Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. olangel

olangel Well-Known Member

3. Януся

Януся Well-Known Member

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

5. olangel

6. zetta

zetta Well-Known Member

7. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

В мене була така точнісінько сентиментальність. Так вийшла в парк і дивлюся всі старші жінки з дітьми возяться, а я одна. Теж так якось стало... самотньо... напевно трохи позаздрила (чи жаба). А потім зі знайомою про це поговорила (ми часто вигулювали дітей в один час), і вона мені так здивовано "Які бабусі? Це більшість НЯНЬКИ! Оця, оця і оця - це няні". І мені якось відлягло. Я маю можливість САМА гуляти з рідною дитиною, а не лишати на чужу тьотю.
    Мені зараз теж накатує. Що от ідеш додому і думаєш "А я маю щось на вечерю? Точно? Зараз дітей роззую і мити руки, і на кухню бігом до плити..." Так хочеться, як в дитинстві прийти в квартиру, а там вже хтось приготував гаряченьке домашненьке (як бабця чи мама в дитинстві), чи хтось прибрав, чи попрасував ту вічну "гору". А такого не буде. Все сама, сама, нікому не цікаво, що я втомлена і голодна. За самостійність треба платити. А, то все дурне, аби всі були здорові!

8. olangel

що то за чорна полоса(((( і так проблем купа, на НР всі забили, вирішили хоча б вдома настрій святковий зробити, прикрасила балкон діодною гірляндою, включила в розетку, а пульт від герлянди перегорів :sad: і чоллвік замість того щоб подумати як зремонтувати, прийшов і сказав, що можу її зняти і викинути :sad: всьо, більще нічого в хаті робити не бути :sad:

9. Януся

Януся Well-Known Member

Ціле після обіду думаю куди поплакатись.... У чоловіка сьогодні виявили бронхопневмонію, допідкашлювався :sad: А ми на Новий Рік планували їхати геть з міста на декілька днів... В холодильнику миш повісилась, хіба банка ікри і шампанське куплене. Ех, буду їсти ікру ложками і шампанським запивати :girl_devil::girl_devil:

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

не ображайтесь. а прийміть як реальність - потім самі собі скажете "дякую".
    Маю таку саму історію, живемо з моїми батьками, але в них принцип "ми самі своїх виховували, тож ви собі теж самі давайте раду"...Спочатку теж було незрозуміло та образливо, але потіи звиклось, з малими абсолютно всюди, хіба, не дай Бог, то бабця зі "скрипом" погоджується посидіти. Але, з іншого боку, я завжди спокійна за дітей, бо вони біля мене, та й примусово-добровільно багато з ними проводимо часу, це зближує дуже, бачиш всі моменти їхнього життя та росту, а для себе...так, часу менше, але вони зараз вже у садочку, то й часу більше можна собі приділити для вирішення якихось справ. Я живу з таким принципом: головне, щоб діти були здорові, а все решта - то дурниці:))) Не переймайтесь:)))

11. AilataN

AilataN жива

маю на душі холод, такий , аж страшно.
    Все мені однаково, що, як.. Чи НР, чи будній день. Якось так холодно...Зовсім. І прагматично. Треба щось зробити, треба приготувати, і, вродіби хочу, але без драйву. Просто зроблю, міну квасну заховаю, буду і сміятися і веселитися, але в душі нуль, повний нуль, навіть мінус десять.
    Якось навіть на дітей дивлюся, і тільки технічні питання виникають: старшого- тим то потішити, меншу- тим то. Є план, але якийсь , безвідчуттєвий.
    сварилася вчора з чоловіком, він мене аж штовхнув, довела його до бішенства, а у мене- пусто, тільки факти, без відчуттів.
    Дуже мені холодно.

12. rozalin

rozalin New Member

і мені моторошно холодно і ніяково одночасно.
    як же ж я хочу нового року, ніби ковтка свіжого повітря, хочу щоб нарешті стало все на свої місця ,щоб все те через що ми сьогодні посварились залишилось в цьому році.....
    Дівчатка, з наступаючим і від щирого серця бажаю щоб у темі "велика жилетка " було якомога менше дописів...менше поганого настрою, депресії і т.п

13. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Зла сама на себе. Сама не розумію як погодилася на святкування НР в великій компанії. Так хотілось тихого сімейного свята, і так мало і бути. А сьогодні мене щось ніби переклинило і я погодилась на велику компанію. Ще й запросила коліжанку, бо вона не має де і з ким святкувати НР. Тепер не зможемо відмовитися, бо не хочу її підводити. І все би було нічого, але новорічне меню це ЩОСЬ. Знову будуть купи картопляного пюре, майонезні (і не інакше) салати, і ще купа всього. Ікри можна купити баночку на 12-13(!) чоловік. Зробити пару стейків з лосося - задорого, але зато накупити спиртного на енну кількість грошей, то треба, і без того ніяк, і всі добре знають, що і половини з того не вип"ють (то вже перевірено), але тре. А і саме головне потім ще лишається купа їжі. Жіноча половина компанії (ну правда не вся) пропонували святкувати в ресторані, але де там. Я розумію, що хлопи будуть займатися серйозною справою - нічого неробленням, а нам, то треба буде те все приготувати. І то нічого, що я 31 ще й на роботі, і не відомо чи до 19.00 прийду додому. А ще і себе привести в порядок треба і приготувати щось. Ще ніколи не було такого, що я не хотіла Нового Року, а от зараз не хочу і все.
    Нарешті виговорилася і легше стало...

14. Calypso

Calypso Well-Known Member

Svjatkova, хоч Вам і важко, напевне, таке уявити, але я Вам заздрю :shy:. В нас ситуація протилежна. Ми ніби "сонце", а бабці, діди - "земля". Я б дуже хотіла, щоб вони мали ще якісь інтереси в житті, їздили відпочивати, мали якісь захоплення (а не думали постійно про те, який одяг для дітей кращий, який гурток їм відвідувати і т. д.), щоб вони жили своїм життям, а не нашим...
    Насолоджуйтесь своїм життям.

15. Vittoriya

То якийсь завал... Мала приїхати сестра з чоловіком, ми мали завтра святкувати новий рік в філармонії... Вчора в чоловіка т-ра 38, нині зранку дзвонить сестра-в її чоловіка теж піднялася вчора т-ра... Правда в нього є підозри , що він отруївся, бо були ще так різні симптоми, то вже зранку каже, що все добре, але всерівно ще усе наше святкування висить в повітрі, до обіду будемо дивитися як наші мужчини себе почувають.... :girl_cray::girl_cray:

16. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

то якась напасть - вчора ввечері підозріло почало ломити мені тіло і не могла шось загрітись. міряю температуру - а там 37,5. чоловік в аптеку, накупив всілякого, почав лікувати. при чому ні кашлю, ні сопель, ні болю в горлі немає, просто температура :girl_sad:

і наше, бо ж не в україні святкуємо, завтра мали в дорогу ще їхати, готель заброньовано і оплачено. треба інтенсивно лікуватись.

17. Vittoriya

Ото таке в мого чоловіка :girl_impossible:
    І зі мною щось коїться. Думала, що все пройшло, а знову починає нудити. Вчора ввечір раптом стало не добре так... І ніби й не так гостро стошнило, але так нудило цілий вечір, зранку о 5ій я встала і стояла біля відкритого вікна, трохи попустило і я лягла. Зранку здалося , що вже ніби пройшло, з'їла вівсянку, випила чаю, а тепер знову починає тошнити.... ЧИ то якісь вірусняки ходять, чи що.... Чи може то мені від тих таблеток знеболюючих (КД)...

18. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Обпекла ногу, притисла палець, розбила горнятко, збирала осколки - порізалась.
    Якісь не вихідні а чорті шо...
    А ще бошка болить відвалюється. Тішить що нові форми для мила (пошлячного) приїхали.
    А взагалі перед Новим Роком у мене відбувається дійсно обіцяний кінець світу, щоправда мого.

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а в нас знову хворий малий(
    але настрій святковий(не маю сили знову спортити святкування НР-так було минулого року), готуюсь, скоро ялинку одягнем
    Я знаю "ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ"! І так жити легше

20. olangel

Статус теми:
Закрита.