Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

ааа, ясно. Ну то хай собі не спілкується. Вам від того стане зле? аж ніяк! Не звертайте уваги на їхню дружбу. Якщо Вас ігнорують, відповідайте тим самим.

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

3. LuBimaya

LuBimaya New Member

4. terezka

terezka котяка-вишивака

5. Corena

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та ладно, то ще треба суто по ситуації дивитися. Чи то дійсно подружка. У мого чоловіка теж є подружка, от він в неділю з нею на каву ходив :), мене навіть не кликали, та я з нею навіть і не знайома, так знаю ще зі школи хто то, але мені якось всерівно, раз в кілька років можна на каву відпустити, головне, аби не зачасто . Ну і себе я ітак впевнено почуваю ;)

7. Corena

8. Vittoriya

9. Sertce

Sertce Member

Шкода, не можу цитувати, бо з мобільного пишу.
    ( оффтоп, не заxоваю) одна моя співробітниця каже жартома:
    "Ну, та неxай там з разочок з нею, та й то шо кусок мила, що зітреться і мені не xватить?"( до допису Вікторії про каву)

10. Vittoriya

ее, сорі, не мішайте мій допис до кусочка мила, я зовсім не те мала на увазі. Я про довіру говорила, а не про те, що не шкода мужом поділитися. Я за своє любого порву, але поки знаю, що у нас все добре, я спокійна.

11. Korzuk

Korzuk Active Member

От власне мене це теж хвилює!
    розумієте дівчатка він то мені сказав що до неї йде, а я нічого немогла зробити бо була на роботі, ну тепер аналізую ваші дописи і думаю.....він завжди до неї йде коли я чимось зайнята:girl_flag_of_truce: здається комусь сьогодні доведеться вислухати свою жінку:girl_devil::girl_devil:

12. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Малеча розтемпературилась, лізе 4тий зуб довго і нудно, ясна підпухші.... зараз температура, потім напевно "вилізуть" соплі...:girl_cray::girl_cray::girl_cray: А завтра в нас перший день народження.....

13. glasses

glasses Member

Я жалітися. Зварила гречку, поїла, сіла за посиденьки. Думаюпоп"ю чаю, пішла і включила не то, чую запах горілого, короче замість чайника - я спалила гречку, вдома вонь, бррррр. І ще хочу пожалітись на свого чоловіка. Знає, що в любий час можу подзвонити і що тре їхати в ПБ, а в нього відключений телефон, хтось сьогодні буде получати по повній.:girl_feminist:

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я сиджу знову вся така, що мною аж калатає. Подзвонила коліжанка і я їй пожалілась що переводжусь з одної ЖК в іншу через непорозуміння з лікаркою і що аналізу на вади здавати не хочу і хочу відмову писати, так вона давай мені розказувати про хворих дітей-даунів. І що аналіз той конче робити, бо якщо в мене в животі ( не дай Боженьку, тьху-тьху-тьху -то вже я від себе додаю) хвора дитина, то нашо мені той хрест.((( А коли я їй розказала, що перенервувалася недавно і щось рухи тепер зле чую, відразу палить як її родичка звернулася з таким самим до лікаря, а в неї мертва дитина і як ту дитину кусками їй витягували і як вона приходида до неї в лікарню і не могла дивитися на живіт, бо живіт великий, а там мертва дтина.:sad: Розумію, що то є така жорстока наша правда життя, але ну нашо мені то говорити? Вона знає що я і так клубок нервів з тими проблемами, чоловік і надалі без роботи, мені вже даха зриває без вітру з того всього, а тут ще вона зі своїми страшилками.:ireful:
    При тому вона мама двох діток. Коли я лежала в пологовому перед народженням малого, то сталася була така трагедія, під час КР травмували дитину. А вона тоді якраз вагітна ходила і її очікував саме КР. То як би то було, якби я до неї задзвонила і про то з азартом розповіла?!:scare:
    Короче, зла я. Вже мені підкрадається думка що то може я не права, бо вона лиш хотіла попередити, а мене вже трясе від будь-якого кривого слова, але все таки вона мене вивела. А я оті страшилки дуже глибоко прийняла до серця, сльози рікою валять:sad:. Вже думаю а може дійсно я така безвідповідальщина. І вже всяке таке думається, що аж писати не хочу...:sad:

15. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Йой, але коліжанка добра... Я би того навіть не слухала, попросила закрити тему і на тому все.

Я маю пояснення чому ти стала менше чути рухи. Бо малятко твоє росте, а ти не є дуже велицьозна і йому вже тепер не так просторо, як було раніше. То так все є, в когось раніше, в когось пізніше. А ше, воно в тебе буде дуже спокійне))) Ну тут тільки плюси!
    Інша справа, якби ти взагалі перестала чути рухи, ну а то шо менше, то ж дитинка жива. Сьогодні активніше, завтра спокійніше. Все добре.
    Жанна, перестань так все близько до серця брати.
    Як і в кожної вагітної є якісь переживання. Я теж прислухаюсь до кожного руху, і як тільки довший час не чую то вже крутить мною... І теж всяке в голову лізе, буває аж страшно від тих думок. Але треба старатись гнати то все подалі. Хоча так, з такими дзвінками спробуй гнати...

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

якась дурепа твоя коліжанка, вибач. Нє, щоб заспокоїти і розрадити то... Жанна заспокійно, ти забагато всього береш до серця, забагато усім переймаєшся. Плюнь на все і думай за себе. Все буде добре, і всі проблеми твої тоже минуться, якщо ти не будеш в них так заглиблюватись і зациклюватись.

18. Vittoriya

у неї мозгів нема, сорі... Всі ітак знають, що вагітним треба дуже м'яко подавати будь-яку інфу, бо це час, коли ітак емоції неврівноважені, а жінка відповідає за ту дитинку, яку носить і то все дитині передається. Як мама двох дітей, вона би то мала розуміти, а отак безпідставно страшити тебе, навіть не розумію, яка в неї мета була...

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Жанусь, не вартує та коліжанка ні однієї твоєї слізки. Погоджусь з дівчатами, таким треба відразу рот закривати. З такими дружніми порадами-розрадами і ворогів не треба, чесне слово.
    І взагалі хочу тебе насварити.
    Для тебе зараз має бути головне твоє таке бажане дитя!!! А решта як має бути так буде і від твоїх сліз абсолютно нічого не зміниться на краще. А дитя все відчуває. Раз Бог тобі зробив такий несподіваний великий дарунок, значить так мало статись. І знайде чоловік роботу ще кращу. І все буде добре, інакше навіть бути не може. Відпусти ситуацію. Ти робиш все можливе і це головне. Все стане на свої місця, але май трохи терпіння. І думай зараз про дитину і лише про неї. Знаю не від чужих людей що таке нерви під час вагітності. І не дай Боже комусь пережити те, що пережила я. Але знайшла в собі сили думати лише про те нове життя, яке знаходиться в середині. А дитятку потрібна спокійна мама. І від таких "добрих" людей як твоя коліжанка обмеж себе на найближчі пів року. А чоловік нехай попереживає за вас обох.
    Тримайся!

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Думаю, що ніякої мети...просто така людина, в мене от свекруха така- як жахів не розкаже, то жити не може. Тільки ми її вже навчились затикати. Дзвінок-жах- затикання-образа- тиждень спокою))))
    в мене колись такий випадок був ще з старшим малим, пішла здавати аналізи на вади, а то було перед якимсь святом і тьотки собі вирішили зробити вихідний...ну от вона і почала, ми зараз закриваємось але ви прийдіть за тиждень, бо то всяке таке різне буває і дауни і бла бла..Коротше довела мене до істерики і довелось їй контору свою відкривати і брати аналізи вже))))
    А чому ви не хочете здавати той аналіз?

А по телефону сказати, що ви проти і так не годиться...послухав би вас?

Статус теми:
Закрита.