Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну так. але нема чому дивуватися. то є нормальн для офіційної зарплати. лікарняні, декретні, пенісію -теж хочуть отримувати, коли виникає така потреба чи пенсійний вік надходить)))

3. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ех, щось мені так зле...хочеться кудись поїхати від усіх і усього:girl_sad: От реально, на інший континент, в іншу країну. І це не депресія ,а фіг знає що...Наближення свят не відчувається, я навіть від зими не "тащусь" як зазвичай буває. І так мене вже усілякі проблеми задовбали, от чесно.Знаю, що це така полоса, не надто кольорова, що все проходить і це пройде...Але від того краще не стає. Отака печалька....:girl_sad:

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Одного разу запізнювалася я на роботу, довелося взяти таксі, бо у нас з дисципліною дуже строго, розговорилася з водієм. Той почув, де я працюю, почав нити, як всім добре, а йому погано. Каже: "А я плюнув на офіційну роботу, працюю нелегально і податків не плачу!"
    Ну нормально? То я зі своєї офіційної державної зарплати ще мушу оплачувати соціальні потреби і пенсії для таких, як той дядько?

5. Naturals

Naturals Well-Known Member

Ааа, ну як же мені то все надоїло:girl_cray:. Тільки почали виздоровляти, як на тобі знов те саме, в мене все тіло ломить, горло знов дере і температура піднялася (а тільки гайморит вилікувала), Віка бідося знов засмаркалась, і то так конкретно і Софія покашлює (а я їй обіцяла, що заведу в театр на виставу і на саночках вона хоче йти кататися). Ну коли ж то ті хвороби підуть від нас, ту просто вже сил не вистачає на то все. Тільки чоловік біля нас всіх тримається.

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

з мене теж податок немаленький знімають. Воно б нічого, якби я мала впевненість, що то потім матиму нормальну пенсію, чи взагалі хоч якусь надію, що ці гроші не йдуть в кишеню якомусь багатому дядечку...

7. Lamara

Lamara Well-Known Member

не хотіла нікому жалітись, але як не виговорюсь - то певно дах знесе...
    обідився на неме муж... бо не взяла телефону коли дзвонив. пів години дзвонив, а я така коза не відповідаю.
    як мала дитина. не розмовляэ, трубку не бере, в скайпі не выдповідає
    а не взяла - бо пішла на третій поверх малих годувати, бо зараз там кухня в нас.
    телефон лишила на другому.
    ну йоли- пали, я і так як вижатий лимон, кожного для по тих поверхах гоню надцять раз в день, спальні на другому, кухня на мансарді, на першому зал з теліком та піаніно... вже й варикоз заробила:sad:.

а ще плюс до того 5 днів в тиждень тре возити до міста дітей на заняття, і сидіти в корках по годині в дві сторони.
    і в 90% їжджу я, бо він по справам за 2000 км, і приїде під новий рік.
    та якби і був - все рівно мені дітей водити, бо йому - "нема як", хіба відвезе - привезе.

я вже неможу... тримаюсь, тримаюсь, але чим дальше - тим гірше бачу.
    якось стараєшся, все в сім'ю, хочеш якогось затишку, підтримки... та бачу то тре тільки мені...і діти вумні тре тільки мені...

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

10. Virchuk

11. Lamara

Lamara Well-Known Member

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

13. China

China New Member

Сиджу і чуть не плачу!!! Чи то я вже така зла і прискіпуюся до всяких дрібниць, не знаю. Одружені вже два роки і жодного разу ми ще разом не прийняли рішення, не сіли, не поговорили, не запланували чогось!!! Він постійно або часу не має, або його голова болить, або не той сьогодні день для розмов. Не те, щоб я хотіла похвилинно розпланувати все наше подальше життя, ну але є якісь важливі речі, про які треба думати завчасно, а не в останні 15 хвилин.:girl_mad: та щей як завжди спізнитися, всюди!!! цеж треба мати талант, щоб спізнюватися кожного разу, без перебільшення.

14. Virchuk

15. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Прийшов вчора чоловік вижатий як лимон, плюс до того каже що кості ломить:girl_cray: Я швиденько давай його лікувати, полягали ми спати, і цілу ніч потім мене мій коханий рятував, мала гарячку, Т 39,8 менше 39 не спадала, ноги і руки холодні як лід. Зранку встала, чоловік доцю нагодував, одів і побіг на роботу, добре що він здоровий, а я просто не могла встати з ліжка, Т знову піднялась до 39 кості ломить, горло дере. Зараз трохи легше стало, доця проситься на вулицю а я ледве до кухні можу дійти:sad:. сил взагалі немає. Що найгірше, переживаю щоб Настя від мене всього не набралася, адже недавно тільки перехворіла. Ось так, хоча б тут поплачуся

16. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

І я прихворіла. навіть на роботу не пішла сьогодні. З носа ллє рікою, голова болить, добре хоч горло перестало трохи.

17. Маріка

Маріка Well-Known Member

Паскудно мені шо капец :sad:
    Поговорила із своїм колишнім по скайпу за аліменти для малого. В нас на то усна домовленість і попередні роки ніби все було добре, а цього року шось йому встрілило і сказав що дасть на малого в 3 рази меншу суму ніж звичайно. Та сума, то третина його місячної зарплати (працює легально закордоном), а платить він їх на малого на рік. Коли я заїкнулася, що то трохи мало і зробив пообзивав мене жадібною, вимагачкою і так далі. Так я їх на себе взагалі не трачу, якщо щось лишається відкладаю для дитини....
    От тепер сиджу і так ніби в душу наплювали. :girl_cray:

18. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

В темі про ЦЗ вже написала, що з 7-го листопада мені допомоги виплатили аж 18 грн 13 коп. Дуже сподівалась що ще хоч щось виплатять... Так хочу чоловікові миколайчика :girl_cray: Думала зможу на іменини 1-го - а ні, довелось відкласти до Миколая і то не знаю чи зможу а чи до Нового Року відкладеться. І так кожну гривню відкладаю, але ні на який подаруночок не вистачить :girl_sad: А про похресника взагалі мовчу.
    Сиджу і плачу.. Не можу я без роботи...
    Щей чоловік мене порадував: вирішив зайнятись підробітком. Але то таким, що його увесь час не буде вдома і я за нього переживати дуууууже буду ... Крім того в то ще вкластись добряче треба і працювати сподіваючись що не прогорить :girl_sad: І бачу що ні мої аргументи ні його батьків на нього не діють...

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а я вже два дні не можу знайти ніде чоловікові два паспорти і свідоцтво про народження дитини. якщо вчора ще мала якусь надію знайти, то сьогодні переривши всю квартиру сиджу вже дві години реву як дурна:girl_cray::girl_cray: ну де ж вони можуть бути??? що тепер робити :sad:?
    чоловік дуже рідко користується укр.паспортом, ну а закордонним тим більше, тому ми не можемо навіть згадати коли їх востаннє бачили... а от свідоцтво точно памятаю що десь 2 міс назад треба було копію в садок, то я з ним носилась. ну допустим його я могла загубити(я така є, на жаль), але паспорти просто як крізь землю провалились. якби то мої то ще півбіди, а от чоловік точно не схоче зараз ходити по тих всіх інстанціях, то для нього кінець світу. а я так мріяла нарешті цього літа вибратись на море...! капці якісь :girl_cray:
    ... щойно прийшло в голову: а якщо справді вони потрапили в руки до поганих людей, і хтось вже понабирав на чоловікове імя кредитів чи ще якісь афери? підкажіть, будьте добрі, то якось можна перевірити?:sad:

20. veronka

veronka зла друзя

а в мене з понеділка холодні батареї - ходимо одягнуті як капустили і в рукавицях, за ноутом сидіти не можу - руки крючить. А до п*ятниці маю розлити купу парфумів... ЯК?? колорифер не рятує(((

Статус теми:
Закрита.