Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Власне таке і мав би зробити ЖЕК, але заяви жителів не допомагають.:girl_sad:
    Вже два рази ходили по квартрах, дивилися і до нас приходили і все що зробили- вирізали кущі під будинком. Казали, як буде сонячно, стінка не замокатиме. Питання наступне- коли буде сонячно, якщо тільки зима почалася?:girl_sad:

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

2. рижик

рижик Well-Known Member

А в нас і собака був і навіть слід взяв, а шо толку. Ведеться слідство, вже більше півроку...ще не давно дзвонили, бо забули мої відбитки взяти, ціла клоунада, а результату 0, але то таке...головне, що Ви цілі, бо могли швидше зайти і злодюки могли бути більш нарвані. Як в мене таке сталося, то я Богу дякувала, що моя мама з малою в той момент не прийшли, а то шо вкрали їм то аукнесь і не раз, чомусь я вірю у Вищу справедливість

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Жанно, перестаньте жити в страсі і в стресі :).
    поговорити з людиною - то нічого не коштує, то є найкращий і найлегший спосіб порозумітися і дійти до спільної вигоди і злагоди.
    взяти всю свою впевненість і доброзичливість і чітко сказати - так і так. якщо він на таке не погодиться, тоді вже граєте за його правилами.
    але за нормальних умов і обставин мав би піти на компроміс, бо якщо вже впреться сильно, то щоб знайти нових клієнтів на житло, йому все рівно тре буде робити той косметичний ремонт за свій кошт.

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

стовідсотків!! а зараз зима, то воно явно саме не підсохне. і клієнтів доведеться шукати дуже швидко після ремонту, бо ж знов зчорніє.
    п.с. а є в нас тема про сирість і грибок десь? бо мені туди треба.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Як ви вгадали. Я останнім часом саме так і живу. Як не одне, то друге. І воно все так старанно змінює одне другого, що мама дарагая!!!!:girl_impossible:

6. Sertce

Sertce Member

Взавтра маю методоб'єднання і все мені той відкритий урок ніяк не клеїться. І все не так, і.... Як я маю ту біду пережити? Приблизно 12 людей має в мене взавтра бути. Тримайте за мене кулачки і чекайте або тут, або в виxвалялкаx. (Краще б в другому)

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

8. Fechka

Fechka Member

Я з вихвалялок сюди.
    Загубила телефон :girl_crazy:! Не знаю де. Мабуть забула на гуртівні, на якій саме не знаю.
    Йой. Сам апарат старий але... :girl_sad: Ще й номер тре відновити...
    Додала собі непотрібний клопіт....

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

то хоч сфотографуйте стан "до". і як хазяїн совісний попадеться, то може хоч трішки відшкодує.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

12. Wonder

Wonder New Member

замовила сьодня рибу на шуварі-інтернет магазині, 3кг стейк лосося охолоджений
    а мені привезли заморожений

і як таке назвати, просто свинство

вже не кажучи про мякі до ужаса помідори і гнилу руколлу
    замовлення було велике-все не перевірялось, а треба було таки

невже не бачуть що кладуть
    ps. для мене особисто це останнє замовлення, бо з рибою то вже було свинство
    ну і завтра зранку хай чекають звінка, яка така зла через ту рибу :girl_devil:

13. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

не знаю, чи легше стане вам від того, що напишу, але в нас нема морської риби свіжої. вся риба, яка привозиться з морів/океанів морожена, а перед прилавком розморожена.
    і я тут пару сльозинок зроню... заніс чоловік ремонтувати ноутбук, ремонт був дрібний і незначний, а приніс не мій рідненький лептоп, а якусь розвалюшку :girl_cray:. якийсь лабух його не міг розкрутити, тріс корпус і то не в одному місці, найгірше, що чоловік одразу не помітив, заплатив гроші, а потім коли вдруге прийшов до нього, то він поморозився, ну ніби так сталось, що зробиш, я випадково... а грошей не віддає, бо він цілий день його робив :girl_devil:
    а ще саме-саме найгірше, що той майстер-ламайстер з радіоринку працює без всяких документів-квитанцій-актів, і ми тепер нічого не можемо доказати, хіба ходити і вимагати...
    я взагалі в шоці від такого нехлюйства! і чим думав чоловік, коли віддавав комп не в сервісний центр, а туди за порадою знайомого :girl_mad:

14. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

15. Wonder

Wonder New Member

то нащо писати, що охолоджена
    +добре що гості мають прийти завтра, а якби сьодня коли розморожувати :sad:

16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

:girl_cray:отримала пакунок з СП, там чоловіків миколайко - джинсікі, і короткі...

17. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Вам потрібно було обговорити всі такі нюанси ще коли тільки поселялись !
    Ми , коли здавали свою квартиру все з наймачами обговорили , щоб потім ні в нас ні в них не було ніяких питань !
    А , щодо ремонту -то ми погодились , що якщо вони хочуть зробити якійсь ремонт , то хіба що вони за свій кошт будуть робити , бо в нас хата після ремонту щойно була ! І вони тепер якщо щось роблять - то дзвонять і кажуть і все )

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А мені цілу ніч так кепсько було((( Цілий день ходили за мною чебуреки! Як же я їх хотіла... Єлі вмовила чоловіка (бо то ж шкідливо), купив по дорозі додому. Я налетіла на ті чебуреки, ніби пів року не їла. Втоптала 2 величезних. І відчувала шо вже не лізе, але далі жерла...така зла на себе. Потім цілу ніч все в горлі стояло, важкість, вздуття, тошнило жахливо...весь набір коротше. Аж тепер трохи полегшало. Зла на себе сильно.:girl_devil:

19. Bonita

Bonita Member

Дівчата всім Величезне і щире Спасибі за підтримку і такі гарні слова в карму, мені дуже приємно від Вашої підтримки і теплих слів, ще раз Дякую.
    Бачу фраза "будем шукати" дуже популярна в наших міліціонерів, ясно що нічого вже не повернеться, але хоча б знайти реальних злодюг і наказати їх це було б дуже добре, щоб всяка шваль не думала, що їй все сходить з рук. грати на вікна вже остаточно вирішили що ставити будемо (хоч мені це не подобається).
    Аналогічна ситуація - от страх заходити в квартиру, доки їх (грат) немає, ще довго буде. Пластік виламати, як виявилося, дуже легко, штори в нас також довгі то в мене тепер думка, чи там нікого часом немає, та й взагалі сама я боюся там бути. Ну і на рахунок пасли - також впевнена 100%, що так і було. Ми поміняли вікна в хаті, робили ремонти, оновили деяку техніку, от комусь і здалося що грошей в нас забагато і треба ділитися. Вони мабуть знали, що якщо ми після роботи приходили додому а потім кудись ішли то на год. 2-3, тому і не спішили і все акуратненько складали, ще й покурити після завершення хотіли (знайшла одну сигарету на дверці відкритої шафи, а другу на наст. день під виваленою білизною), а тут опа і ми такі-сякі вертаємся. То все фігня, головне що ніхто не постраждав, але страх і стрес ще довго з мене не вийде.

20. kati

kati Well-Known Member

не факт, що захистить.
    Пару тижнів тому розбили скло в машині хлопця сестри. Вони машину під вікнами ставили. Теж припасли що щось лежить на задньому сидінні( ага один капець в ремонт) і розбили скло.Сигналка не спрацювала. міліція потім казала, що вони(злодіі тобто) стелять на вікно мокру шмату і спец. манюніьким молоточком простукують доки скло не трісне і тоді не спрацьовує сигналізація

Статус теми:
Закрита.