Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Златка

Златка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Або кидають у вікно осколок, а потім легко видавлюють скло. Так було в нас. Сигналізація в чоловіковій машині не спрацювала. На відеозаписі було видно, наскільки технічно, швидно і непомітно для перехожих це було зроблено...

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

3. Alicia

Alicia Well-Known Member

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну щож 2 тижні "відпочивала", а зараз понеслось...За тиждень треба здати все...Найбільше потішив курсак, 200 ст сайту на понеділок, та тож вбивство, поясніть людоньки навіщо стільки? Були такі класні ідеї, але 200 ст заглушили усе, сиджу і штапмую
    А щей сусіди святкують! та то просто капець, музика на всю гучність, ходила скаржитись, а фіг там...Говорила по скайпу з знайомим, він мене запитав де то в тебе така дискотека!

5. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Вилетіла мені пломба з переднього зуба, який мені тільки недавно полікували. Кинула своє прибирання, погнала в зубний, лікарки, що ставила мені ту пломбу вже не було (сказали мені, що я з нею розминулася), і тепер чекаю понеділка, щоб піти до неї. Обідно так. Вона мені завжди зуби лікувала і пломби трималися довго.

6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я для повного щастя застудилася. Зима - чудова пора року. Весь час мені холодно, що б не вбрала, ХОЛОДНО!
    Тільки півтора місяці пройшло від минулої ГРВІ:cry:

8. Sertce

Sertce Member

Не знаю, куди мені- чи сюди, чи в виxвалялки... Позамітало нас так сніжком, що на роботу сьогодні не добралася. А мені 15 км. В одну сторону. Ужас. Автобуси в рейс не випустили, єдиний засіб пересування- коні. Та й ними не кругом доїдеш. Сиджу вдома, нудно, скучно...

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

10. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Сьогодні помер друг нашої сім"ї, 45 річний чоловік...(обірвався тромб). На душі так гірко, важко...в горлі клубок... життя -така непередбачувана штука... :sad: :sad:

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я просто в шоці - випадково дізналась, що в нас завтра залік. Я з викладачем домовилась, що він буде після НР, а сьогодні він ощасливив декількох одногрупників. При тому що він толком нічого нам ще не прочитав! Сьогодні дзвонило купа одногрупників, що приїдуть лише в середу, бо замело дороги. І що я тепер маю робити? Їхати кіньми по кожного? І дзвонити вночі до 20 людей, щоб повідомити про такі новини? Я,звичайно, здогадувалась, що він всіх мав в носі, але це вже занадто.. Завтра буду мати серйозні розборки..Мене всю підкидає...Не можу підвести групу, але і реально зробити вийде мало що...Ну але як так можна? Чому слово зараз нічого не варте?

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

А взагалі я сьогодні дуже нервова - в мами підскочив тиск і ледь не прийшлось викликати швидку...я такого страху наїлась....

12. LuBimaya

LuBimaya New Member

і я сюди.. здається, що вперше за весь час...
    не знаю, що зі мною відбувається, я в такому стані ще ніколи не була, навіть коли з першим чоловіком розводилась. Так мені гірко, сумно, нервово. Що це? Депресія? Я ніколи не мала депресії...
    Сьогодні ранок почався дуже важко. Збудила старшу до школи (мала в садок не ходить, бо в старшої тільки пройшла вітрянка, то ж вона може в будь-який час захворіти теж, тримаємо вдома, щоб не підвести батьків інших діток - ну кому на свята таке треба?), вона встала явно не в гуморі. Ледве вмовила її піти до ванної. Потім одягання, пів години!!!! Я її лагідно прошу "сонечко, давай швиденько, бо запізнитеся на маршрутку і будете чекати наступну на морозі". А сама відчуваю, що в мене все просто кипить в середині. І тут донька починає скиглити і ревіти невідомо з чого (ну, я розумію, що то так хочеться спатки, що вона ще мала, що їй себе шкода, але я то весь час намагаюся згладити) і я реально не витримую і просто вибухаю. Короче, закінчилося то все просто моєю істерикою. Аж чоловік з кухні прибіг. Потім, коли почала заспокоюватися, мені так зле із серцем сало, що я ледве свідомості не втратила.
    Вони пішли, а я сиджу і реву. Так мені зле і соромно, що не втрималась, що накричала, що вдарила, тепер в дитини настрій ще гірший буде цілий день. Чоловік пішов сумний, ніколи мене такою не бачив. (Ну, я можу прикрикнути, але щоб так верещати,як сьогодні...)
    А головне мене просто добило, коли він сказав "Кохана, тобі треба відпочити, ти виглядаєш стомленою" А як то відпочити? Коли відпочивати? Маю купу роботи, нічого не встигаю, не можу людей підвести перед святами. Стала така затуркана, перепитую все по три рази, і все рівно забуваю. От вчора ввечері дзвонить клієнтка, і каже, коли можна забрати замовлення, бо їй треба до Миколая. І вона мені казала це, коли замовляла. Чим я слухала? Чому не записала? А я маю ще два, які повинна віддати сьогодні. Працювала пів ночі. Не виспана, нервова. Менша вдома, а з нею багато не попрацюєш, значить знову буду нервуватись, що не встигну (хоча я встигну, бо інакше і бути не може) Замкнуте коло якесь... пекельне замкнуте коло...
    Чоловік каже, випий якісь каплі заспокійливі, а в мене в голові крутиться фраза "Кохана, випий яду". В грудях все тисне, не можу надихатися, хочеться вдихнути глибоко-глибоко, а щось не дає...
    Читаю "жилєтку" і розумію, що в мене не є глобальна катастрофічна біда: я не хвора, діти теж, чоловік не ображає, на шуварі не обматюкали, собака не загубився... то чого ж мені бракує????

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

Вам бракує трошки спокою. Ви втомились, просто втомились. Це минеться. Віддасьте всі замовлення, режим роботи перейде в звичний з аврального, дитина піде в садок і все знову стане на свої місця. А зараз вас виручить пластинка таблеток валеріани - вам стане легше дихати.

14. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Лідусь,

перше - зроби все, щоб викроїти максимум часу. Попроси свекруху чи подругу допомогти з дітьми, кожна хвилина, котру на них маєш витратити, тобі знадобиться.

Друге - не топись в нервах, видихни і усвідом, що це лишень один день і його необхідно пережити. Що йому буде кінець.

А для початку послухай Занудку і випий валер'янки.

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Схоже на панічну атаку (задишка від нервів), дійсно, візьміть щось легке заспокійливе, добре попити краплі глоду (25-30 крапель на невелику к-сть води, рази 3 вдень - допомагає. Нічого жахливого у вас не бачу.

16. LuBimaya

LuBimaya New Member

та я і сама нічого жахливого не бачу, розумію, що справа в мені.. але не хочу, щоб оточуючи страждали від цього...

17. marika28

marika28 Well-Known Member

Дівчата як ми знову вчора вилякалися. Привезли в неділю з лікарні свекруху. Все ніби було добре. Вчора в обід свекор повів її в туалет і їй знову стало погано. Знову зробилася як нежива. Ледве відкачали. Потім цілий день і цілу ніч спала. Сьогодні вже все вроді добре. Добре що негоспіталізували знову , а то б другу лікарню ми невитримали. Всі дуже виснажені.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

вам треба хоч трошки відпочити в спокої, бо ви себе загнали. А в таких випадках вже мозок просто відключається, через це таке робиться.

19. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Як я Тебе розумію. Але з цього кола можна зробити приємний атракціон.

Я коли хочу вдарити Яську згадую, як мене бив батько... і.. і зразу хочу її голубити і цьомати якою б злою не була. А ще коли дуже зла то просто йду і закриваюся десь сама аби
    Головне аби вони не робили спроб добратися до мене. :))

І я сюди з веселою жилеткою. Чому веселою, ну бо весело, а чому жилеткою, бо така зла шо аж тіпає.
    Якісь барани покрали фотки мого мила. Отак без дозволу взяли собі і забраи. Переклали гугльом якусь мошкальшьку штаттю і мають собі статейку з майстер класом.
    Написала їм... Емоцій нуль... Якось так неприємно коли Твою працю просто беруть і забирають. Без дозволу, а просто так...

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Нічого страшного не буде. Ніхто сильно не постраждає від люблячої мами і дружини. Думаю, всі колись та й стикалися з чиїмось поганим настроєм або втомою, і що?) Ви надаєте забагато значення тому, щоб "бути хорошою". Але, навіть якщо Ви чогось не виконаєте вчасно чи взагалі не зробите - нічого не станеться, ні-чо-го.
    Щодо допису) Я Вас так розумію... Все буде добре!:girl_dance:

Статус теми:
Закрита.