Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

не журіться..
    В мене в 25 вже було 2 коронки на передніх зубах (зуби -двійки), симетричненько так... а вже майже 31, то маю ще три вирваних (бо залікували їх до неможливості, правда, один з них, то зуб мудрості, то не дуже й шкода...)
    одну з коронок поставили на огризок зуба, а іншу - в корінь зуба вставили штифт і на нього начепили коронку, тримаються вроді... До речі, першу коронку я поставили в 19 років. Хіба я винна, що в мен такі зуби? В мами он 2-3 пломби 20-ти річної давності, а їй 55, а в тата теж пломба на пломбі, мостом доганяє....
    Ставити коронку чи нарощувати, то є набагато дешевше, ніж рвати зуб і в те місце ставити імплант.

3. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Ну ось і я сюди.....якийсь такий початок тижня видався, що "ни в сказке сказать, ни пером описать....". Почалось все з понеділка, коли подзвонили мої "орендодавці" квартири і порадували, що піднімають плату за квартиру на 200 грн. - і весь понеділок практично пішов коту під хвіст, бо мене це якось настільки вибило з колії і настільки вдарило якось психологічно...Найгірше, коли маєш справу зі знайомими і десь в душі сподіваєшся, що вони, знаючи ситуацію, знаючи,як то кажуть, всю кухню зсередини, будуть тобі співчувати і хоча б не ускладнювати тобі життя, а тут... - на тобі. Я розумію, всім треба жити, всім треба заробити...Та хотілося б, щоб не на мені:) Потім у вівторок поїхала платити за курси, а тут мене директриса курсів побачила і каже: "О! Добре,що ти сьогодні вихідна! Треба провести екскурсію для групи з Італії англійською мовою. В четвертій будь біля оперного"Всі мої заперечення і нагадування про те, що я ще не проводила жодної екскурсії і нічого не пам'ятаю з вивченого і взагалі якось морально не готова, не прийняли і мені нічого не залишалось,як погодитись. Передати,який жах і сором я пережила за ті дві години екскурсії, навряд чи вдасться...Але я бачила, що людям нецікаво, їм нудно слухати факти, особливості архітектури і т.д. і ще я ніяк не могла зібратись і як завжди в найнеобхідніший момент всі слова кудись подівались і повилітали з голови.. Словом, це був жах! Єдиний позитив з того всього -це те, що я зрозуміла сама для себе - теорію треба вивчити, щоб здати останній екзамен і чемненько її забути, а брати книжки з цікавими байочками про наше місто і наповнювати свою розповідь ними.
    Ну а вчорашній день -це був практично логічне завершення моєму "чарівному" початку тижня:) На одній з наших філій в Чернівцях одна дівчинка йде в дикретну відпустку і наше "креативне" керівництво з Румунії вирішило, що брати нову людину вони не будуть, бо треба потратитись на її навчання, зарплату і т.д. Так вони придумали, що хтось один зі Львова має поїхати в Чернівці на два або три роки і працювати там, а якщо ні, то їздити у відрядження на два-три тижні всі по черзі, АЛЕ без оплати дороги, без законних добових, тобто, проявити "атракціон нечуваної щедрості і вірності компанії", а якщо і це нам не підходить, то вони тоді звільнять одного у Львові і наймуть нового працівника в Чернівці... Словом, вчора ми зрозуміли (ми це давно підозрювали, але все думали, що це нам здається:)),що ми - звичайнісінькі раби і нас мають за НІЩО. Чомусь морально мене так то вчора прибило, що я прийшла в 6 годині додому і все, що змогла. то поїсти і лягти - і все, більше ні на що сил не хватило. Ще пару таких днів і буде "привіт, Кульпар!" Добре, що можна хоч тут висловитись, хоч трошки легше стає на душі.

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

в мене не дуже щось страшне,але...я 2-ий тиждень на ..класники не можу зайти..я забула пароль, а коли відновлюю,то забула,як точно записала відповідь на контрольне питання-"місце роботи"..я вже і університет,і ім. Франка, і ЛНУ..і ще 29 варіантів..і ніц....одним словом дурепа ше та..нє візьми "дівоче прізвище мами":girl_cray:

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

о, сестра по нещастю!, мій акаунт вчора там взламали, ну і заблокували відповідно...я тепер туди ніяк втрафити не можу...пароль не міняється, відновити чи розблокувати не вдається а служба підтримки нічим не допомагає...і шо дєлать? а тим часом коліжанки звонють, що нєкая Валя під моїми фотами їм спам розсилає і непристойні статуси встановлює!

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

боюсь що нічого вже не поробиш....
    пару років тому також взламали мій профіль, хоча здавалось би кому це нафіг нада, але факт. Я як користувач була заблокована, мої друзі могли бачити моїх всіх друзів і т.д. але я як "штатна одиниця" була невидима. І вже писала я з чоловікового профіля адміністрації, і друзі мої писали.... і ніякої реакції.
    З того всього взяла я чоловіковий не потрібний йому його профіль, і переробила під себе.

7. avatarwin

Дівчата скажу Вам по секрету , усі ці сайти(як почти , форумів, інтернет торгівлі і.тд) браузери яких належать російським і українським авторам, повністю підконтрольні крім адміністаторам сайтів які все читають про що і з ким ви переписуєтесь, так і повністю віддані під контроль усіх силових структур, під виглядом боротьби з педофілами , наркотрафіком і пошуком різних злочинців. Тому хто там що шукає що читає ніхто не знає але про Вас усе знають. А ще до чого вони додумалися , тиснути на американців щоб тя дали їм можливість покопатися у іхніх браузерах . Вони їх послали досить долеко , з такою поміччю. Так що до почти я використовую в основногму сайти gmail.com і hotmail.com, де гарантовано що не буде проблем. А недавно мене На МОй Мир заблокували і пишуть дай їм телефон. Минулого року коли я їм дала свй телефон то після того за два дні їхня корова злизала з мого рахунку гроші до нуля.

8. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

9. AilataN

AilataN жива

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А хтось скаже мені, якщо профіль в однокласниках заблокували, і я його наприклад так і не розблокую, то сторонні і друзі бачитимуть його, чи він невидимий? Бо я з чоловікового акаунта зайшла і себе там не знаходжу...
    Нехочеться щоб мої фоти там балтались без контролю...

тобто Ваших фот, груп, даних, повідомлень які писались і т.п. ніхто не бачить?

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ваш профіль особистий не видно, ну тобто десь він є але ви його не побачите зайшовши через інший профіль. Але ваші друзі могли бачити інших ваших друзів через опцію "Друзья друзей" чи якось так раніше вона називалась. Зараз я її не бачу...
    ага, ніхто не бачив, виглядало просто що людина з кінцями зникла з сайту....

12. Seppy

Seppy Active Member

13. fillette

fillette Well-Known Member

Нам теж підняли плату на 200 грн, при тому що ми живемо тут тільки 3 тижні! З власником домовились про одну суму, а тепер він каже або платіть більше, або переселяйтесь кудись:girl_feminist: Ще й заплатили за послуги маклеру, який тепер не хоче повернути гроші за таку аферу. Мучить мене та ситуація вже кілька днів:girl_cray:

14. VERO

VERO Well-Known Member

Можливо потішу тим, що багатьох квартирантів взагалі відселяють. Власники квартир планують заробити золоті гори-доли на подобовій оренді за час проведення євро.

15. status quo

status quo New Member

А договор аренды у вас есть и на какой срок ? Если есть - то можете смело "посылать " хозяина...вместе с его требованиями.

16. fillette

fillette Well-Known Member

17. Halina

Halina Well-Known Member

Не хотіла писати тут але напишу бо заспокоїтись не можу. Нашого песика (який у мами на селі) хтось побив. І то якось його заманили чи прибили по голові, зачепили на мотузку і знущались. Як йому вдалось втекти з мотузкою нам не відомо, але прийшов наш пес весь побитий такий.... Як мені його шкода... чи хоч відійде... чи буде жити??? І ніяк в голові не вкладається як можна було так зробити?

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мама міа, чомусь Київстар глючить:girl_devil:, вже добрих дві години не можу нікого видзвонити і ніхто мене-і так у всіх співробітників, купа зустрічей і планів накрились мідним тазом. Отаке то життя-залежність від блискучої фігні на кнопках:girl_cray:

19. solomka

solomka Active Member

вхідні дзвінки приймаються з стаціонарного телефона, кажуть, що встановлюють на антенах якесь обладнання для безпеки.
    P.S. МТС працює без проблем.

20. WildWind

WildWind Member

Хоч вимагайте договір тепер від маклера як здасьтеся і вирішите згодитись на ціну. Хоча я би ще збивати почала ціну, бо євро у Львові всього пару тижнів, до місяця максимум, а квартира, як ви з'їдете, буде мати ще місяць простою а то і більше після тих всіх фанів.

Статус теми:
Закрита.