Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

вибралась за продуктами на свята - а в магазинах тааааакі черги (ну що черги будуть я знала, але ніколи досі не бачила черги за кошиками при вході в супермаркет!!!!!!), вирішила їхати в Метро, але не знайшла компанії, а самій тягти торби якось не алльо, тому все повідміняла і почалапала додому. а дорогою тааааак гепнулась - послизнулась на шматку болота, вся обляпалась, щей з гірки гапнулась на асфальт, випацькалась, добре хоч додому не далеко. прийшла додому (а ключів я не брала, бо чоловік вдома хворіє), стою я вся така злюча-бруднюща, дзвоню в двері - ніхто не відкриває. коротше я ще 10 хвилин в двері тарабанила, поки він здогадався їх відкрити. і якось мені так не святково :sad:

2. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Цілу ніч болів зуб... Так болів що хотілось вибити його! А зранку - лікарі, рентгени... І нема зуба шостого((( вирвали, бо купа гною, а зовні і не видно було((( тепер я гарно зустріну новий рік- ні зїсти, ні випити, антибіотики, опухша щока, головна і зубна біль, а хто буде їжу готувати?! І ялинку наряджати?! Оййййй нехочу нічого вже!!!

3. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

4. olangel

olangel Well-Known Member

оххх, там черги на касах годинні :sad:

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А в мене настрою святкового зовсім нема.. Не хочеться ніякого Нового року, ні готувати щось, ні ходити по тих переповнених супермаркетах.. Ялинки нема і певно вже не буде. А я так хотіла ялинку саме на Новий рік. Так мені гірко і хочеться плакати:girl_sad:

6. marika28

marika28 Well-Known Member

Ми ялинку ставили вечером перед Різдвом (чоловік сказав що неріздяний настрій.)
    Ви можете десь взяти гілочки ялинкові і вже свято в хаті . А Новий рік ми ніколи несправляємо. Приготуємо щось трошки краще і все. Потім сидимо і дивимося телевізор з чоловіком. Під бій курантів випємо шампанського або вина і все. А саме головне щоб свято було у вас в душі.

7. Музик

Музик Мартуська

8. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Казали-казали що прописка не має особливого значення...ага...спробуй без неї візьми лікарняний лист...ще й ставлення ніби щось просити прийшла... Блін, я в цьому місті працюю, в мене ПОВНІСТЮ біла зарплата, тобто справно плачу податки і немалі(як дивилюся скільки з мене утримують то аж жаба давить) ну чому я ще і маю бути в ролі прохачки????

9. olangel

olangel Well-Known Member

Ехх, розсварилась вчора з чоловіком, сьогодні ганяла в сільпо і на базар за гілками і то всьо тарабанила разом з візком назад. Ледве дійшла :sad: так на душі паскудно. Ще із за того, що натрагалась, відчуваю, що вилізе знову моя болячка і місяць ридань :sad: буду святкувати НР з Марком

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Таке відчуття, що весь пезимізм за всі мої роки сьогодні "виліз" нагору - бажання до святкування ЖОДНОГО:girl_cray:

11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Сиджу і реву, бо прочитала на іншому форумі, що десятимісячна Дунаєва Олеся стала сьогодні янголятком... не встигли.. не врятували.. :cry::cry::cry:
    спочивай з миром

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Нашого Маркусика вночі поклали в інфекційну..

13. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В нас теж Новий рік пройшов дуже важко....Ліля мала всю ніч т-ру 39...:sad:.Зараз теж має і дуже болить горло.......

14. aknelitta

aknelitta New Member

І я вже боюсь кінця року.. бо 4 роки підряд ми зустрічаємо Новий рік з бідами.... Напередодні чоловік зламав руку, плюс почались проблеми з серцем, то бігали по лікарях...

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

І в нас щось ненормально зустрівся НР. 31 несподівано я загриміла в лікарню з кровотечею, де поки узд, поки аналізи,потім наркоз..хірургічне втручання...галюцинації і всі прєлєсті постнаркозні.Додому таки попала в 22))).В 12 таки з'їла канапочку з ікрою і чемно заснула. А чоловік десь в тій лікарні підчепив вірус і тепер другий день температура під 40:girl_impossible: Я вже теж кашляю але видно на фоні тих антибіотиків, що я приймаю, мене так не розвезло. Так що лежимо як два зомбі і дивимось фільми і під'їдаєм все приготоване до святкування))))))Дурдом!

16. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Все, в мене планка впала. Лікувала зуби майже півроку і тут... Все, крапля переповнила чашу. Сиджу і ридаю (пмс!)
    Постійне "хворіння", що почалося після проблем на роботі, невиносима обстановка там, суттєве зменшення фінансових надходжень, неможливість на даному етапі заробляти тим, що раніше, не трафляння заробити чимось іншим, безсоння, змученість, відчуття замкнутого кола, старі, хворі батьки, яким Я маю допомагати, а не можу!(((
    І ще НІХТО МЕНЕ НЕ ЛЮБИТЬ!!!!

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Сьогодні взнала, що помер наш викладач з Ліцею Менеджменту - Павелко Микола Сидорович. Дуже хороша була людина! Вічна пам"ять.

18. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Новий рік почав минати афігітєльно! У кухонний клопотах та готуваннях заслала чоловіка на пошуки печива " савоярді".... А тим часом у ноуті, шо на вікні, блимнув сигнал скайпу, не мала звички кудись зазирати, однак - глип: "Привіт, мій хороший! Не хочу мерзнути на зупинці .... Під'ідеш?" На це мій пише, шо "ок" Я - в шокови, бо - як?! Такого не може бути просто тому, шо такого просто не може бути взагалі! Перечитала все листування, почало колотити, труханити, липкий зимний піт і іже с нім...задала питання " в лоб", почула шо нічогонезначащє, випадкове знайомство, просте листування! Цілий день проридала. Випила склнку віскі залпом, хоча зазвичай я його взагалі не п'ю! Розповів начебто правду ....а шо робити? Довелось повірити...
    Знаєте, ше вчора про таке читалось у глянцевих журналах, на форумах. Не хочу стверджувати, що це трапилось зі мною, однак - може трапитись! Мій чоловік цілий тиждень працює у іншому місті... Я не бачу його щовечора. Підозр не було, була довіра! А тепер...
    Знаєте, це дуже боляче. Всякі мудрі знають , шо радити. Мовляв, самі і віноватиє, мол, запустілі сєбя! А я - не запускала!!!!!!:girl_cray::girl_cray: не хочеться підводити підсумки, я - особа впєчатлітєльна, маю надію, шо мені здалось....однак навіть заздалегідь - ой як боляче....!
    А нині попросила помити автівку, яка, фактично, стоіть у продажу, і вже є клієнт. Примудився подряпати ( то так скромно сказано!) у дворі нашому, погнав на сервіс, цєна вапроса - 500 убітих єнотафффф!! І то ж треба - водій від Бога, іздить ледь не з народження, Все життя в автосервісі, жодних пригод за десятків років....з Новим
    роком, друзі!!:girl_crazy::girl_crazy:

19. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

:girl_mad:буду краток - задовбало хворіти:girl_cray:

20. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

аналогічно
    хворіємо поколу

Статус теми:
Закрита.