Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Сьогодні помер Цьолко Р.М., дуже шкода, так як був не тільки хорошою людиною але й дійсно лікарем від Бога. Нехай йому там біля Бозі буде краще. Хай земля буде пухом...

2. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Якась депресуха накотила...
    Хощиш на роботу...ходиш..стараєшся... І навіть як все правильно всерівно недобре!..
    Відчитали шойно як першокласника, за те що поступила згідно інструкціі, а не по іншому...мабуть за те що не дала об себе витерти ноги і на голову сісти... При чому відчитав не начальник а людина тоі ж посади що я , ....нічим не ліпша і не гірша, а просто ""сильно мудра"".... Виходить я мала б взяти на себе відповідальність за чужу тупість і безвідповідальність, на десятки тисяч грн....щоб комусь вгодити...
    А потім сказали:""ні, ну ти все зробила добре, це звичайно твій вибір але треба було і....бла бла бла.."
    Еххх... Скільки раз зарікаюсь не звертати на то уваги і не виходить в мене... Якось все мені близько до серця сприймається ...

3. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Царство йому небесне! чудовий лікар - справді

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А в мене капець(
    Не можу знайти зарядне, а в мене 2 тел на одній зарядці(
    Витягнула інший і тимчасово поставила карточки, але лишилась без номерів(((((

5. olangel

olangel Well-Known Member

В мене малий передвчора зашпортався і влетів у ліжко, вся десна верхня у крові була. Перевірила зубки, все добре. А от зараз побачила, що верхньої двійки нема :sad: той шматок, що прорізався, відколовся. І тепер не знаю, що робити :sad: йти з малим до стоматолога?!!!! :sad:

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене депресуха...:girl_sad:Одна чорна полоса... Я вже починаю вірити, що людині може бути "пороблено", хоч ніколи не вірила в таке, але іншого пояснення тому, що відбувається останнім часом, не бачу. Стараєшся, вивертаєшся, крутишся, як та білка в колесі, а все коту під хвіст. А воно зараза всьо гірше і гірше стає і ми знов в безвиході і знов купа нервів, сняться одні кошмари і повна купа сліз. Я напевно вже чогось просто не розумію в тому житті... ну, просто не розумію... слів нема...:sad:

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

І трохи для прояснення ситуаці додам- чоловік після Нового року, точніше після Різдвяних свят втратив роботу. Іншу шукаєм як не знати шо. Сайти, оголошення, знайомі, резюме розпихаєм скрізь і повсюди, що десь більш менш підходяще. Чоловік зчорнів вже аж з того всього, бо майже цілісінькими ночами висиджує в неті, вишукує вакансії, а на ранок вже ганяє з своїм "листом маршруту" по Львову в пошуках. Але всюди вітер в очі. Один якийсь лохотрон кругом такий, що моє уявлення про пошуки роботи і реальність нормального заробітку в наш час і байки про те, що чоловік повинен принести мамонта в хату, а як не принесе, до д... пи такий хлоп- то повна нісенітниця. Не вірю, мій чоловік просто якийсь невезучий, хоч і дуже роботящий і хоче... хоче... щоб в нас все було добре, але воно стає щораз гірше. Бачу він скоро зламається, бо то треба не тільки себе тримати в руках і шукади вихід з ситуації, а й мене вагітну істеричку, яка разами зривається від того всього на повну котушку заспокоїти, підібрати необхідні слова, а я сама знаю що зі мною зараз трудно. Ой, одним словом таке то...

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

у нас цілий букет - у малої бронхіт і риніт:sad:
    я лікую зуби
    якась така депресивна у мене осінь-зима
    хочу весни!:girl_cray:

8. terezka

terezka котяка-вишивака

у мене жилеткова тема: на роботі завал (шефова у відпусці), на вулиці дощ і мокро, а я, як виявляється, тепер влажу лише у двоє штанів, і то одні з них тріщать по швам

9. DarkNess

DarkNess New Member

Сьогодні вперше готую кутю сама... завжди її робила мама...
    тру мак, а сльози так і котяться...
    і так мені сумно...
    сумно і гірко, що вже ніколи різдвяні свята не будуть ТАКИМИ як колись...ніколи...

поставила вранці свічечку, і це все, що я можу зробити...

10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

:sad: сьогодня мама від"їжає додомцю. Скінчились мої різдвяні канікули.

11. fillette

fillette Well-Known Member

І я теж. А ще коханий не встигає приїхати з відрядження. Родина далеко, тому напевно буду вечеряти сьогодні сама.

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Чоловік в лікарні. Те що виглядало спершу як грип виявилось апендицитом. Принаймні підозрюють його. Нічого не ясно. Я в ступорі

13. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Моє маленьке чудо сьогодні за дві хвилинки повністю розібрало мій телефон, і не просто а так що і екран окремо, і швиденько ті всі запчастини кинула в унітаз:girl_cray: А це смарт, сенсор не працює, всі номери в телефоні, фотографії, і сам телефон в мене тільки пів року. Дзвонила до знайомого казав що дуже мало шансів його привести в робочий стан, тобто 0:sad:

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

Сашка цілу ніч температурить, в районі 38. Циця в роті постійно, в мене голова чомусь розколюеться. Мала стільки планів на сьогодні, но уви...
    Звідки, чого та температура.... ех, скільки ще того буде, настрій у мене просто плачевний.

15. Lira

Lira Member

Смішно тут будуть виглядати мої печалі, але... купила на ярмарку різдвяному глиняний глечик, випечений в молоці. Великий і гарний- словами не передати.
    Надіялася в ньому подавати на вечерю узвар. А він протікає... От же ж досада. А так мені сподобався. Тепер буде тільки декоративним. :sad:

16. Tanju

Tanju Well-Known Member

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Реву як дурна! Щойно закінчилась неприємна розмова з мамою, на тему *Чому то я тепер спілкуюсь зі своїм рідним татом, який мені ціле життя нічого не допомагав.......*, як почалась ще одна неприємна розмова з чоловіком на тему *Чому я не прошу грошей в своїє мами, бо всі просять, а я не прошу.......*. Всі навколо знають що мені робити, щоб мені краще жилося, одна я не знаю! Кожен на вухо щось своє шепоче. Як мені надоїло доказувати своїм близьким, що я вже не мала дитина, можу приймати і ПРИЙМАЮ рішення САМА! Ні, кожен мусить своїх 5 копійок вставити, щоб *покращити* мені життя. Хоч телефон викинь і живи спокійно......

18. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Я Вас розумію , у мене один в один як написано)
    Теж всі знають як нам добре, а ми ""малі і немудрі"" не знаєм...))
    І ревіти вже втомилась, побачила шо то ніц не міняє...
    І тяжко...
    А вихід для себе найшли в тому що будемо орендувати окреме житло і не давати ообі псути нерви:girl_smile:

19. zetta

zetta Well-Known Member

встала зранку з поцарапаним носом...ну як таке може бути? прямо на кінчику здерта шкіра діаметром в 7 см, зараз воно червоне, потім покриється такою коричневою кіркою....красота буде..і головне тональний того не замазує, не гарно лягає і ше більше приветає увагу.

20. AilataN

AilataN жива

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

Статус теми:
Закрита.