Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Обов"язко вийде. Ми усі за Вас молимось!

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дуже дякую Олі за організацію цілодобової молитви й усім, хто до неї долучився!!
    Наша фасолька мала вчора набагато кращий день. Вона пробула 7 годин без кисню. Це значний прогрес.
    Чекаємо зараз на аналіз крові та на лікарів, може, скажуть щось втішне, бо вчора сказали, що прогрес дуже повільний і це їх турбує. Дуже чекаємо хороших новин. Може, нині нарешті їх почуємо! Хоча дихання її зараз дуже пришвидшене. Вчора було в нормі (нижче 70), а сьогодні понад 80. :sad:

3. Vika

Vika Well-Known Member

Liliyah Romanova прекрасно Вас розумію, сама пролежала з Катрусею 2 тижні в патології новонароджених. мала доня родову травму: набряк ЦНС. просто жахлива лікарня (м. Тернопіль), і жахливі часи. про які хочеться якомога швидше забути.
    В Вас обов"язково все буде добре. в такої світлої людини як Ви інакше просто не може бути. сподіваюся що наша молитва допоможе.

4. Музик

Музик Мартуська

а в мене поламались двері в пралки - така штучка, що защолкувалась відлетіла, і я щось не знаю чи вона відламалась, бо не видно власне полому, чи відчепилась і то можна якось назад приліпити. жаль-жаль-жаль

5. Liliyah Romanova

Щось навіть не знаю, що писати. Сьогодні перестануть давати антибіотики, а прогресу, на який лікарі чекали, нема. Вони тепер думають, що ще робити й що ще перевіряти.
    Я щодня в лікарні. Малого не бачу 12 годин. Тільки годину ввечері маємо разом і нічне та ранішнє годування. І все. Бідна дитина так тішиться, як ми додому приходимо. А в нас уже терпіння й сили починає бракувати. Та вся непевність так тисне...
    Дивлюся на нашу фасольку солодку й плакати хочеться. Але поруч дівчинка має ще більші проблеми, родичі вже сюди їздять від 11 червня, то й не плачу, не смію. Але серце крається, бо лікарі кажуть, що зараз не можуть сказати нічого обнадійливого.

6. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Лілю, так вже чекаю Вашого допису у "Вихвалялках". Важко знайти слова для підтримки, але знайте, ми поруч, хоч територіально і далеко. Молитвами ми з Вами.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

як хочеш, то поплач, тобі стане хоч тріііішечки легше, і Мелася це відчує і їй стане теж легше :)

8. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Лілю тримайтеся, молюся за Вашу доцю і за всю вашу сім'ю, моя мама розказує що коли я народилася то теж мала такі проблеми зі здоровячком, що вже не знали куди вколоти, але з Божою допомогою здоровя покращилось, зараз дуже переживаю за Вас, сьогодні йду до церкви на Службу Божу (до нас приїзжають семінаристи з Італії) буду офірувати Службу за здоров'я Меласі і Ваш душевний спокій.

9. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

В мене знов лактостаз, вже який раз:girl_sad: Грудь болить, температура піднялася.. Хочеться лягти і лежати, а з малим якраз полежиш..:girl_in_dreams: І так спеку тяжко переносити, а ще й з температурою:girl_cray:

10. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Лілю, лікарі я так бачу всюди люблять полякати. Вір у своє. Розмовляй з масяпкою. На мене як на ідіотку дивилася як я 9-тиденній дитині розповідала, що вдома на неї іграшки чекають, яке в неї ліжечко буде і т.д. Казала, що вона здорова дівчинка і не годиться таким здоровим і розумним красуням у лікарні вилежуватися.
    І це подіяло.
    Попри мільярд жахливезних діагнозів, попри кінську дозу сурфактантів і кисневе голодування ми пролежали і лікарні лише місяць (рівно) і коли нас виписували, то казали жи такого не буває. Вони просто не знають сили материнської віри.
    Молитвами я з Тобою І все буде добре.

І поплачу трішки про себе. Вийшла я на роботу і зробила певні ну мегапомилку. ТО жах! Хочу до хати... котра година, а я вже ну ніяка. То тра звикнути... але я не хочу до того звикати. Мушу...

11. Margot

Margot Well-Known Member

Лілю, все буде добре, вірте у це. Таких людей , як Ви Бог напризволяще не залишає. Ми молимось за Вас.

12. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Моя добра дитина вирішила, що маму терміного треба записати в олімпійську команду, аби вона представляла дєржаву в складі команди гімнасток. Розлила перетерте яблуко на підлозі, а мама бігла і як стояла так і розтягнулась во всій красі на шпагат. В результаті олімпіяди не вийде, бо мама потягнула всі м’язи які можна і не можна, і ходити не могла. Трохи поспала, а сьогодні лишень сидіти не можу, а тільки лежати. Он лежу і пишу, і думаю... як шкода, що я не поїду до Льондину за рахунок якого спонсора і дєржави. Жаль! Зато на роботу не треба йти.

13. Liliyah Romanova

Ще поки тут писатиму.
    Сьогодні мені сказали, що будуть знову поволі відмикати малу від кисню й спостерігати за її станом.
    Також будуть нарешті зменшувати об'єм молока, яке дають через зонд, аби вона більше на груди перемикалася, бо наразі є так, що їй дають 80 мл молока кожні три години, а я годую, коли вийде, тобто коли вона прокинеться. Часом вона й шість годин спить, особливо як поїсть і з грудей і має два годування зондом. Так що тішуся, що будуть зменшувати об'єми, бо то дасть нам шанс більше годуватися. Правда, треба буде мені через день-два лишитися на кілька діб у лікарні, то дуже переживаю за Натусика, як він дасть раду.
    Ще нині мають мені сказати результати рентгену вчорашнього і лор має обстежити її зв'язки. Але ніби ліків більше не планують давати. І то головне.

14. sofcja

sofcja Member

на відпочинку затраснули двері машини разом з моїм пальчиком - добре, що не зламали кісточку, але ніготь весь синій-синющий і палець болить. розумію, що злазитиме. боюсь, щоб нариву не було, бо доведеться хірургічно знімати тоді :girl_cray:
    а як усвідомлюю, що то на півроку забавки у відростання нігтя, то аж сльози навертаються...
    маю гарні довгі та міцні нігті від природи, а тут змушена буду стригти і пальчик в бинтику постійно :girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    дівчатка, хто з таким стикався, порадьте що робити аби легше й швидше той процес пройшов. бо мені ще й тепер на роботу влаштовуватись - жахливо ж виглядає і права рука - ще не можу адаптуватись до обмеження роботи нею....:girl_cray:

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Сьогодні іменини в мого батька, але я вже НІКОЛИ не зможу його привітати...
    настрій препоганий, бо завтра дууууууже сумна трагічна дата в нашій сім"ї..(((((((((

Останнє редагування модератором: 7 Липень 2012
  16. Nata

Nata Well-Known Member

Приїхали ми з села, гарно відпочили, але... поки я розбирала торби із зелениною діти вирішили розстелити диван, в результаті перетиснули десь хребет киці (кицька у нас живе в дивані і якраз вилазила мабуть привітатися із господарями). Петро ридає, киця на задні лапи не стає, Дарка робить комедію, бо їй треба кицю носити. А мені просто сумно. Вихідні, ветлікаря мабуть до понеділка не знайду, та і чоловік каже, що зараз киці основне спокій.

17. Jasmin

Jasmin :)

18. Nata

Nata Well-Known Member

Був у нас ветеринар, в Баськи тільки сильний забій лапки, казав за тиждень все мине. Кицька далі скаче на трьох лапах, але добре що хоч перелому немає.

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну я сьогодні злосна! і то треба щоб один вельми шановний дядя поперся в приймальну комісію заяви приймати! треба було мені в нього документи підписати. З пригодами добралась до Львова. Підходжу до тої аудиторії де той дядя сидить, а там народу купа і "моя сімейка" у повному складіМала псіхує бо на неї ніхто уваги не звертає, бабця льотає і в кожний провулок головного корпусу заглядає, як згодом вияснилось шукає де б тут конверти можна було купити. Вроді мама з татом пуляють малого, бо він якісь грамоти забув, один дідусь в роздумах ходить по коридору. От я рішучими кроками іду до дверей - всі на мене напали бо тут черга, я кажу, якщо добре піде то я у вас і документи приймати буду, а зараз мені треба підписати деякі документи взагалі не повязані з поступленням. І тут уже на мене напав дідусь, який сказав що я хамка і зігнала його дочку з законного місця. Почалась сварка, звісно це все почув той дядя і вийшов і сказав що зараз взагалі нівкого документів приймати не буде, а мене забрав із собою. Мені ще дещо треба було дозаповнити, ну і сиділа в тій аудиторії. От заходить той хлопчина і за ним вся сімейка Відразу почалась сварка - всюди позволяюють, а у вас не позволяють....Вигнали всіх, остався хлопчина. ЗАява не заповнена, документи взагалі якісь пожмакані...Дали зразок пиши. На зразку написано - Івонов Іван Іванович, він так і все в заяву переписав. Я не розумію ти хоч поступати у ВУЗ, а навіть не знаєш як заяви писати. Якщо чесно бали в нього плохенькі. От йому рекомендують писати заяву на комерційну форму навчання, як той хлопчина на комісію напав...Вигнали його і сказали мені щоб я вийшла і пояснила як правильно заповняти заяву всім хто сидів на коридорі. Там багато граф які не варто чіпати, + правильне внесення коду...багато нюансів. Я вийшла, далі скандал- не те що без черги пройшла і зараз всіх повчати буде! Вийшла інша людина з комісії і сказала - або ви всі нормально заповняєте заяву і не влаштовуєте скандалів, або ідіть вже звідси, ще одна дурнувати заява і ми документів у Вас приймати не будем. Що та сімейка в тій заяві понаписувала!В мене слів бракує. Може півгодини з нею провозилась.І як такі тупі люди можуть бути!?А потім виявилось що то вони приїхали на 1 день. Здати документи і на 14:40 вже купили білети додому...треба мати залізні нерви щоб в приймальні комісії сидіти. Вийшла злосна! Голова розколюється...
    Погада просто до сказу доводить. Хачу на море!

20. glasses

glasses Member

Статус теми:
Закрита.