Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Поговорила із мамою по телефону і страшенно розболілася голова ( таке враження ніби хтось молотком стукає по ній..). Чи то від погоди , чи то від переживань - не знаю. щей назло ні цитрамону, ні спазмалгону немаю в хаті, а синочок спить, щоб в аптеку їхати. ЙоЙ!

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

день почався просто жахливо. Посварилась з мамою, бо їм пісний суп. Взяла ложку скварок туди вкинула і десь 3 здорові ложки сметани. Кажу, не буду я то їсти, бо так нудить...І все закінчилось скандалом. Прийшла, ніби пояснила що і до чого..але всеодно все якось дуже "натягнуто". А ще прийшла сусідка, почала на мозги капати, а що ти то таке дурне купила, не порохотяг, а прокляття, за 300 грн можна було нормальне купити і не мурдуватись зі всякими фільтрами, а ти ще стільки переплатила...Почала мити пусуда, знову їй не то - а навіщо вам стільки тарілок?. А зараз вже намічається сварка за котів, як то ми позволяєм їм до хати ходити. Не витримала і пішла до себе в кімнату...Відчуваю носом, що зараз почнеться пуляня, що я постійно в компютері...Настрою ніякого. Страшенно хочеться плакати;(

4. Sertce

Sertce Member

Дзвонить мама, каже щоб купити і передати їй 4кг.помідор. Купила. На один автобус не встигла передати. Йду на слідуючий. Приxоджу на зупинку, до автобуса ще 30xв. Бачу сидить мого брата друг, каже, що зараз має по нього тато приїxати і їдуть в село, туди, де я маю передати помідори. Думаю, передам ним, буде швидше. Передала. Дзвонить тато щойно з криками, мовляв, що я вічно сонна, не знаю, кому передаю і взагалі, в мене з головою не в порядку. Коротше, помідор той xлопець не привіз, бо з татом вирішив не їxати, поїде аж останнім рейсом в село, о 17год. Телефон в нього вимкнений. А мама думала їx сьогодні ще закривати. І xто винен? Правильно, я. Бо xотіла, як найкраще.

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Не вийшло з роботою... Мама нині ввечері скаже, що з квартирою, і найімовірніше, що найближчими днями поїду звідси у Москву. Не хочуууууууууу! :girl_cray:
    Сама думка про це у депресняк заганяє :sad:

• Подобається Подобається x 1
  6. Neverland

Neverland Well-Known Member

Дико попекла руку через клеєвий пістолет :sad: Ааааа... Ну чого наніч то? :sad: Випила Кетанов, може поможе? Ну хоч би поспати... Бо з таким болем я ж не засну :sad: Викину той пістолет, один викинула і цей викину, зараза така безсовісна... Як пече :sad:

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

не витримала і все ж таки пишу!
    Сьогодні була в родички, і ще досі сиджу на емоціях.
    Дівчинкав 18 років пішла з дому до якогось пройдисвіта, який навіть не закінчив школи. Як мама не просила і не благала, нічого не помогло. Як виявилось, там навіть жити немає де, влітку жили, в прямому розумінні цього слова, - в палатці, а взимку один чоловік пустив в свою стару хату, де навіть двері нормально не закривається. От і прийшло до них щастя - дитинка!нікуди вже не дінуться вернулись додому. То той альфонс тепер ще починає всіх шантажувати, щоб йому гроші давали. Мама дівчина на заробітках, і в Польщі йому роботу знайшла, і тут вдома, а він заявив, що за 1500 грн, працювати не буде Народилась дитинка, мама з Польщі понавозила всього, правда б\у, немають вони аж таких статків щоб то все купити, а він почав, то могла б взагалі не везти!за кумів взагалі взяли не зрозуміло кого, хоч як батьки не просили, але то вже їхні справи! Похрестили дитину, всі вийшли з церкви, а татко зібрався з друзями і поїхав на рибалку!як то кажуть, мав я вас всіх в носі!
    А сьогодні в таку жару, взяли 2-ох тижневого малюка на базар, розвіятись(в суботу хрестили)!А що в хаті твориться, я взагалі мовчу...Я такого наглого і хамського ставлення ще не бачила. Дівчина плаче, і все аргументує тим, а як дитина без батька буде рости?! Та я б такого батька своїй дитині не хотіла і погнала світ за очі!
    А зараз взагалі закомандував, продати хату і купити квартиру, бо грошей треба. А в тій хаті, ще брат тої дівчини живе і їх дядько...
    Ну я сьогодні зла! Я того альфонса чуть не влупила, в одній руці папіроса, а другій дитина, а в сумці від візка бутилка горілки і пива!А що, я тато, мені можна! Від нервів просто тиліпає, а ще мала до тої дитини за хресну іти, так хотіла бабуся тої дитинки:sad: як шкода те немовлятко!

8. Музик

Музик Мартуська

дико втомилась з тим ремонтом. за останні два дні так себе заганяла, що зараз ледве з ліжка себе випхала (вчора додому приїхала о 23-45, з сантехніком і сантехнікою возилась, благо хоч магазини працюють допізна, змогли все купити), треба сьогодні щось вдома зробити, бо вже три дні навіть не мала часу посуд помити. треба якось зібратись, нарешті, справ купа, нема часу вилежуватись

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну..і як я без печалі...Моє сонце все ж таки не поступило...трішки обідно, бо як то кажуть, не поступила частина мене, весь рейтинг і підготовка була за мною:sad: але це не так страшно...
    а сьогодні зявився настрій для роботи, а в мене ноут здурів, вордівські документи взагалі не відкриває...а все інше крім інтернету так довго завантажує, що мене аж чортики беруть...зараз буду віндовс переставляти, а то вже терпець вривається! що сталось - не знаю!

10. Chugajster

Chugajster New Member

15 діб буцигарні... пару штурханців під ребра по нирках.. трохи текста по суті.. і ..можливо буде не так зле.. хоча я думаю, що хлопчина - затятий "тато".. і толку з нього не буде...

11. Fast

Fast Well-Known Member

А моя кузинка загубила мою любиму куртку, яку я їй позичила. Не люблю їй позичати свої речі, і не даремно. І повідомила про це свою маму, а не мене, а вона вже мені передала. Ну не свинство?

12. Just me

Just me Member

Я зараз розплачуся... Вже хотіла вимикати комп"ютер і йти спати, аж тут невідомо звідки на стіну вискочила саранча - і то розміром із діаметр півлітрової банки.:girl_cray: Звідки та тварюка взялася на 7 поверсі будинку в центрі міста??? Я ніколи не думала, що боюся саранчі (приводу не було), аж тут на тобі...:scare::cesored: Я її вже і лаком для волосся пшикаю, і засобом для миття вікон (усе з пульверизатора, з нормальної відстані) - а воно живе, гадина. Котра година, а я нею займаюся... Аж нарешті накрила банкою, воно дзищить :shok: І коли я тепер після шоку засну, ще й з тварюкою в одній кімнаті і зачиненим вікном (ненавиджу, в мене постійно відкрите настіж, я прохолоду люблю)?

13. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

О, в мене минулого тижня теж була така гостя. Такий веееличезний яскраво-зелений коник-стрибунець. Але мої коти її швиденько з'їли. Шмяк-шмяк - і нема. Дати вам в оренду моїх Тамерланчика чи Юточку?
    Вони і комарів їдять, і молів всяких :i-m_so_happy:

14. Just me

Just me Member

Та воно вже "приправлене" лаком для волосся і рідиною для миття вікон, не певна, що котикам засмакує :) А у вас шоку не було? То я, напевне, одна така божевільна...

15. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Я теж ще ніколи такої звірини не бачила. Мені ще й прийшлося в котів її відбирати (ну я ж не знаю, чи воно їм не зашкодить). Але вони своєї здобичі просто так не віддають. Схрумали, як має бути.
    Візьми може серветкою ту саранчу злови і за вікно викинь. Не спи з тим. Воно не мало би кусатися, але мені би некомфортно спалося, знаючи, що десь поряд тусується гігантський коник-стрибунець.

16. Just me

Just me Member

Ага, рукою :) Я його накрила банкою, дуже посумирнішав, думаю, до ранку загине смертю героїв, ну принаймні точно не вилізе :ninja:
    Я от ні змій, ні павуків, ні ящірок не боюся, і взагалі не думала, що то страшно, але сьогодні доля вирішила зіграти зі мною злий жарт :sad:

17. AilataN

AilataN жива

Люди, наробила я сьогодні в домі біди...
    і затопила хату і газ чуть не бабахнув на весь будинок.
    З чоловіком так розсварились, що я зараз у мами з малою. І плачу, і злюсь, і ображаюсь , і в розпачі- ну як я могла таке зробити....
    І сміялася вже ( істерично) ну бо треба було вже давно змінити колонку на нормальну, а не гордитись тим, що в нас колонка не виключається, коли напору нема!!!!!!!!!
    І знаю як, бо загнана з самого ранку була... Але це не виправдання, бо я така є- то воду не закрию, то світло лишу, а сьогодні...
    То чоловік вже сьогодні мені згадав всіх святих і іже з ними, і ще як я в школу ходила пригадав. Так воно верещало, що з дитиною втікали з хати, ну бо де то слухати таке дитині?
    В голові такі думки нехороші, бо як реагувати на такий жорстокий псіхоз? Він у мене є псіх, але мирний, а сьогодні був просто зашкал...
    .

18. Just me

Just me Member

Впевнена, це ненадовго, за ніч охолоне Ваш чоловік і приїде забирати доцю із мамою :)
    Його мусите зрозуміти: перед очима постала картина вибуху цілого будинку через те, що його дружина недостатньо уважна. Думаю, Ви і самі на нього не злитеся :) Все направиться, просто виробіть звичку все двічі перевіряти перед виходом з дому: втратите секунду, зекономите життя.

19. veronka

veronka зла друзя

кусається!! до нас теж пристрибав, гігантського розміру! вночі за палець цапав (не думаю, що кусав, але відчуття ніби хтось голки заганяє під шкіру), то ми з Маргош пішли в іншу кімнату спати, наступного дня вітчима пропросила знайти потворку і викинути, бо так боюся комах, що в кімнату зайти не могла:girl_cray:

20. Just me

Just me Member

Дівчата, це якесь саранчівське нашестя... Я вже ввечері і вікно відчиняти не маю бажання. Раз воно на 7 поверх залазить, то що робиться на перших?

Статус теми:
Закрита.