Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Leila

Leila Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Я теж до вас жалітися, малі хворі, чоловік теж, ще й у мене пропав голос взагалі. навіть шепотіти важко. Завтра на роботу маю йти, але як? прийдеться брати лікарняний в лора, бо говорити ж взагалі не можу, та й дітей в садочок не поведу. Хоч би пошвидше вийти з тих болячок.

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене зуууб болить, аж тіпає...Прийдеться таки до хірурга йти.....Боюсь, але нема вибору - полоскання щось не допомагають..

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

і ми з доціком хворієм, чоловік тримається:sad:
    від недосипу ледве жива(
    дитину так шкода так мучиться, вона перший раз захворіла(

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

і я з четвертої ранку не сплю через зубну біль((( тимчасова пломба вилетіла, а піти до лікаря немає як, бо малого нема на кого лишити(((( ААААААААА......:girl_cray:

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не виспана, замучена, засмучена, виснажена, нервова...:sad::sad::sad:
    Настрій на нулю.:umbrage:

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

І моя хвора, температура шкалить, от заснула і спить вже 4 години, переживаю страшне, Господи хоть би легше трошечки стало.:girl_sad:

8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І я упять сюди. Настрій впав капітально, частково списую на ПМС. Але прийшла домів, і чую, що далі мені не альо. Я за любого друга (то моя мама так називає термометр, навіть на роботі тримаю свій персональний ги-ги-ги), а там 37,5. В обшем чудно. Від роботи втомилась, Рудий казиться, так напевно і він мене заразив, бо також шмаркає. Голова велика, ніс закладений і немаю чим дихати. Йой, коли то все скінчиться?

9. Heureuse

Heureuse вірю...

від обіду страаашно болить горло, аж коле..а ще пчихаю кожних 5 хвилин, по 2 рази :girl_crazy:
    ніс і очі вже червонющі. не хочу бути хворою :girl_sad:

10. solomka

solomka Active Member

приймайте до своєї компанії. Чоловіка вже трохи попустило - всі вихідні пролежав, кашляв. В малого була температура, боліло горло. Тепер вже і мене підчепила ця зараза: в горлі першить, кашляю, пчихаю.

11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

і я пчихаю, знобить і нежить звідкись взявся.... а мені не можна хворіти...

12. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

І я вже не можу з тими болячками(( Малий пішов в 1 клас і з 1вересня ми третій раз хворі! То одне то друге- надоїло! Шкода його до сліз((

13. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

ужас... ранок сюрпризів продовжився таким самим інтєрєсним днем... :sad:
    виявилось що в мене вже тиждень заочна сесія і ці барани не удосужились навіть листом виклик послати.. Питання за що я їм плачу половину річного заробітку??? І на роботі тепер кранти все треба за сьогодні передати а нема кому навіть. :sad: повний капєц.. і ще получила виговор від шефа.. ну хіба я в тому винна? :sad: Дурка якась.. там начитка тут курси.. все пропускаю і то через якихось лісових тварин... Все на раз... хочеться кричати(((((

14. Barbie

Barbie Well-Known Member

15. Zuzulka

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

У такому разі це їхня вина, що пообіцяли і не надіслали.

Але... я сама вчилася заочно, ще й кілька років працювала в деканаті. В нас студенти з інших міст просто тримали контакт з львівськими одногрупниками і на початку вересня дзвонили їм і питали, коли буде сесія. Або просто напряму дзвонили в деканат до методиста по заочному навчанню і питали. А так - нікому ми викликів про початок сесії не надсилали. Хіба писали листи з проханням з"явитися в деканат і пояснити причину академзаборгованості (якщо така була).

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

19. Zuzulka

20. arina

arina Active Member

Статус теми:
Закрита.