Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

А я загубила сьогодні ляльку. І такий мені жаль найшов за тою лялькою що вже лопаю другу шоколадку, а заспокоїтись не можу. І зразу зрозуміли що лялька випала з візочка, повернулись але оскільки то було біля школи (в районі 46 школи на Науковій) то ляльку хтось уже забрав. Може хто бачив або може хто з діток приніс додому таку ляльку
    Будь-ласка поверніть за винагороду!

2. zetta

zetta Well-Known Member

булка моя зломала фотік ((

3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

прийшла сюди плакати...я загубила обручку. Не можу сказати де і як-бо не відчула того...перерила 2 хати, перетріпала кожну річ-нема...мабуть таки злетіла...і такий жаль в мене за обручкою, що реву і не можу зупинитися-і зовсім не через те, що це фінансово дорога річ...зовсім ні-я про це навіть не думаю...я згадую, як чоловік сам її вибирав, як клявся у вічному коханні надіваючи її...як кожен раз тримаючи мене за руку і дивлячись на неї тішився, що зміг мені догодити такою красивою обручкою...я ніби загубила частинку його...сьогодні замовила вже нову, і чесно, навіть не знаю чи признаватися йому, що я її загубила

4. Holly

Holly Moderator

5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Якби хотілось, щоб було так...але...але чоловіка 3 дні немає вдома, а обручка пропала вчора(

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Мавпусик, а в зливі в ванній не може бути? Треба максимально всі місця вдома обшукати

8. zaderyshka

zaderyshka Member

9. zetta

zetta Well-Known Member

признайтесь, він знайде правильні слова, розуміння, і все буде добре.
    а взагалі -шукайте і знайдете.

10. kati

kati Well-Known Member

11. WildWind

WildWind Member

Я одного разу так "стирила" чоловіка обручку і віддала в майстерню надпис зробити. Ви краще признайтеся, колись проговоритесь, або дійсно десь знайдеться, і буде чоловіку обідно не за обручку, а за те, що не сказали.

12. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Хто там в нас зі всятих помічний при згубах? Помоліться йому, авось допоможе...
    Я б призналась чоловіку, все рівно він побачить запухші очі і розстроєний вид.

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

14. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

і мене так вчили

я свою обручку де тільки не знаходила - під холодильником, під кріслом і диваном, у ящику з іграшками, і губилася вона так часто, що потім навіть хвилювань не виникало, тепер ще й молодший любить приміряти)))) Щиро бажаю вам успішних пошуків)

15. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

та сама ситуація, мама загубила десь років 7 тому, не призналась, пішла замовила нову. Шукали всюду-всюду, робили ремонт 3 роки тому не знайшли. Аж ось коли міняли підлогу - випадково знайшлась. І яке було здивування тата !!! Правда трошки обіжався, але сказав ,що добре що не сказалим. Ходили у церку і наново їх посвятили.
    п.с. тепер у маминих 2 внучок є чучові кульчики з тої самої обручки

16. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Ой, як Вас шкода... Мені чоловік такі з Данії привіз. Вони такі яскраві, якісні, гарно перуться. В мене з тої серії інша квіточка (з голубенькими меншими пелюсточками) і пчілка. Дуже вони гарні, тому я Вас розумію.

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

щось мені тяжко на душі! Щось все не так мені! Переживаю за все, і навіть за те що не треба. Стала якась дуже агресивна. Що завгодно мене доводить до сліз. Таке враження, що передчуваю якусь біду, і воно мене так мучить, просто передати не можу!Сиджу і просто так плачу, сама не можу пояснити що сталось.Важко, дуже важко мені зараз і ніяк не можу зрозуміти причини. Складається таке враження що розумом їду.

18. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

У мене вчора ОС на ноуті злетіла. Саме цікаве що вона ліцензійна була поставлена при купівлі ноута. От уже цілий день відновлюю :-( і сліпну на посиденьках з телефону...

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

перестаньте себе накручувати... Може варто шукати позитив в житті, а не загяняти сама себе в пєчаль.

Раз я вже тут, то і собі пожаліюсь - надоїли мені вже папери на роботі :girl_devil: і ті уроки, які так старанно мені підносить життя у вигляді одної панянки, яка мене що раз то більше доводить. Один раз навіть до сліз... Після того її трохи попустило, а тепер знов накинулась на мене з новою силою. То вона в мені так впевненість в собі розвиває...(а ще бажання піти з тої роботи)

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А ви спробуйте на неї подіяти її ж методами.

Статус теми:
Закрита.