Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorda

Gorda Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

А не пробували, просто її в очі. Можливо вона з тих людей з якою по іншому не можна. Треба показати, що ви не з тих до кого можна так ставитись. Навіть не думайте іти з роботи. Є багато інших методів боротьби з цим. Поставте її на місце раз і назавжди.

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

4. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

А я сережку золоту загубила з набору, який мені чоловік подарував на 5-ту річницю нашого одруження. Найгірше, що я вже раз її губила декілька років назад і чоловік купляв нові. Тепер знов... :cry:
    До речі, це вже 4-та загублена сережка, в моєму житті, ніяк вони на мені не тримаються. Мабуть, буду ходити без них. :girl_sad:

5. tasha

tasha New Member

я колись загубила колечко на заручини. Колечко мені дуже подобалось і не дешеве було, бо з камінцем. Знайшла біля ліфта.
    Ще раду подивитись у відстійнику в пралці, це там внизу і збоку маленькі дверцята. В кішені халатів, джинсів, курточок ітд.
    Бажаю знайти пропажу.

6. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Подзвонила вчителька - мала не дуже написала контрольну. Та й не це проблема. Проблема в тому, що моя дитина, виявляється, зовсім не хоче вчитися, обманює і т.д. Дома говорить одне, в школі - інше, і ніби займається, вчить уроки, а коли іде до школи - не чує вчительку... Хоч сідай і плач :girl_cray: Ні вмовляння на неї не діють, ні наказання...

7. roziava

roziava New Member

Не думала що писатиму сюди...Наче й щаслива,на руках спить маленьке зайченятко і післяпологова депресія пройшла.А таке враження що все руйнується на очах,відносини з чоловіком,незадоволення собою,буденність...Якась така знервована стала і хочеться закритися в собі,ні з ким не розмовляти і нікого не бачити, лише свою дівчинку...чим далі тим гірше стає...

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Та ну перестаньте! То період такий і він минає, точно кажу-минає!
    Осінь на дворі, погода не льотна, в дома сидите без вилазно, бо дитинка маленька, от і настрій такий. Візьмій вийдіть кудись прогулятись. Нехай на дві години з подружками, або й з чоловіком якщо є можливість залишити доню. Зробіть собі тих дві години незвичними, інакшими. І стане точно краще.
    Пригадаю якраз в такому віці Ромчика теж мала такий стан, бо змінився мій розпорядок дня, змінились відносини з чоловіком, з"явився інший центр світу для нас обох. Але якось вирішили це все разом, говорили більше, намагались знайти час лише для нас двох-прогулянки, кіно, кафе і минуло.
    Так що вище носа! Просто життя змінилось і людині потрібен час щоб адаптуватись і розуміючі люди поруч! Тримайтесь ;).

9. Mammy

Mammy Well-Known Member

Ну от... І я сюди... Поїхав чоловік по справах на вихідні в Київ... Так рідко ми буваємо окремо і так далеко, що мені аж плакати хочеться... :girl_sad: Скоріше б ці дні минули!!!

10. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

А в мене вискочив герпес:girl_cray: - на завтра...вже відміняються плани, бо з таким носом страшно десь йти. І ще не можу знайти італійської мазі, яка дуже скоро помагала від таких болячок:girl_sad:

11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Другий день болить спина, капець. ніколи так не боліла. Збоку якось ззаду. Ногу підняти взагалі не зможу. Відать, простудила. Дівки налякали, що мож і яйники простудила. Ну капець. Ще й перед поїздкою. Ну от не може хоч щось налагоджуватись :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

Правду каже hrystusja, то перейде. Вийти погуляти дуже допомагає. Ви головне чоловіка сильно не засмучуйте, бо йому також може бути не весело. Проводьте більше часу разом, дитина мусить зближувати, а не розлучати. Все буде добре, не засмучуйтесь.

13. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Мою маму сьогодні з роботи швидка забрала, щось із серцем... Я не на жарт злякалася, але зараз вже паніка минула, тримаюся якось.

14. Bublyk

Bublyk Member

А в мене певно осінній депресняк. Ох, ненавиджу я осінь через це.

15. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Мого чоловіка підвищили по роботі!:sad: Хтось би у "вихвалялки" йшов, а я - у жилєтку:crazy: Я, як завше, не як усі.... Тепер він директор нехай не великої, але - компанії.....І то вже не та людина, мила, добра, весела, спокійна, то - ДИРЕКТОР:cool: Замість п’ятниці приїхав у суботу, бо був на "встрєчє в вєрхах" у Києві, і вернувся заслаблий, із грипою, вчора пів-дня проспав під впливом ліків, нині засів на пошту, виявив півсотні листів, почухав потилицю і повалив на Тернопіль....А у нас були плани, піти погуляти, і, може, до кіна, і, може, до сауни, і на вечерьку якусь мегарамантічєску...Ех, нема, накрилось мєдним тазом! :sad:
    І то думається, що краще - мати не такі хороші фінансово забезпечені тили, але тепле плече під боком, чи крутого пєрца, який приїжджає на один-два дні у тиждень, які проводить альбо у пошті, альбо втупившись у вікно, у німій зажурі? Фіггозна....Треба золоту серединку, але її ше тре віднайти:)

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в мене накрився холодильник вдома. 8 років відслужив, завтра прийде майстер глянути що сталось. Стільки всього з морозилки чуть не пропало, мама вчасно замітила що щось не так. За ці 2 дні знищую запаси фруктів морожених.
    А ще планувала завтра в театр з коханим сходити, але він сьогодні не встиг зробити те що мав, і завтра буде зяйнятий;( печаль!

17. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Дякую дівчаткам за підбадьорення в карму, сьогодні був в мами лікар, казав що то таки серце, хоч до цього (мамі 52 роки) з серцем в неї завжди було все добре.
    Діагноз ще не встановили, призначили тільки обстеження. Хоч би то нічого страшного не було.

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

я виборола тепле плече під боком, коли стояв такий вибір, але було якийсь час так, як десь каті писала, більше 3х місяців без доходу взагалі, і кредит дотепер є, а то певно вже був би погашений, а бачила б реально.. тиждень з місяця? то не для мене. Зооооооовсім.
    Аня, все налагодиться, от побачиш!
    Туфелька, думайте позитивно, вірте і все буде.

19. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

в мене теж нерви останнім часом: перестав включатись телевізор у вітальні і не включається світильник у тій же вітальні. ми кожен день дивимось серіал ввечері і я зазвичай чимось рукодільничаю. без світла ніяк. в нас світильник на пульті. спочатку включались всі лампочки, потім половина,...
    телевізор ще включався через раз. в суботу в чоловіка іменини, я приготувала святкову вечерю. планували переглянути мультик і повечеряти. телевізор включився і через 30 хв виключився. думаєм, ладно, скинемо на флешку і подивимось на кухні. від флешки комп так зависав що не вдавалося його одразу ні виключити ні включити... дитина розчарована... ми злі...
    тре завезти в ремонт, але не дуже є коли...

в нас в 1-кім. квартирі був диван. був дуже класний, неважливо чи посередині спати чи збоку. всюди рівний. я з чоловіком різниці не відчула коли перейшла на ліжко з ортопедичним матрасом.
    особисто я дуже хотіла ліжко через те, що мене дуже замахувало кожен день стелити постіль і складати диван)))
    на мою думку, однозначно треба зробити вітальню, де б можна було посидіти з друзями чи гостями. подивіться чи влізе у вашу спальню ваше ліжко і односпальне ліжко для дитини. згодом, якщо буде 2 дітей, то можна зробити другий поверх. а гратися діти можуть у вітальні.

20. Tsypulka

Tsypulka Member

От взяла і гавкнула мені нині пралька.:girl_cray: Навіть не допрала як слід. А в мене ще два комплекти постілі лежить:girl_cray: Не могла ще місяць-два протягнути. Зараз з грошима і так напряг. Чоловіка вечером ощасливлю...

Статус теми:
Закрита.