Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

В мене така жилєтка невеличка, але все одно мене розізлила: тільки минулого року купила вагу, а вона сьогодні зламалась, доведеться нову купувати :girl_devil:

2. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

а я за день до весілля мушу переробляти весільну сукню.... в салоні дуже професійна кравчиня так мені його звузила, що на 3х річну дитину в самий раз в корсеті(( і після 2ї примірки лише треба було забрати по 1см а вона цілих 5см з кожного боку і ще й запакувала його в чехол і вже не дала приміряти, а я їй довірилась, так вже все добре йшло до того............. завтра стрімголов їхати зранку переробляти, а ще стільки справ в останній день((

3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

В мене теж невелика жилєтка, але розізлилася я конкретно- щойно виходжу на кухню щоб взяти собі киселику з вафлями- а на кухні пес висцявся, і то при тому, що тільки в 23.00 ходило гуляти і знає гад, що ті справи на вулиці робляться! Ну скотина якась.
    Я так не люблю отих таких "живих" подарунків без попередження! ( Кум малій купив, бо вона давно мріяла про мопса). Тепер чоловік з ним гуляє, я годую і прибираю, а мала навіть не має часу з ним побавитися, бо весь час з коліжанками гуляє.

4. AilataN

AilataN жива

у нас із мужем подвійний якийсь псевдо пеемес. Він прийшов і мені жалівся, а я йому жалілась. Але і дійсно, проблеми є, деякі від нас незалежні. Ще й новини про родича мого, стрийка Володю, захворів тяжко. І ми жалілись одночасно, а мала тільки головою крутила тенди-сєнди. У нього на роботі проблеми, у мене на роботі, у нього з машиною, у мене з постачальниками, у нього нєрви, і у мене нєрви. Вобщєм, пообнімалися всі ( з малявкою, бо у старшого все ОК), похукали, поохали, похнюкали.
    Сон втік. ( хотла написати "кудись" втік, але ж знаю куди). Нічо, ютро рано все буде виглядати краще.

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Хочеться поматюкатися так смачно, як "сапожнік". Бо мало того хвороба в мене не сприяє сидінню, так я цілий день тільки те роблю, що сиджу за компутером і клацаю,клацаю. Здається, що кінця краю-краю не буде цьому клацанню. На роботі всі мене злять, а ще навіть не пмс. Рудий злить. Погода злить. Прийду додому і буду плакати. Ось так!

6. Туфелька

Ой, неспокійно мені- в чоловіка шось горло дере, кашель долучився, сонливість(розбитість) напала і я боюсь щоб він тою "радістю" і мене з малою не нагородив. Так не люблю хворого горла, волію краще протемпературити, аніж горлом мучитись... :sad:
    Я цієї вагітності вже тричі хворіла на застуду, правда без температури, та все ж. А ще попереду сезон застуд, і новий вірус свинячого грипу (Експрес пише)... Якась хандра напала.

7. WildWind

WildWind Member

Хай мала подарує куму якусь тваринку на свято))) Кролика якогось, абощо))) Я от дуже не люблю, коли дарують живих тварин, люди не розуміють, що дитина пограється, і набридне...

8. Туфелька

Саме так в нас і вийшло- тиждень побавилась і все, надоїв. Казала куму- забирай своєму малому, а він каже- ти ж в декреті, маєш купу часу, ще трошки і він виросте і буде чемний.
    А тепер додам ще до жилєтки одну проблемку- мала таки заразилася від чоловіка- вже засмаркалась, щоки розчервонілися, апетит пропав.... Мабуть тепер моя черга , ттт.Так того не хочу що жах, настрою вже нема, переживаю...

9. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Подзвонив сьогодні чоловік, "втішив", що має їхати у відрядження на місяць... :sad:
    І от вже цілий день намагаюся про це не думати, бо як тільки навіть натяк з"явиться в голові, зразу аж серце завмирає... Не хочу, як же ж я не хочу, щоб він їхав:sad: Після народження синуськи то вперше так довго не будемо разом. І хоч їде через тиждень, то вже так мені сумно:sad: Ще для чогось радіо увімкнула

то такі там якісь невеселі пісні ввечері... Аж сльози на очі вийшли, але вгадайте, на якій пісні? ТІК, про Вінні ("а я лише хотів тебе привітати"):) Сміялася крізь сльози:)
    О, ну прошу дуже, тепер Славцьо Вакарчук буде мене остаточно добивати...:sad:

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

Ех, треба йти до мацьопика грітися, ще встигну "нагрузитися", матиму досить часу для того:sad:

10. zaderyshka

zaderyshka Member

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

12. kabucha

kabucha Well-Known Member

Я непотрібна своїй мамі .Ніколи не думала що буде так боляче.

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Так не буває.
    Але думаю, що це в тему про наших мам.

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Аааа, мала ось таку скляну гусятницю - пекла там все, ще більше використовувала кришку - пекла картоплю, запікала щось

і ось сьогодні мені та кришка трісла... ледь не плачу, бо без кришки незнаю чи буду викорстовувати ту гусятницю, а окремо кришку не докупиш. І найгірше о сама винна - витягла ї з холодильника і запхала під гарячу воду, хоча знала що так ніззя...

15. Savchenko

Savchenko Member

я сьогодні розревілась на рівному місці, сама від себе в шоці...дістало все...ніби все добре, але чогось не вистачає...плюс у відповідній гілці напишу деякі переживання...але як в темі на Львівському форумі "Мені сьогодні гірше всіх..." з того всього муж пригнав 2 банки оливок і я їх зараз буду наминати...от так то...

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сашка ненавмисно розбив мої дорожезні окуляри :girl_impossible:, прийдеться на тижні знову шукати по всіх оптиках аналогічні лінзи, бо оправу можна не міняти, але там самі лінзи коштують огого і вони були не у всіх оптиках раніше...Але то таке, не найгірше, щ омогло б статись, гірше, що Саша щось соплі має і покашлює...

17. Туфелька

А в мене пес дістав якийсь бзік- дзюрить мені на кухні під столом. І головне, що навчений на вулиці ті справи робити, знає що вдома за таке дістане по задниці і всеодно припильнує момент коли на кухні нікого немає і напудить. Ну от шо я маю з ним робити? Вже сил нема з тим боротися. Гуляє вже 4-5 разів на день,замість звичних 3-х і всеодно гадить вдома.

18. Туфелька

Шось зачастила я в жилєтку((. Мало того що о 6.00 встала в туалет і так і не змогла вже заснути, бо пес прокинувся і став бавитися, шморгати носом, бігати по хаті, то прилягши, відчула запах.... Ну а як же! На кухні мене чекало дві(!) свіжесенькі баюри і купа мокрих слідів по кухні і коридору.
    От тобі і ранок нового тижня почався- мої ще сплять, а я набираю в тазік воду, містер Пропер, швабра і вперед, до роботи. Зла і зденервована з самого ранку, а ще стільки справ на сьогодні маю.
    Не стає мені нервів на того пса, вже двічі дзвонила куму щоб забрав його собі, бо нема чого без попередження дарувати дитині тварин. Мала, звісно, не хоче віддавати його, але й прибирати за ним нікому, крім мене, ну не збуджу ж я дитину в 6.00 щоб мила підлогу за псом, бо ж їй ще до школи йти, шкода, най виспиться.
    Мама каже: ви того пса балуєте, бий його за то що в хаті гадить, раз відлупиш, то буде добре знати що так не можна. Та що там, кажу, бити? Пучка духу. Візьму за шкірку, винесу його на балкон, та й беруся мити підлогу...
    Страшно подумати що буде, коли народиться дитина. Я не винесу ні того смороду, ні тих нервів. Вже гризуся як то буде.

19. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

можливо в нього хворі нирки і таким чином він демонструє, що йому зле. А Ви не розумієте.
    Не знаю скільки років Вашій малій, але коли мені було 8 років і я присунула від діда з села дворняжку, бо мені так схотілось, а в хаті був новонароджений. Мама сказала, що собака, то виключно моя проблема, і якщо я не хочу, щоб його відправила назад на село, я, і тільки я маю про нього дбати. Мене будили в 6 ранку, щоб перед уроками я встигла погодувати і погуляти собаку, а гуляла я його в будь-яку погоду. Нікого не хвилювало. І каки, і пісі в неуставних місцях я прибирала сама. Мама тільки готувала собаці пожрать. Так мені наочно пояснили, що собака то не тільки іграшка, а й колосальна відповідальність і праця.
    "Мы в ответе за тех, кого приручили". (самі знаєте, хто автор)
    Так що не шкодуйте малу, вона набагато сильніша ніж Ви думаєте, і краще зараз привчитись дбати за тварючку і вставати раненько, ніж коли це доведеться робити взимку, коли зранку темно і холодно.

20. Туфелька

так, я згодна, але дитині того пса подарував хресний, без нашого відома. просто приніс і все. Дитина в захваті, звісно, і кум радий що догодив, але я думаю що відповідальність таки на ньому- ну не можна без узгодження дарувати такі подарунки. Мені шкода будити щоранку в 6.00 дитину, тільки через те, що куму хтось дав цуценя, а він з доброти душевної збагрив його нам, бо в нього малий ще маленький, каже: замучить пса, а то шо пес своїми вибриками замучить мене- то вже не суттєво. Уф, як мене то злить.
    Чоловік каже, що то всі пси роблять вдома свої справи десь до пів року- року максимум, переросте. Пес то може й переросте, а от чи я то переживу?!:girl_mad: Ще й з немовлям на руках.:girl_impossible:
    Мій муж не проти поприбирати чи погуляти з ним , але отой запах сечі з кухні в кімнату чую лише я ( в мене колись було щось типу астми і я не відчувала жодних запахів, а коли мене вилікували, то стала навпаки більше їх відчувати, а завагітнівши, то взагалі нюх став як у вівчарки:girl_crazy: ) Тому зранку всі чемно сплять, а мені сморід спати не дає. А псові вже 5 місяць, то вже не цуцик, сеча гормональна, запах ще той.:bad: Якесь замкнене коло.

Статус теми:
Закрита.