Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Обідно так... купа роботи, хотіла ввечері відпочити від того всього і піти на перформенс в музей ідей сама не хочу а він взяв і гиркнув що взагалі не хоче гуляти.. Міг би і лагідніше((( Ну чого в когось поганий настрій а всі на мені сьогодні його зривають?:sad:(((

2. Natalya

Natalya Well-Known Member

Певно забагато хочу... З немовлям, сумкою, парасолею і в босоніжках в садочок, потім + ще одна дитина за руку назад. Дощ лиє, ноги, штани мокрі. А мали бути на танцях. У таких випадках або машина, або нянька. А в мене не було ні того, ні того. Стараєшся, біжиш, а з того всього пшик. :cry:

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

малеча захворіла 3-ій раз за місяць:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    вже геть руки опустились...

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

5. sirudenka

sirudenka Member

І в нас дітки хворі , вже сьогодні опустила руки і дала старшому антибіотик :sad:(
    Отакий в нас 1 раз в 1 клас :sad:(

6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а в мене своя "жалілка". побачила, що бабуся продає вживаний посуд, гарненький такий, з порцеляни. стало тих грошей, що мала при собі, тіки щоб взяти 6 великих блюд. а сьогодні приходжу - а всьо решта купили. так обідно стало, саме основне, що я ту жіночку дуже-дуже просила не виставляти на продаж решту, сказала коли буду і що зеберу вже все. ну не везе, так не везе.

7. kati

kati Well-Known Member

Вдруге цього тижня вже чимось траванулась...знову півночі біля унітазу. Стан паршивий, після обіду вже б шось і пожувла, але тільки відкриваю холодильник зразу погано робиться(..

8. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

намотала купу кілометрів пішки+ важезна посилка+КД+скачки тиску+ дитина не спала в обід ( читай капризна) = я просто "Мертва" :girl_cray:

9. Polalex

Polalex Member

А в мене у дитини зуби верхні вночі вилізли. Всю ніч не спала, і як на зло чоловік в село до мами поїхав. Зараз ледве на ногах тримаюся, нарешті вклала малого спати, а сама заснути не можу, бо у верхніх сусідів диско-паті :-( Вже дзвонила і просила зробити тихіше музику - зробили, але регочуть, як коні, - 6 дівок у хаті і всі з дзвінкими голосами...
    Що робити? Залізла в інтернет :)

10. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Сумую , бо моя найкраща подруга поїхала до Америки назавджи ...
    Ми з нею стільки пережили ...
    Все - подаю на Грінкарту ((((

11. glasses

glasses Member

А я така злаааа:girl_devil:Хто придумав відключати гарячу воду на вихідні, брєд. Прийшла вчора з роботи води гарячої немає, не попрати, не помитись і т.д. Думала може вранці включать, та де там:ireful:І скільки її ще не буде, цікво:girl_in_dreams:

12. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Щойно прочитала, що у зв'язку з якимось там продуваннями з 10.09 по 16.09 не буде гарячої води. Вже забембали, що місяця в них щось є і по пару днів води немає. Зла я...

13. glasses

glasses Member

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене ячмінь на оці. То око заклеїла, другим добре не бачу, голова болить. Капці

15. Savchenko

Savchenko Member

16. glasses

glasses Member

Дівчата, я знову жалітися. Прорвало в нас трубу на кухні вчора, ще й при такій дурній ситуації, прийшла людина до мене на заняття, а тут таке, бідний 1год мусив сидіти. В ванній куча кранів, не знаємо, що робити з чоловіком, той що на кухню воду подає замурований в стіну, прийшлось відшкрьобувати, ужас просто. Сталося це вечером, в ЖЕКу відповідно вже сантехників не було, прийшлось дзвонити на аварійку. А ті .....поставили автовідповідач і кажуть, бригада на виїзді, вот сидимо без води, гарячу доречі вчора вечером дали, а тепер дзвонила в ЖЕК сказали прийде десь на 14, капець:)Прям таке нам щастя привалило з понеділка. Ви б бачили цю картину, як ми з чоловіком намагалися, щось перекрити, обидвоє мокрі, і бідний студік, який не знає, що робиться. І смішно, і грішно, і стидно перед студентом

17. Savchenko

Savchenko Member

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Таки мушу пожалітися. Мене завжди трохи попускає від плакань в нашій "жилєтці". І так, чоловікові знову не доплатили зарплату. То діло вже доходить до абсурду. Зараз поїхав виясняти в бухгалтерію, але думається мені, він мало що там вияснить, а навіть якщо вияснить, то ті гроші йому дадуть не скоріше, як на другий місяць. А нам треба вже, конче, ми на них сильно розраховували. Маєм такі справи, які чекати не будуть.
    З того всього перегризлися з чоловіком дуже сильно, я зревілася з тим своїм хворим оком на ніц. На разі взагалі нічого на ліве не бачу, бо ще й роздуло, чи то від хвороби, чи то від плачу, чи то від того і того на купу.:girl_cray: Треба мені їхати в банк, але щойно побачила, що мої темні окуляри малий поламав. Ну, і як я поїду, де я маю ті свої хворі сплакані очі діти?!!!:sad:
    Якийсь жах! Я напевно істеричка, ще й не далека, бо не можу ради дати ні з проблемами, ні з нервами. І саме найгірше не бачиться мені виходу, хоч я його вже он скільки часу шукаю. Може погано шукаю? Але я була спокійна як удав, нерви повністю відключила, тільки думала, старалася знайти вихід. А зараз все "прорвало"...:girl_cray:

19. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вернулася я від лікаря. Призначив на тиждень лікування, плюс дієта, плюс без великих фізичних навантажень. Але сказав, що напевне, рано чи пізно все-таки прийдеться різати. ПРавда, заспокоїв, що це нічого страшного і все буде гарно. Тобто, наразі лікуватися і шкодувати свій органзім. Але мені сумно від цього, боо ціле життя цього боялася.

20. Knopka

Knopka Well-Known Member

Відправила свекрусі посилку з одягом. Нині вона дзвонить і каже: нащо мені стільки вазонів прислала? Нова пошта замість одягу видала їй посилку з 11 вазонами. І нащо вони мені? Завтра буду розбиратися.

Статус теми:
Закрита.