Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Сашулік захворів..Я сама не своя, вже й моря не хочеться, лиш би здоровий був..Температура 39 , рвота..зараз задрімав, дала йому ніфуроксазид , бо жалівся, що ще животик болить..

2. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Під час прогулянки з синочком отримала я чи то сонячний. чи тепловий удар. Шум у вухах, голова гуде, температура підвищена, пульс також. Коротше, самопочуття на нулю. Добре, що синочку нічого.

3. Sertce

Sertce Member

Поплачуся... Xодила сьогодні на панаxиду, бо сусід найближчий помер. Якось так звикла, що він завжди був, а тут- нема. І не буде. Щось наxлинули думки сумні про те, яке ж наше життя коротке, що всі ми не вічні, а лише гості на цій землі. І треба спішити жити...:girl_sad:

4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

Треба не спішитись, а просто жити. Жити і дихати, як кажуть, на повні груди. Бо життя й справді швидкоплинне і ніхто не знає дня і години. Кілька тижнів тому помер начальник в чоловіка на роботі, а був ще досить молодим 56 років. Все планував, що он він вийде на пенсію і поїде жити в теплі краї. А сталось так, що серце зупинилось і крапка.

Добре люди кажуть, бережи честь з молоду... Тобто піклуйся про себе коли ти молодий, потім буде пізно.

5. arushka

arushka завжди досягаю мети

Прийшла пожалітись. Запланували поїздку на море вкінці наступного тижня, тішилась як дурний цвьочком, дуже люблю всі оті приготування, докуповування двадцятої маєчки і шостого капелюха, без яких ну ніяк. Вчора прокинулась з відчуттям, що мені дуже хижо. До обіду стало ясно, що певно гірше всіх. В терміновому порядку поїхала до лікаря з вимогою вилікувати мене вже і негайно, бо в мене куча справ.:girl_cray: Відправили мене по стандартному колу: УЗД, ендоскопія, сьогодні зранку аналізи. Намалювалась дуже неприглядна картина, якісь дурнуваті складні проблеми зі здоров'ям. Тепер позаписувалась до всяких-різних докторів, треба. щоб за півтора тижні мене поремонтували до транспортабельного і плавательного стану. І чого життя таке несправедливе??????

6. solomka

solomka Active Member

Міняли в нас на вулиці електричний стовп. Відповідно на півдня вимкнули світло, але коли його включили, то напруга "підскочила" майже до 400 В. В результаті в нас згорів електронний годинник. Ніби невелика втрата, але у наших сусідів перегоріло холодильник, телевізор, мікрохвильовка, сусід заснув і проснувся від неприємного запаху - телевізор так димів нібина нього вилили піввідра води.Добре, що я маю звичку майже все вимикати з розетки, а то страшно подумати що могло б бути.

7. New look

New look Well-Known Member

У мене трагедія:sad::sad: Мені заборонили в хату взяти котика. А я в групі одній знайшла що віддають в добрі руки, білого пухнастого..а які там божественні оченятка...Сказали ніззя і всьо. Я і так і сяк випрошую -нівкакую...Навіть фотку в очі ткнула "глаза в глаза" ...Сказали що хватає двох хоміків і Себастьяна (рибки). А я так хотіла котика... І морську свинку чорну, з теми тутешньої де віддають, також не дозволили. Який світ жорстокий..

8. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Йой! скільки я за останню добу випила таблеток і від тиску і заспокійливих...
    Моє маленьке золотце вчора пізно ввечері впало і травмувало руку , оскільки рукою-пальцями рухав. то думала, що просто забій та все, але потім була безсонна ніченька, бо із 02..00 до 5.30 він майже не спав та крутився_ плакав_читав казочки_носився на маминин руцях, зранку поїхали в дит.лікарню на Орлика і мене просто ошелешили діагнозом перелом ...
    Хоча лікар запевним мене, що нічого смертельного немає, бо це незначне ушкодження, але гіпс все-таки наклали, бо дитина непосидюча і т.д. і т.п.
    я просто собі не уявляю як він витримає цей гіпс аж три тижні носити, якщо вже сьогодні він нив, що потрібно вже і негайно цю "бубу" знімати...

9. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

10. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

11. Donata

Donata Active Member

менша сьогодні прокинулась з закладеним носиком і кашляти почала, в старшого знов приступ головної болі аж до тошноти, а я не можу дозвонитись в поліклініку лікаря викликати, бо там постійно занято, невеселий поч. тижня :girl_sad:

12. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

Вернулись зі Світязю.... і ніби добре час провели разом і глиною мазались і купались в міру... але від кумпанії багато теж залежить, а кумпанія склалась ні очень(( дівчата думали тільки про випивку і дискотеки, нічого не прибирали і готували мівіну (фу:sad:) тільки настрій псували... в останню ніч до 4ої ранку горланили і їм однаково було що інші відпочинок не вбачають в безмірній випивці ... Зате отримали класний досвід і стосовно того як комусь довірити вибирати житло і харчі.. і щодо самих людей досвід...
    а на останок ще прихворів моє чудо і температурить сьогодні... я на роботі і нема ліків вдома( може хоч завтра вихідний то оклигаємо трішки...

13. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

У мене якась суцільна катастрофа. Янька хвора. Спершу думали шо вітрянка, але виявилось шо то динька її так висипала (ну дуже вже схоже на вітрянку + тепрература). Але нині почала ше кашляти і сопливити :sad:
    Вчора стріпали мені нерви до височесного тиску. Мушу розповісти бо тіпає. Купувала одна жіночка у мене милко у п*ятницю. Вчора телефонує і питає чи маю я документи на то мило і чи маю якесь зареєстроване ПП бо хоче на мене у суд подавати. Я чуть не вмліла. Виявляється дитину висипало, мало не гнійними прищами... Ну у мене стан шоковий. Не можу зрозуміти як таке могла статися від мила... мало не плачу. Та мені кожні 30 хвилин телефонує з новими погрозами. Найцікавіше шо десь біля 12 ночі подзвонила бабуся того хлопчика ну дуже вибачалася і сказала шо то вона нагодувала дитину чи то кавуном, чи то динею, чи виноградом. Загалом мило не причепне до того. Цікаво а хто має мені повернути зіпсований настрій, нерви і баночку барбовалу? Але добре що хоч призналися шо то не від милка... інакше я б спати не могла і зрозуміти б не могла, як таке могло трапитися від милка то.
    Одним словом Яська хвора, з фінансами катастрофа, лікарка виписала антибіотики (ну не знає чим більше лікувати... най сама їх п*є), а ше голова після вчорашнього просто розвалюється на маленькі друзки.

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Михасик знов хворий.. Знов майже 40, не збивпється нічим, не їсть.. А нам народжувати з дня на день.. Тільки б ляля не спішила поки маленький не одужає..

15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ех, ы так сюди дуже рідко заходжу, часу постійно обмаль, а тепер зайшла і жалітися одразу. 23 серпня пішла з малим на концерт до дня прапора, Дзідзьо до нас приїжджав, Дімка тішився. Взяли собі з друзями шашличка сиділи відпочивали. І постійно малому наголошувала, щоб дивився під ноги, бо там були страшенні ями (концерт проводився на галявині з шаленими ямами, які не було кому позаривати). Ну і вже йти додому і я стала в ту яму :sad: Думала просто вивих. Ледь-ледь дошкандибала додому, нога спухла страшенно, аж малий розплакався. Наставила будильник на ранок, ну на роботу ж треба йти :) Цілу ніч не спала, біль дика, зранку злазити з ліжка на ногу стати не можу. Короче, поїхали в травматологію в 8 лікарню, ренген, потягнула зв'язки. Тепер лежу дома, нога вище голови :sad: Мене вже все болить лежати. Дімка поїхав в Харків з мамою, а я сама в хаті сижу вовком вию....от такі от справи....Всі підбадьорюю, що я хотіла відпочинку :) от і маю, відлежуся відісплюся...але ж сумно одній дома, ще й чоловік далеко поїхав, навіть по телефону рідко здзвонюємося....все поплакалася

16. Freitag

Freitag Active Member

Прийшла поплакатися. І наскільки би смішно то не звучало, а я ображена. Ображена на чоловіка усіма фібрами душі. Не зла, лишень боляче дуже. Чуюся просто нічого не вартою, непотрібною, некоханою, раз зі мною так можна поводитися. Знаю, що усе не так, а сліз спинити не можу...

17. RamirZ

RamirZ New Member

Zoryanazirka, а ручки-ніжки теж гарячі? Бо як ні, то спершу треба но-шпу дати дитинці, аби спазм зняти.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я он також пожалітись. В нашій великій хаті нам стає тісно. Всі троє дівок в одній кімнаті, і треба їх якось розділяти. А розділити не маємо куди, бо бабця зайняла дві кімнати одна з яких пустує постійно і ніхто там не живе. Якби ми могли одну дитину туда перевести... але де там. То моє, кричить баба. Хоча яке воно там її...
    Я все розумію, ми наробили тих дітей, той ми маємо про них думати. Але...

Ех... як би я кудить переїхала від тої доброї родини ПОДАЛІ!

19. alfochka

alfochka New Member

Ну що ви таке кажете - наробили . Діти народжені в любові , це видно навіть такому чайнику в "Посиденьках" , як я !

20. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А будинок в якому Ви живете чий? Хто купив? Чи хто за нього платить? Якщо Ви, то на Вашому б місці, я б спокійно зайняла ту кімнату. А як мамі не сподобається, то може йти до ліпших дітей, Ви ж бо завжди "погана дочка".

Статус теми:
Закрита.