Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Вже яку годину під вікнами виє сигналізація в машині. Заснути не можу, а спати хочу страшенно. Голова болить. Ще й нервує те завивання страшенно. Блін, потрощила би ту бісову машину і її власника заодно. Виє, на три секунди замовкає і знов вити починає. Невже то до ранку терпіти?

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Сиджу - реву :girl_cray:
    Не хочуть дитину брати в жоден садочок біля нас....
    І що робити??! мені в травні вже на роботу виходити...
    Звільнятися через державу ( систему)?? :girl_devil:

3. iriwa

iriwa Особлива мама

А у мене насмарк вже більше 2 місяців... Вже чим не капала, що не робила... Думала може то вже ніс привик, ан ні.. Відмінила краплі, а з носа тече й тече.... Жах.. Чекаю весни....

4. xenia

xenia New Member

І в мене, така біда, Розсаджувала маленькі кактусята, а голочки там маленькі і світліі на пальцях колючок не видно, але почервоніло, болить і набрякло.:girl_sad:
    А ще щось з телевізором сталося, я його і так рідко дивлюся, а вчора зовсім "гаплик приснився".

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

схоже на алергію. зявились нові рослини в хаті? нові засоби для прибирання-прання? купили принтер лазерний? одяг з нового матеріалу?

6. Korzuk

Korzuk Active Member

я сьогодні сама не своя, зовсім погано спала...і шеф на роботі дістав зробив вчора збори в після робочий час на 19.00 і ми сиділи і вислуховували до 21.30 то нормально? ух яка я зла!!!

7. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

повністю солідарна :sad:
    я заради роботи з відпустки вийшла.. і розумію що дурна була, дурна й лишилась... і так стільки проблем що годі терпіти то ще і фінанси поют, часу вільного після роботи нуль а за підвищення з/п можна забути навіть мріяти .. таке враження що зі своєї кишені тягне.. пора в декрет.. чи просто звільнятись.. не можу вже :sad:

8. Korzuk

Korzuk Active Member

О ви залізли в мою голову і витягнули звідти всі мої думки.....змучилась вже!:girl_cray::girl_mad::girl_crazy:

9. iriwa

iriwa Особлива мама

та де там... нічого такого радикального....

10. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

І я сюди...малий вже три місяці кашляє, чи то після бронхіту чи трахеїту чи пневмонії - наші дохтори ж не вміють діагноз ставити. Відпив курс антибіотику, вигрівання, відхаркуючі, трави, молоко з медом, а кашель повністю так і не пройшов. Я вже не знаю, що думати... вчора слухали - жостке дихання:sad: Начиталася вчора на ніч нету і спати не могла - та вся інформація крутилася в голові - думаю чи то до фтизіатра на консультацію йти чи шо. Певно так і зроблю....беру завтра ті всі діагнози, рентген, аналізи і пошпаримо...страшно!

11. Sertce

Sertce Member

12. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А ще баба моя з голови не виходить...вже зовсім зле їй - приходив священник сповідати. Не встає, блудить, памперса здирає, мама бідна не встигає то всьо прати. Бабця з 1924р але ще до недавна була така веселушка - вино дуже любить і пагаваріть по душам:). Снилася мені цілу ніч. Розумію що то вже з дня на день але все ж надіюся що ще викарабкається...ех.

13. olangel

olangel Well-Known Member

Я поплакатись,, як мені зле... Голова болить, у носі крутить, горло пече, бронхи заклало, а тіло таааак пече і крутить, що всю ніч не сплю :sad: чоловік дрихне, Марко теж так солодко влігся на мене, а я не можу навіть 2хв на місці полежати, так все ниє :sad: в температури нема. Що то за кака? :sad: не хворіла і не простуджувалась вже дуже давно, тому то для мене дууже тяжко. В так хочеться завтра цілий день лежати в ліжку, пити гарячий чай і не рухатись.... А чи можливо таке з дитиною?! :) З Марком так точно не вийде)))))

14. Gorda

Gorda Well-Known Member

Не хочу Вас засмучувати, але чомусь думаю, що без чеку буде тяжко. Хіба ще спитаєте у них.

15. zaderyshka

zaderyshka Member

Шкода, що нема теми типу "Великий відкритий тазик для нюнь", бо в мене не жилеточний допис, а в інший формат не вкладається. Захворіла я якось дивно, знов з горлом проблеми, треба було йти до лікаря швидше. З чоловіком якісь непорозуміння, якось він вперто переконаний, що мої клопоти, то і не проблеми, а все надумане, а от погана обкладинка книжки, яку пропонує їх редактор, то звісно катастрофа вселенського масштабу. І з батьками в мене зараз складний період. На роботі завал повний. І взагалі від тої жахливої погоди на мене напало таке паскудне відчуття гнітючості, що все зле, все погано. Фуф, понюнькалась, має стати легше, бо я собі не подобаюсь з таким настроєм.

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

17. Bonita

Bonita Member

Настрій паршивий до неможливості, сльози на очах і ледве себе стримую, щоб не розревітися прямо в кабінеті. тільки з моїм то щастям вчорашнє питання, на яке мало бути або позитивна, або негативні відповідь відклалося в довгий ящик і невідомо чи взагалі щось зміниться. Цілий вечір ходила сумна і невесела, а спроба поговорити з чоловіком нічого не дала, бо він
    а від того ще образливіше. Ще й вечером мав пояснити одну ситуацію, але мабуть забув або не захотів, а мені залишається тільки думати причини цього вчинку, а мій депресивно-ниющий настрі нічого доброго не обіцяє, тому я можу такого надумати..., що краще було б йому все розкласти по поличках і всі спокійні. Треба собі якусь антидепресантну терапію організувати, щоб хоч трошки розслабитися.

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

мені вчора замість того щоб помогти підготуватися до "великого дня", на який потрібно часу день і ніч (дедлайн скоро), додали ще роботки, так би мовити для розминки-тренування, щоб я не налажала... я не знаю чи то мене має тішити чи розчаровувати.. поки в суцільному напрязі:connie_pull-pigtail

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Сьогодні помітили, що немає Юстинкиного телефону. Чоловік вчора екстренно забирав її додому зі школи, що вона забула телефон у школі на шафці. В чоловіка на її номер встановлена послуга маячок. Так от , він показує, що телефон "бігає" по нашому районі. Припускаю, що хтось його носить з собою, але якщо хоче повернути, то чому не піднімає слухавку. А якщо не планує віддавати, то чому не відключає.
    Дитина засмучена, наказувати немає змісту, бо і так постраждала .

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

Гріх мені жалітись, але так вже хочеться:sad:
    Одним словом. Вагітна на останньому місяці, ледве пересуваю ноги, сил - нуль!!! Чоловік кожен Божий день приходить 8-9 година вечора, я цілий день з малою, з нею треба бавитись, гуляти, присипляти, мити дупу, а вона ше й капризна така:sad: Вчора пішли з нею гуляти, ходимо вже без візка, а було дуже слизько. Марта падає, я її тягну, вона проситься на руки, я не можу, поки дійшли додому двоє ревіли:sad:
    Ввечері привалив наш татко, я на ньому добре зірвалась, посварились в пух і прах і сьогодні він знов пішов по справах:sad::sad::sad:
    Добре,що є мама, яка зварить їсти, деколи прийде з роботи погуляє з малою ітд.
    А ще як проснусь вночі і подумаю про малу,що їй треба ту операцію зробити (з якою нам ніяк не везло) і що треба чим скоріше, то просто з розуму їду.

Статус теми:
Закрита.