льолі за ідею:girl_claping:

18. VERO

VERO Well-Known Member

Колись так випрала білі речі з червоною кофтинкою. Все стало червоним. Зробила концентрований розчин відбілювача Амway і все біле намочила в ньому. Залишила на ніч. Деякі речі вимочувала добу, деякі двічі. Все вдалося врятувати. Спробуйте

19. Tsypulka

Tsypulka Member

[/COLOR]
    в мене сталася така оказія з улюбленими світло-молочними штанами, причому штани пішли плямами. Зла була на себе і цілий світ, бо з плямами навіть на базар під будинком не вийдеш. Намагалась я їх відіпрати і дорогими порошками різними, і милами господарськими, і шампунем (сестра так шось спасала) і рідиною до посуду...ніц не помогло. І тут дивлюся в тумбочку, що ще в мене є...а там Ваніш для килимів...:girl_crazy: ну, думаю, і так штани мона викидати і залила їх тим ванішом. Через пів години всі плями пощезали і колір не змінився. Так що не все втрачено, є варіанти.

20. Divchyna vesna

Веро і Ципулька, дякую за поради. Якраз Ваніш до килимів і завалявся. Хоча загалом у Ваніші я розчарувалась. Колись поставила масну пляму від олійки для волосся на штані... Що я тільки не робила, а Ваніш, то був намбер ван. Ніц! Певно тре в хімчистку. Зі штанями. А ліфчик викинути, буде нагода купити щось нове.

Статус теми:
Закрита.