Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

погано знаєте старших людей. в мене вдома була подібна ситуація, але в нас питання так гостро не стояло, хочете - живіть.

А в мене сьогодні препаскудний настрій. Все ніби нормально, ніяких проблем...Але щось непокоїть мене, якийсь страх. Сіла за роботу і нічого не клеїться...Вийшла на вулицю, а там вітер і відразу до хати. Нічого сьогодні не миле:sad:

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я теж поплакатися але не знаю на що. Просто настрій не дуже, нічого не хочеться

3. AilataN

AilataN жива

4. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В мене аналогічно, ще й Максим вночі почав кашляти, а всадок мусила завести, бо не було з ким лишити. Совість мучить!

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Будинок наш, платимо ми... А тому зі мною і жиють, що я погана дочка. :girl_haha:

6. Музик

Музик Мартуська

дико, просто дико втомилася!!! так задовбав той ремонт, що просто узяяясь, але я з тим справилась, наразі (до завтра тобто) з тим покінчено, була на масажі, так гарно мені лікар все розім'яв, а потім в маршрутці я відчувала на собі славнозвісний "масаж ліктями добрих львів'ян", після чого мене тепер щей спина болить і на додачу заробила ангіну - де? поняття немаю, температура, горло набрякло, ковтнути не можу. ой, сумно мені, сумно. і головне - я про відро забула :sad:

7. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, щиро дякую всім за теплі слова підтримки в карму та пп!:girl_yes:
    Сьогодні синочок вже бідненький змирився із своїм тимчасовим грузиком і "буба-руця" йому вже не так сильно заважала...

аналогічно, але маю для цього купа-купа причин, нажаль(((

8. Музик

Музик Мартуська

нахворілася вже, щойно задзвонив плиточник, що йому не вистачило цементу і піску, треба терміново дістати, завтра маю зустріч з майстрами, які стіни будуть робити, капєц, а в мене 38,5 і я ледь по квартирі пересуваюсь

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я отруїлася.. Ніби їла те що і всі.. Цілу ніч в туалеті, нудить, вже думала всіх будити і в лікарню їхати.. Чоловік забрав малих гуляти щоб я поспала, і як назлр прийшли ремонтувати кондиціонер..

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

11. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

зла і недобра на своє керівництво, яке думає тільки про свою вигоду, а про колектив - дзуськи. :girl_devil: а коли обов*язки роздавати,та ще й додаткові, то завжди будь ласка. нервова, аж голова розболілася:girl_cray:

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Прийшла в жилєтку, бо який в мене меланхолійний настрій. ПМС рулить. Хочеться плакати і когось накопати в мяке місце. Роботи валом, голова тріщить, настрій нульовий. Всьо мене дістало.

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я маю бульку на животі. Аж самій страшно.

Суть в тому, що в мене поганий електричний чайник, і коли я собі зранку закип’ятила води, а потому наливала його в горня, трошки води мені хляпнуло на пузо. В результаті, так обшпарило пузьо, що зробилась булька. Ото вже паскудство. Висновок? Нема чого пузьо заводити!

14. marika28

marika28 Well-Known Member

А я розстроїна . Додала собі роботи сьогодні . Замісила тісто на штрудель. А так як сіль і цукор стоять в однакових слоїчках вкинула замість цукру солі. Довелося місити другий раз тісто. Те солоне було шкода викидати то тепер роблю ще і пиріг з мясом. Подивлюся що з того вийде. А ще і настрій нікудишній. Приїхали мої ПМС вчора. Цілий день в ліхку валялася так мене боліло навіть таблетки непомагали. А нині якась після того болю і таблеток як прибита. Настрою ноль. :girl_sad:

15. Donata

Donata Active Member

А в мене суп "здох", так його ніхто й не попробував, і чоловік ввечері в холодильник поставив як вистиг. Так тішилась, що сьогодні готувати не треба, так ні :girl_cray:. Розстроїлась, аж сльози виступили...

16. China

China New Member

:girl_cray: І я так само!!!!!! і щож та еволюція не додумалася до чогось легшого!!!!!

17. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

втомилася((( ще хвора але вже мусила йти на роботу... і зразу нагрузили як за цілий тиждень.. руки трусяться, голова розколюється... а ще тільки обід((( умираю, хочу під ковдру(

18. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

коригую) шукала весь день документи про які точно думала що їх кудись поставила, а виявилось що їх взагалі в природі не існувало) не умираю більше, шурую на кульпарків)) псих я однако, а скільки нервів через просту галюцинацію..

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

19. marika28

marika28 Well-Known Member

Дівчатка щось з моєю кицею. Може хто з таким стикнувся. Прийшла я з роботи додому, а моя киця сидить на вікні шерсть настовбучена, носик і вушка горячі, прискорено дихає і очиська перелякані. Свекор каже що чув як щось гримнулося у нас в кімнаті. Але я чомусь не думаю що це вона впала, бо побачила на землі мою корзинку. Можливо таке що кицю вкусила оса або щось в тому роді і вона тепер в такому шоковому стані.? Дуже за неї переживаю .

20. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А я якась така нині була знервована і плаксива, з малим сварилася цілий день...то не там встав, то не то зробив, то чого не слухався, а потім пів дня ревіла, бо було мені його шкода страшне...тепер заснути не можу. Мали йти мені сьогодні по новий телефон то я навіть відмовилася, бо не було настрою, уявляєте?! І такі плаксиві дні останнім часом спостерігаються. Я не боюся родити так як боюся тої післяпологової депресії - бачу вже її прояви:sad:

Статус теми:
Закрита.