Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

2. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

3. SoLana

SoLana Well-Known Member

І я тросі "пожилєчусь" - поломався мій кіндл, і вже більше місяця в сервісному центрі чекає на приїзд нового екрану, а коли приїде невідомо, а я б так приєдналась до клЮбу ех...

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ну що то за прокляття? У всіх є інтернет, а в мене немає і не зрозуміло коли буде. Почала виясняти причину чого немає...А вони від слова "ІР адрес" жахнулись і запитали чи я не забула засунути кабель в ноут:sad: Уже третій день з ними воюю, а толку ніякого. Печаль. Керівник піджимає щоб здати роботу, а я без нету закінчити не можу. Плакати хочеться.

5. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

В нашому будинку 3 дні не було світла:girl_devil: Прийшлось мені приготувати все м"ясне з морозилки,шоб не зіпсувалося,а там було багатенько всього. Але як виявилось,то ше було півбіди.
    Вийшла я на балкон закрити вікно,як моя дитина там мене закрила. Я в паніці,намагаюсь випросити його,щоб він мене відкрив,а він думає,шо то така забава.Але,коли, нарешті,відкрив,виявилося,що якимось чином закрилася ручка на самому верху,куди,моїй дитині не дістати:girl_impossible:
    Взялася виламувати двері(тепер маю синячиська на колінах),не піддається.Потім додумулась пропхати ніжку між двері і так виламувати,в результата трісло шкло і я змогла просунути руку і відкитися.
    Тепер боюсь виходити на балкон,коли ми тільки з малим вдома.:scare:

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ні, ну що за день!?
    З самого ранку всі зривають на мені злість. Якась груша боксерська. А я, що мені не притаманно, навіть не огризаюсь. Тихенько в тряпочку мовчу, бавлюсь в дипломата.

Не встигла покинути наш дім кишкова зараза, як чую скоро прийде новий букет. Щось мене розбирає не на жарт, і горло першить і слабість шалена, таки не просто так мене голова вчора боліла. Ех, як би ще зібратись з силами і ті відбивні посмажити?

7. Nata

Nata Well-Known Member

Дарина на маданчику відколола собі півзуба переднього. Ниє, що її болить, а лікарка відклала візит на завтра, бо нині не може нас прийняти. Цицьку їсти не може, бо плаче що болить, на денний сон якось її закоськала, але ніч попереду.
    Заходила з нею в стоматологію біля дому (бо злякалася дуже, відразу побігла на консультацію), лікар мене вбив: голими руками в рот дитині, постогнав, що нічого там не бачить, бо мала рот не хотіла широко відкрити, постогнав, що дитина замала і він не може ще зуба вирвати (а хто би дав!), постогнав, що там треба нерв вбивати, сказав прийти коли буде боліти. Вичерпна консультація. Тішить хоч те, що маємо хорошу лікарку і завтра дитині таки допоможуть.

8. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Просто вмираю..
    тиск 60х90, шалена зубна біль, мамине лікування не дало ніякого результату, що далі робити просто вже не знаю - руки опускаються(((
    щей брат втішив, що їде на 3 тижні на сесію і потрібно буде жити з синочком в мами ( за містом) весь цей час, а там хатище велика, холодно = ЙОЙ!!!

9. kineret

kineret Вірю в диво...

Всьо, я таки сюди плакатись... То я десь взяла простуду "поносити", а тепер взагалі маю ангіну. Ну коли то закінчиться? Така гарна погода, тепло, а я вдома хворію :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Сьогодні абсолютно не мій день-хочеться залізти в якийсь кут, накритись чимось і так його перечекати... Почалось з того, що мала встала гавкаюча як собака, напевно буде хвора. Потім мені не дали закордоний паспорт малої, не повірили що я її мама, прийдеться ще раз йти в той візовий чудо-центр, далі наш референт загубила мої папери які я майже тиждень готували - прийдеться переробляти і перепідписувати, а там терміни горять... з безвиході навіть вплакнула. Ще маю КД тому неможу піти в спортзал,щоб випустити пар.
    А ще щойно згадала що забула вдома виключити йогуртницю, а за пів-години маю судове засідання, з дууже вредними опонентами...
    Сьогодня точно не мій день, одне що тішить - що п'ятниця!!!

11. terezka

terezka котяка-вишивака

сама вдома, чоловік у Африці у відрядженні, а я тут заслабла, температура+сильно впав тиск, ходжу від стінки до стінки ледь-ледь, а собака двічі в день гуляти треба, чаю зробити собі...

12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Не знаю, як я примудрилася захворіти в таку погоду (четвер, красота), але стає чимдаль "краще", температура 37,5, горло розпухле та всі решта радощів простудних. Афлубін не допомагає, ноги парю... Ех(

13. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Я теж така сама сьогодні. Я вже і каву пила, і 50гр - не помагає нічого, нудить страшенно, температура 37,2. Я навіть спробувала з мамою, донею і собакою погуляти в лісі, бо думала, що рух якось примусить той тиск піднятись, але безрезультатно...Прийшли додому, мене далі всю викручує, всі суглоби, м'язи, рятує лише лежаче положення...Шось давно мене так не ковбасило...

14. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Ой я сьогодні така слаба, що просто капці... сьогодні ми з чоловіком видно підчепили те саме, діарея до пів-дня, а потім ще температура піднялась до 38, слабість, ломота... а я вдома сама з дітьми- треба на завтра готувати їсти, щоб лишити дітям і няні, якийсь фервекс купити- а сил нема навіть з ліжка встати.... голова болить, в аптечці тільки дитячі ліки, випила подвійну дозу... ну і день.... нічого не хочу, тільки закутатися в одіяло і спати, ага, мої карапузи якраз дадуть...... :sad: :sad:

15. zaderyshka

zaderyshka Member

Пригнічена я дуже. Були в свекрів, а тут мама подзвонила, сказала, що дядько помер. Минулого тижня дзвонив, домовлялись, що приїде на тижні. Так раптово все якось. Дуже несподівано для нас, бо дядько був дуже спортивний, незважаючи, на 70 років, колишній військовий, генерал у відставці, дуже міцний, не скаржився зовсім на здоров'я. Завтра їдем на похорон, а в середу буде тільки 40 днів як бабуся померла, дядька мама. Взагалі, якийсь не легкий період у нашій родині тепер.

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А я переплутала коли МК з миловаріння... Мало того, що все собі спланувала відносно МК, то поїхала через центр, попала в корок, страшно переживала, що запізнюся, подзвонила Адріані і тут виявилось, що він був днем раніше!!!ааа!!!ну як можна бути такою розтелепою??щось я останнім часом сама не своя...

17. Donata

Donata Active Member

попеклась я, чистила праску таким олівчиком і він мені капнув на пучку пальця, сльози так і бризнули, від вогню чи олії гарячої ТАК не пече і так довго, а мені ще готувати їсточки треба, а я на стінку друсь від болю :girl_cray:

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

А мене вже який місяць підряд, така апатія вчепилась. Вже вимучена вся. Незнаю, що із собою роботи. Нічого не хочу, нічого не цікаво, стан настільки поганий, що вже і нудить від того, але зробити нічого не можу. Настрою ніколи нема. Якесь воно всьо таке...ніяке.

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

Осіння хандра... Як я вас розумію..

20. Smorodynka

Smorodynka Member

Статус теми:
Закрита.