Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Korzuk

Korzuk Active Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Він би спочатку надувся, потім закатав істерику, зіпсував мені настрій, кинув трубку і пішов би всерівно. Нажаль в нашій сімейці зараз дуже важкий період.

2. Sertce

Sertce Member

3. Korzuk

Korzuk Active Member

за то що недозволяю) якби я пішла то б вже була катастрофа....
    Точно....в неї вже є дитина, від її колишнього чоловіка.

Ех надоїв мені мій муж своїми замашками дурними і характером, хочеться втекти і не повертатися(

4. Sertce

Sertce Member

5. glasses

glasses Member

Цього робити не тре. Думаю варто просто поговорити. Я не розумію чому Ви просто не хочете пояснити, що Вам неприємно, що він ходить на каву з подружкою. Я б сказала:"Коханий, мені це не дуже подобається, давай ти або не будеш ходити з нею на каву або будемо ходити 3. Думаю ти не проти?"
    Тим більше Ви пишете, що це не перший раз. Я б просто пояснила.
    Може у Вас в сім"ї така демократія, я ходжу з ким хочу і ти ходи з ким хочеш - довіра. Бо знаю такі сім"ї. Тому він це сприймає в межах норми.

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

А піти за ним. От сказати, що ви також хочете каву в "приємній" компанії випити і піти. Дома вас ж не прив"яже. Бо якщо розмови не доходять, то мабуть вартує діяти конкретніше. Або запросіть ту подругу додому на каву. Побачите що то за дівчина і чому чоловік так полюбляє з нею проводити час.

7. Vendy

Vendy Active Member

І я сюди нажалітися. Збираюся в суботу йти на зустріч з випускниками, придумала собі в що буду одягатись. Сьогодні вирішила все підготувати, кинула одяг в пралку перепрати, а пралка поломалася((((((, щей так, що барабан застяг отвором донизу, а майстер, якого знайшли зможе приїхати аж в суботу, а одяг мені треба на суботу випраний і сухий((((.
    Прийдеться, певно, придумувати щось інше щоб одягти, а так хотілось саме в цей. Сиджу розстроєна, зла і недобра...
    Йду в "хіхоньки" настрій піднімати.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

ох, я в цій темі трошки розбираюся)
    найперше тема чоловіків і "подружок"... в чоловіків є дві причини через які їм потрібне отаке спілкування
    1. потіха самолюбства, самоутвердження і можливо - приглушення комплексів
    2. бажання свободи і поводитись вільно, на власний розсуд
    якщо першого нема, то оцей пункт є точно і майже у всіх чоловіків... заставити їх відмовитись від якихось звичок буває нереально

а в жінок, особливо самотніх, хоча не тільки, власне ота перша причина - самоутвердження, боротьба з комплексами... коли жінці приділяє увагу самотній чоловік - їй приємно.. якщо зайнятий чоловік - їй вдвічі приємніше
    це певно дивно, знаю. і якщо ви того не можете зрозуміти, вітаю, ви не страждаєте комплексами)))

а щодо дружби.. в мене найкращий друг - мужчина.. і власне через те, що це дійсно друг, мені важливо щоб у нього все добре було в стосунках, щоб його половинці було комфортно, коли він неправий - підтримую її
    тому отої зверхності до вас від подруги чоловіка не розумію, вона тут дійсно самоутверджується за ваш рахунок... і якщо чесно - то її проблема:)
    вам потрібно думати про сімю і як досягнути гармонії в ній... і найголовніше - розборки і агресія спричинюють ще більший спротив, вам треба діяти через приємність, доброту, хитрощі:)

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Иии. Жаліюся. Вчора цілий день намагалася взяти квиток, щоб поїхати до мами з татом. Квитків нема на 2 тижднь наперід так я вже настроїлась на цю поїздку.:girl_cray:

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Вчора поскандалила з своїм чоловіком. Прийшла до висновку що ані я, ані наша сім"я йому не потрібна. Він навіть того не заперечував... Образливо до сліз (то ще слабо сказано).

11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Тааак, день продовжується, пригнали машину з діагностики. цифра майже не лякає. Ну що таке в наш час тисяча долларів :sad:(((

12. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

13. Багіра

Багіра Well-Known Member

14. apelsyn

apelsyn New Member

Може комусь моя "біда" здаватиметься смішною, але помітила в себе сьогодні першу(!) сиву волосинку. Аж сльзи на очі навернулись((( Настрій зовсім зіпсувся:sad:

15. Korzuk

Korzuk Active Member

Дівчатка дякую за Ваші дописи і поради, прочитала для себе багато корисного!:girl_wink: Буду діяти розсудливо і спокійно!

16. LuBimaya

LuBimaya New Member

Це найвірніше для Вас! Головне - не рубіть з плеча. Нічого страшного не відбувається. Майте витримку, поводьтеся гідно, і все буде добре! Головне пам"ятайте, що своєю поведінкою Ви самі можете підштовхнути свого чоловіка до його подруги. Адже "запрєтний плод сладок!!!". Будьте мудрою!

17. Virna

Virna Well-Known Member

йолки-палки, дівчата, так я щойно поміняла злоті, що втратила на тому обміні 200 грн. сиджу зла на себе. і чого ж я не поцікавилася який курс в обмінниках?:girl_devil:

18. Korzuk

Korzuk Active Member

ото Ви правду кажете! дякую, саме тому треба подумати добряче)

Останнє редагування: 1 Лютий 2013
  19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я свою першу сиву волосинку побачила в 18 років. А потім і другу, і третю і енну...При тому, що в родині всі сивіти починають в 40-45...Але то в мене був дуже важкий місяць..Зараз подекуди знаходжу, але вони в різних місцях на голові і мене то не сильно напрягає:girl_wink:

Останнє редагування: 2 Лютий 2013
  20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

і у мене то саме, якби я за одною ридала, то певно би вже в депресію впала. У мене то генетично, в сестри так само багато волосинок. Ну так є, фарби для того і існують, я собі з того проблем не роблю. От тільки не люблю, коли мене допитують нащо я волосся фарбую, поки ж є свій колір треба мати. І мені говорити всім істинну причину якось не тойво, бо людиська у нас такі, що одразу такими очима дивляться, ніби усьо пропало.. Головне здоров'я, а все решта можна зафарбувати ;)

Статус теми:
Закрита.