Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Roxie

Roxie Галицька панянка

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

нє, воно не пише, що сторінку зламали.. і знайшла як почистити системні папки від віруса, а віруса там нема.. мені пише таке
    "Будь ласка, прив'яжіть Вашу сторінку до номера стільникового телефону, щоб захистити її від зловмисників.

Ми також просимо Вас вибрати новий пароль для Вашої сторінки ВКонтакті. Для забезпечення максимальної безпеки ми рекомендуємо змінювати пароль не рідше двох разів на рік. "
    Виглядає так.. напевно треба зареєструвати на "лєвий" номер.. Зареєструвалась в Приват 24 - то тепер він смс деколи шле, або дзвонить робот з всякими соцопитуванням.. Купувала картки на Буковель по акції, залишила номер моб - теж шлють спам..

2. Муська

Муська Well-Known Member

3. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

У чоловіка таке було пару днів назад, у мене ще еге-гей коли. Відкрило сторінку. Досі не спамило як ото:

4. Galin Max

Galin Max Member

Контакт не спамить - перевірено на собі. Моя сторінка вже давно до номера тел. прив"язана. Скріншот виглядає, як реальне повідомлення від контакту. Якщо дуже переживаєте, можете написати в техпітримку контакту чи то дійсно від них повідомлення

5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

В чоловіка кілька днів тому таке було, і в мене після того, як заходила через хамелеон з роботи... Але в мене вже давно контакт до тел. прив"язаний. Ввела номер, на тел. прийшла смс з паролем, ввела його в віконечко, потім поміняла пароль, знову прийшла смс з логіном та новим паролем, типу як "на пам"ять", та й по всьому. Номер прив"язаний до контакту вже певно 2 роки, жодної смс ніколи не приходило, навіть не могла згадати який номер колись реєструвала...

6. DarkNess

DarkNess New Member

думала заб"ю на все...
    але так мене накриває, що мушу повернутися...
    дуже дякую всім за співчуття,
    всі кажуть триматися, а я не знаю ЯК триматися ?
    зуд і холод не відпускають вже п"ятий день
    стан прострації зміняє тривалий ступор
    не знаю як жити далі, що робити далі?
    єдине, чого хочеться, щоб мене хтось виключив OFF і все...

іноді внушаю собі, що зійшла з розуму, або це чийсь дуже дурний жарт, або мені вшили якогось чіпа в голову... принаймні в це набагато більше віриться, ніж в то,що сталося...потім розумію, що втікаю від реальності і це тупіковий шлях.
    прошу в Бога милосердя і молюся

вихід в світ - як сіль на рану: люди розпливаються, рух довкола як сповільнений перегляд, чорно-біле кіно, нема чим дихати, мову віднімає.
    треба було заплатити за садок конче, до каси з десяток людей, малий розревівся в черзі - я вийшла, повернулась - сльози душать, сказати нічого не змогла, всі у відділенні мали на що повитріщатись

в хаті ще гірше: за що не візьмусь - всьо кидаю за хвилину і так починаю 100 справ, щоб себе чимось заняти...
    цілий час в очікуванні, що от-от відкриються двері і вона прийде, усміхнеться, зрадіє, фрагменти завмерли перед очима

не вірю, що це пишу, не вірю своїм словам, вони звучать окремо від свідомості
    не можу відкрити телефон, щоб знайти час останнього прийнятого...

приходжу на могилу щоб поговорити і знайти розраду, але ці всі квіти мертві і неживі... і холод... і ніхто зі мною не говорить

ще й тижня не минуло...а ми бачились всього за годину до останнього вдоху...стільки планів, стільки енегрії... ЧОМУ? хочу вернути час назад, хочу зробити все можливе й неможливе, хочу сказати як її сильно люблю... чому я так мало разів це говорила?

7. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

В малого знову ці напади задишки((( ці болячки зводять з розуму... А ще це перший клас ... Знову уколи, гормони... І за що тим дітям таке! Хочеться втекти кудись хоть на годину, та що вдієш...

8. Іруня

Іруня Well-Known Member

А у мене - вітрянка! :girl_cray: Набралася від дітей... "Пациент скорее мертв, чем жив" - це про мене... Нереальна слабість, ломота у всьому тілі... Нічого не хочу... Нічого не радує... Ще й ті прищі! Таке враження, що найбільше їх на обличчі... Один є навіть на язику і один в горлі... Так боляче ковтати! :girl_cray:

9. Balu

Balu Member

Щось так мені зле на душі. Живемо великою сім’єю з чоловіком, малим, моєю мамою та братом. Брат в мене дуже такий великий, ледь ходить, і, звісно, в нього безперервний депресняк. Мама зле себе почуває. За короткий проміжок часу сильно набрала вагу безпідставно, дуже сильно отікають ноги та лице, і що саме зле, їй стало тяжко виражати свою думку. До лікаря йти не хоче, хоч ріж її. І що то з тим всім робити? Не знаю, чим допомогти. Жити в такій напруженій атмосфері також не можу. Могли би з’їхати з чоловіком на зйомну квартиру, але то буде, як "криси бєгут с корабля".

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

11. Іруня

Іруня Well-Known Member

12. Galin Max

Galin Max Member

В багатоьх лишаються сліди після вітрянки, але вони малопомітні. Все позаживає і будете, як нова копієчка :))

13. kineret

kineret Вірю в диво...

Ну що за зараза... Тільки відійшла від застуди, як опа - і ячмінь на оці :girl_cray: Що з ним робити поняття не маю, надіюсь за пару днів пройде. Як мені ті всякі болячки надоїли... :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

14. Bonita

Bonita Member

В мене така сама проблема - почалися признаки ячміню на оці, але вчасне виявлення трошки полегшило цю неприємність (можете спробувати - промивати око і ячмінь офтадеком (хоча точно назву каплів не памятаю) і накладати тетрациклінову мазь).
    З самого ранку розізлили мене на роботі по повній програмі, ледве стримала себе щоб не послати своє "начальство". Ух яка я зла і недобра, забилам би

15. Donata

Donata Active Member

а в мене печалька :girl_sad:, поїхала вже від нас свекруха і так мені шкода, що аж хлипаю. Цього разу ми так класно з нею час провели, але мало :girl_cray:, не думала, що її приїзд стане таким святом для мене, а від"їзд приводом до жилетки. Одним словом і плачу і радію.

16. Tsypulka

Tsypulka Member

Щось я зовсім виснажилась. І фізично і морально. Не можу зібратись до купи. Мало того, що два роки мене мордує якась міфічна хвороба, що бува і пити боляче, так ще й чоловік вирішив додатися. Кажуть робити операцію на око, а шансів майже нема. І не знаєш як бути. Отак відкрию посиденьки, читаю, а що читаю не розумію.

17. Tanju

Tanju Well-Known Member

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині трохи депресую. Вчора несла малечу з моєї кімнати до неї на ліжко, і забула, що чоловік залишив пачку з речима в проході. (Хоч, потім круто мене переконував, що то я сама її там залишила і сама винна.) Одним словом, я зашпорталась за ту пачку, і впала разом з дитиною. Дитина вилетіла мені з рук і головою влетіла в двері, а я впала і страшенно вдарилась головою до стіни. Побила клуби, так, що спати не могла.
    Дитину заспокоїла, почитала їй казочку, все в порядку. А я сама була потім вся на нервах. Заснути не могла, мною трусило від байдужості чоловіка, який прибіг подивився, що я лежу сказав - вставай, і пішов далі футбола дивитись. А потім ще мене визбирав, що я сама у всьому винна. А я пішла і взяла заспокійливе лікарство, хоч не треба було, бо від того лікарства я сьогодні цілий день сплю. Настільки воно мене зробило депресивною, що жахи. А було стільки планів сьогодні файно день провести з дітисками. Натомість, ніц з того. З’їла якогось дурного голубця, і тепер мене живіт болить. Просто якийсь глупий день. Нічого не хочеться.

19. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Купила собі гарненький біленький пуховик TCM. Походила в ньому тиждень, вимазала рукав. Попрала в машинці при 40 градусах з рідким порошком для вовни і шовку. Поправся то гарно, але пух збився в комки і зробився не пуховик, а вітрівка. Сиджу, чуть не плачу. То якась катастрофа. Перед пуховиком прала ковдру, машинка щось заглючила і 3 години ту ковдру полоскала. Потім чоловік щось там біля неї "пошаманив" і далі працює. Явно сьогодні не мій день. Так пуховичка шкода. Поклала на рушник біля батареї, сушу. Поб"ю його добре, як висохне, може врятую.

20. zetta

zetta Well-Known Member

та чого? гарно просушіть його, а тоді сядьте і ті всі комки гарно руками розправляються, між ними проникає повітря і далі пуховичок... але по розправляти треба добре. при 40градусах правда не варто прати... і не порошком. є спеціальні засоби для прання пуховиків.

Статус теми:
Закрита.