Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. DarkNess

DarkNess New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Мене депресняк не відпускає вже який день.
    Вчора майже добу світла не було і води... і продуктів в хаті нема, і дощ падає, і малий цілий день мене тероризує...
    Ше зі своїм троха посварилась - ні за шо - просто так, слово-по-слові, взаємні звинувачення пішли - я псіханула -замкнулась в собі, за півгодини він зібрався - сказав що їде до мами (і це в суботу - єдиний час коли міг би побути з нами, бо в будні мало часу проводим разом), сьогодні приїхав в обід - зустрілись на вулиці, його вже чекала машина (поїхав рибалити), а я з малим вертались з прогулянки, малий вже хотів спати - вередував. Спитав як справи - кажу нормально. І всьо? Розвернувся і поїхав...Я малого вклала (ше він перед сном псіхував - бо хотів ше гуляти)... сиджу сама, дощ падає, такий сум огортає - плакати хочеться, руки не піднімаюсься шось робити, не знаю куди себе подіти, а вхаті хоть шаром покоти... знаю, що треба хоч щось зварити...
    Блін, так не люблю жалітись - шо то зі мною?

Ну коли знову настане момент, щоб можна було сказати "який сьогодні гарний день!!!" і просто порадіти якійсь дрібничці...

Мені ж лише доброго слова бракує...

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Погода за вікном, як мій настрій. Сльози не перестають литися. Ненавиджу себе в такі періоди. ГОловне зараз взяти себе в руки і не залізти в депресуху. Сьогодні розказала все мамі, вона запрпонувала взяти відпустку та їхати до неї. Але я вдома здурію, так хоч робота відволіче.А зараз сиджу і сама себе мучу спогадами, перегляданням фото, подарунків і плачу...плачу...плачу. Лише молю Бога, щоб дав мені силу і розуміння.

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Сиджу і від образи сльози ковтаю. Сусіди запросили на шашлики чоловіка мого, дзвонять і кажуть щоб заходив. А про мене і дітей ні слова. Не запрошують. Посварились з чоловіком, він розвернувся і пішов, сказав що не надовго, принесе мені м*яса. Нафіга воно мені здалось, то їхнє м*ясо. Хай їдять його самі, з чоловіком моїм, якому сусіди важливіші, ніж дружина, яку він залишив дома саму, зі слізьми на очах. Егоїст! :sad:

4. Sertce

Sertce Member

Nіtrіotkа, потрібно напряму запитати сусідів про те, чи ваш муж "пацан з рогаткою", чи не дай Боже вдівець, що має сам йти?
    В мене теж настрій не дуже. Мокро, сиро. Навіть нікуди йти не xочеться. Ще й одна людина мала подзвонити і не дзвонить. Я вже "приросла" до телефону.

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Не дозволяє мені моє виховання так запитати в них. Ще й свекруха дзвонила щойно, я їй пожалілась, а вона сказала, що то все дурниці, головне що чоловік мій (себто її синочок) не п*є там. І ще одна *радісна* новина - свекруха приїжджає на цілий серпень до нас. До кінця липня в мене тепер заплановане тотальне вилизування хати. Настрій впав однозначно :suicide:

7. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

І я сюди. Взагалі не люблю плакатися комусь, але вже несила тримати то в собі. З чоловіком останнім часом щось коїться, він став дуже агресивним, байдужим до сім"ї, його цікавлять лише власні потреби: хоче спати - спить, навіть якщо дитина хоче з ним побавитися, хоче поїхати відпочити - їде, навіть якщо ми планували щось інше, і т.д. Абсолютно його перестала цікавити моя думка, а мені таке життя також не підходить. Що робити - не знаю. А коли кажу йому ( в спокійній формі) що мене не влаштовує, каже: то шукай собі іншого. І будь тут розумною.:girl_cray:

8. marika28

marika28 Well-Known Member

Привіт. Мабуть і я сюди . Настрій впав остаточно аж плакати хочеться. Прилізла моєї свекрухи сестра з чоловіком. Я помагаю свекрові накрити на стіл а вона до моєї свекрухи о які ножиська тобі подобаються . Мені так обідно стало зимою коли носила теплі грубі сведри завжди домахувала що поправилася. Тепер що в мене грубі ноги. Це при тому що у мене ріст 164 а важу я 60 кг це в 36 років. Зараз закрилася в себе в кімнаті і навіть не хочеться виходити.

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

а нема спеціальної жилетки для мам? то я сюди.
    у нас з доцею повний дисонанс почався з вчорашнього вечора. груди іноді бере, але боляче. потім кидає за півхвилини, потім знов бере. мені пече!! а прикластись нормально не можна.
    перестала показувати, що хоче пісяти. спочатку перестала показувати, коли лежить на ліжку, а тепер навіть на руках може спокійно напісяти. вже все мокре, не встигає сохнути. а вчора навіть обкакала мене на руках. у слінг примотати нереально. а коли навіть примотала, то вже через 5 хв вилазим і то сильно і наполегливо. голодна (4 год підряд не їла), а їсти дати не реально. спати хоче, а не може заснути, бо голодна.
    оце якось пару разів цмокнула і відключилась. буду мотати в слінг сонну, може так хоч поїсть крізь сон.
    ага, перша порада - заспокоїтись мамі. але я не можу, у мене здають нерви.

10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я знову сюди. Напевне, надовго тут поселюсь. Правда сьогодні вже не плакала, але так то мені сумно. Прийшла в пусту хатку, згадала, що з вчоршанього ранку нічого не їла, а шматок в писок не лізе. Шо понаварювала в суботу, так і стоїть в холодильнику. Мама, дзвонить, переживає, підтримує, а мені так того бракує. Повна депресія, думала на завтра відпроситися з роботи, а директор їде у відрядження. Цієї ночі знов спала по 15 хв. І так мені в грудях тисне та пече...

11. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Мав би бути допис у вихвалялках, але не так сталося, як гадалося...
    Привіз свекор огірків, і не 7 кг як я просила, а майже 20:8:
    Провозилася я з ними цілий день, ледве жива (не люблю я одразу такі об"єми закривати).
    І все б нічого, якби вдень в мене лактостаз не з"явився. Але чоловік - молодчинка допоміг, чим зміг...
    Зробив зараз мені чайок з малинкою, бо відчуваю, що трохи температуру маю(, допиваю і спатки.

12. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Зранку - оплата(світло, газ, телефон, вода, сміття). Потім спілкування з майстрами-бла-бла треба докупити того і того... Завантажила пральну машину.. Замовила Емвей. Залила маринадом кабачки, поставила під прес. Зварила маринад на огірки. Назбирала на городі огірків, накопала картоплі, нарвала яблук і слив на компот. Нагодувала обідом чоловіка-дітей. Завантажила пральну машину. Поговорила зі сусідкою (хоче робити ремонт - де, як , скільки), поговорила з іншою сусідкою ( закручує за новим рецептом баклажани ), поговорила зі сусідом (дружина з дитиною в лікарні- кишкова інфекція). Забрала Емвей., попробувала щіточку-губочку.. Розвісила випрані речі, зібрала і склала сухі речі. Зварила компот, гороховий суп, овочеве рагу, помила посуд. Закрутила 5 літрових банок огірків, 15 півлітрових банок кабачків. Випила 3 кави і думаю, чим би зайняти себе завтра...

Останнє редагування модератором: 24 Липень 2012
  13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

14. alfochka

alfochka New Member

Дуже мені не вистачає покійного дідуся мого чоловіка . Був мені дуже близьким . Не можу зрозуміти , чому не подзвонила йому в середу в обід , хоча чомусь думки про нього не входили з голови . Думала , прийду з роботи і поїдемо до нього в гості . Поїхали ввечері , та вже знаючи страшну звістку ...Так і не наважилась сказати йому , що люблю його , як свого . Але чому ? Приділяйте максимум уваги людям , яких любите , бо ніколи ніхто не знає , коли Господь покличе до себе . Не повторюйте моєї помилки , наші проблеми , які здаються такими важливими в порівнянні з втратою близьких - ніщо .

15. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Підходжу до хлібо-булочного кіоску... спостерігаю ситуацію... старенький дідусь в розпачі перебирає хлібом... розпитує який і скільки коштує... продавець з нервовою усмішкою показує кожну буханку, видно що не першу вже... одним словом в дідуся всього три гривні... а хліб за них купити не може, бо найдешевший коштує 3,95 грн... добавила я йому скільки потрібно... тішився, бідний, як мама немовлятком, набажав стільки всього і мені і дітям і т.д. Бідкаюся, що не запропонувала ще чогось купити, або грошей дати... Блін... До чого ж довели людей... невже той чоловік на старості років навіть на хліб собі не заробив? А скільки таких пенсіонерів... аж зло бере від такої ситуації

16. Smorodynka

Smorodynka Member

Мені також щкода всіх пенсіонерів, яким бракує на хліб. Недвно бачила згорблену бабусю з паличкою, яка продавала кабачки. Вона ледве на ногах стояла. Мені так шкода її стало. Хотіла б купити в неї кабачки, але своїх куча на городі маю. Купила лише шпинат, надіюсь кабачки вона скоро продала. Мені також шкода всіх старших людей, які просять на вулиці. Вони тихо стоять з витягнутою рукою і нахиленою головою. Ніхто не заслуговує такої старості.

17. Just me

Just me Member

Та це просто капець. Кілька років тому йшла по вулиці, їхав мені дідусь навпроти страшенно інтелігентний, скажу, що виглядав як професор університету (думаю, так краще мене зрозуміють). Був дуже бідний, але акуратний, хоча його ровер був скручений дротами - видно що вже старий як світ. Під"їхав до смітників, так легенько нахилився, щоб не порпатись, але якщо зверху пляшки лежатимуть, то візьме. Почав складати в сумочку. Так мені шкода і соромно стало, що такий чоловік не має достойної старості, витягла гроші, простягнула йому. Він так довго відмовлявся, мовляв "А Вам хіба не потрібно? Вам теж треба!". Таки вмовила. Тепер всі ці роки страшенно шкодую, що не познайомилася із ним ближче, він напевне потребував грошей і далі, а може в нього дружина хвора чи ще щось... Може, його проблемами ніхто не цікавиться. І я теж мимо пройшла. Скільки разів туди ходила - жодного разу його більше не бачила. Постійно мені за нього пам"ятається, дуже би хотіла його зустріти.
    До чого веду: як бачите потребуючу людину, особливо інтелігентну (не таку, яка проп"є Ваші гроші) - не проходьте. Допоможіть, поцікавтеся де та людина живе, які її проблеми, може їй потрібна зовсім проста і конкретна допомога, яку Вам неважко надати!

18. Sertce

Sertce Member

Настрій ужасний. Таке враження, що всі неприємності, які можуть бути назбиралися саме на сьогодні. Жаxливий день! Ще й "лізуть" в голову всякі спогади...:girl_cray:

19. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

В моєї бабусі сьогодні стався інсульт, вже 3-й за її життя...Треба чекати 3 дні, щоб щось стало зрозуміло як далі діяти і наскільки постраждав мозок...
    Я так хочу, щоб вона вибралась з цієї біди, я так її люблю, а Ромчик просто обожнює... Божечко, як же мені погано...
    А у вівторок в Болгарію, і як мені їхати?

20. fillette

fillette Well-Known Member

В мене стоматит:girl_cray: Крім того що є кілька ранок, ще й болять зуби. Не можу заснути ніяк.

Статус теми:
Закрита.