Відкрита велика жилєтка (3)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (3)

Лілю, тримайся, ми всі молимося і значить все буде добре!!!!

2. in todash

in todash Active Member

Лежу..Трясуся...Плачу..Десь коханий має вертатись з зустрічі випускників...
    Нагнівався на мене..Виключив телефон, або не бере трубку...
    Нагнівався бо переживала, звонила, гнала додому...Сама винувата...
    Тепер вовком вию..В ліжку звиваюся..Сон не йде...
    Господи...Чого я така дурна. Чого не стримуюся, чого так нервуюсь і ревную...

Лиш би добре доїхали і добралися...Лиш би все добре було.
    Я не зможу заснути без його "надобраніч"...

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

З тим вони дуже обережні, так що таке виключено. Неправильні ліки дати не можуть, бо на кожну дитину замовляють її ліки окремо. Антибіотики вводять через крапельницю власне. Дози всі прописані у справі дитини. Їм просто треба було дати їй відпочити після годування, а не будити й ставити крапельницю.
    Дуже дякую всім, хто мені писав, що дали за здоров'я Меласі!!!
    І дякую за всі ваші добрі слова підтримки й ваші молитви!
    Я заходжу з телефона час від часу почитати їх, то аж легше стає...

Мелася нині мала гарний день. Мені знову дозволили її погодувати, бо цілий день показники були стабільні й у межах норми (правда, з киснем). Їла вона лише 8 хвилин, але то було таке щастя для нас обох. Я знаю, що вона ще мало бачить, але так приємно було, що ті очка в мене вдивлялися увесь час... Поївши, вони майже відразу заснула. Було видно, що втомилася. Дихання скочило вище норми, але протягом двох годин унормувалося.
    Її також пробували відключати від кисню, але довше 4 хвилин вона не протрималася. Сказали, що завтра знову спробують. Поволі й обережно.
    Один антибіотик вже їй нині востаннє давали, ще лишилися три дні на ампіциліні. Фактично зараз метою лікарів є власне відмикання її від кисню й спостереження за її станом без нього і спостереження за диханням під час та після годувань.
    Я просто живу одним днем і стараюся не питати, що, коли і як. Нині лікар сказала, зрештою, що про "додому" ще рано говорити. Про це можна буде говорити, коли вона буде без кисню хоча б 24 години. З Божою поміччю все в нас вийде... :girl_yes:

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

Лілю, не знаю, чи доречним буде мій допис, але щойно промайнуло в голові, що як добре, що ви там, а не тут. не в Україні, навіть уявити страшно, що б у нашій лікарні в такому випадку робили, може, я помиляюсь...
    Сили вам всім, витримки, все буде добре, ще трішки.

5. Kryhla

Kryhla Member

Теж подумала... І від того стало сумно... В нас інше відношення до пацієнтів. Звісно є хороші лікарі та медперсонал, який дійсно переймається та робить все можливе, але це рідкість.

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Лілю, а з діагнозом так і не розібралися? В чому причина? (вам би зараз туди реального доктора Хауса)...

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Діагноз поставили ще раніше. Пневмонія. І дивлячись на те, як затягнулося лікування, лікарі тільки підтвердили, що це саме вона. І причину, хоч і шукали у всіх можливих і неможливих речах, теж встановили: якби вона зразу пішла в пологові шляхи, вода би витиснулася з легенів цілковито, а вона собі плавала як рибка і "вставилася" лише на останні 30 хвилин, от вона у правій легені й лишилася. Кажуть, що то не є рідкісний випадок, що таке власне стається при КР та при стрімких пологах. Нечасто, але стається.
    Ну, та тут теж не завжди так було, як зараз. Мені тут старші знайомі казали, що ми щасливі, що зараз є інакше ніж ще 20-30 років тому, коли ставили неправильні діагнози й лікували рідкісні хвороби, яких дітки не мали. І власне одна мені сказала, що якби так 30 років тому, то невідомо, чи дитинка би вижила. Так що дякуємо Богові за те, що ми є зараз тут і саме в цьому часі, бо розповіді знайомих, чиїм дітям зараз 20-40 років, дуже різні. Правда, вони зараз уже жартують щодо тих випадків, бо діти їхні таки вижили й нічого їм не бракує.
    Коли я мала позаматкову вдруге, мені теж говорили, що якби так кільканадцять років у минуле, я могла й не вижити, а тут все за 9 годин зробили.

8. ivanyska

ivanyska New Member

Ну це ж треба.... Літо на дворі, ДН на носі, а мій фотік поламався І що робити, купувати новий в плани наразі невходило....

9. Heureuse

Heureuse вірю...

така зла, шо аж трусить мною!!!
    на роботі з самого ранку дохарили. але то дурниці, стараюсь через таке не нервуватись.
    але щойно дзвонить мама і повідомляє, що дорога родина, якій ми позичили пристойну суму грошей ще восени, бо просили на колінах, зараз не мають звідки віддати. і то нічо, що в нас через місяць весіля і ці гроші потрібні просто терміново- вони не мають і все!
    от як після того комусь вірити на слово, шкодувати, бо ж не чужі. ну мають люди голову на плечах? я такого просто не розумію...

п.с. питання чи починати мені пити заспокійливі, бачу, вже не актуальне...

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Зла, дико зла на чудових вітчизняних і близькозарубіжних виробників дитячого одягу. І на себе паралельно. Подарували вчора Юстинці футболочку і шортики рожевого кольору з Антошки. Зранку закинула пару її речей на ручний режим в машинку, ну і разом з ними той костюмчик. Тепер в нас пів гардеробу дико рожевий:girl_mad: попсувала наш невбиваємий Картерс, улюблену біленьку панамку, синьо-білу моряцьку сукеночку... добре, хоч сукеночку вишиту не кинула випадково. Я в шоці, то ж люди за то гроші платять, а воно таке ге... .

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

і я про те подумала. От читаю Ліліні дописи і не віриться мені що це пише про лікарню.

12. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А що з людиною яка вас вдарила? Вони вам будуть відшкодовувати збитки?

13. Sertce

Sertce Member

Ну, що ж це за період такий? В малого знов температура! Ну, ніяк не можемо вилізти з тиx болячок!:girl_devil:

14. Зануда

Зануда Well-Known Member

Це можливо взагалі не у цю тему, бо то не є особисте, але чомусь так мені то "по голові ходить": сьогодні зауважила у нас в подвір"ї групу людей в чорному, з білими квітами і вінками, впізнала серед них тата дівчинки, що бавилася з моїми дітьми на літніх канікулах і коли приходила в гості до своїх дідуся та бабусі...Від сусідів взнала, що ця дівчинка загинула під колесами автомобіля...Бачу її личко перед очима. Бойова була дівчинка, самостійна, братика молодшого постійно "строїла". Ми з Галею(Карапуз) так і застигли зі сльозами на очах і стояли дивилися, як той бідний тато ходить і місця не знаходить собі, кола намотує...Страшно, коли батьки хоронять дітей - дуже страшно!

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Непереношу жару! Хронічно....

16. Анута

Анута Well-Known Member

і ніби не катастрофа, але на фоні загальних подій - вже нерви здали.

Поставили в нас домофон. Сусіди всі бідні - з 40 квартир гроші здало лише 22. "А нащо здавати гроші, якщо ключі і так дадуть?" Ну нехай, нема 250 грн. Але не мати і 15 на ключ?? А я тепер підробляю диспетчером! "Це сусідка. Відкрийте, бо ключі двома забула" І чогось постійно забуває. Здогадуюсь, що просто немає. Але ж зустріне в коридорі, морду вертить. Ні "добрий день", ні "до побачення". Видно мама з татом додаткового ключа не взяли, а в разі чого казали дзвонити в таку-то квартиру, бо "вона постійно вдома" (в декреті ж). І сьогодні я її облаяла! Скільки можна?! Тільки малого заспокоїла, вклала спати... Виключила той домофон нафіг! Мої мають ключі, а гостей я не очікую.

То у всіх з домофонами так??

17. Holly

Holly Moderator

саме так))) Ніяким сусідам чи гостям сусідів не відкриваю. Кажу, щоб до мене більше не дзвонили. Ну і домофон постійно виключений

18. Just me

Just me Member

Буває. Я не на те домофон ставила, щоб впускати всіх підряд і прохідний двір робити. Шуруйте на всі чотири..

19. kyharochka

kyharochka Member

А Ви знаєте, у нас є домофон напевно вже з рік, але ніхто чужий не дзвонить.

20. Анута

Анута Well-Known Member

ви щасливі! вам поталанило з сусідами.
    А у нас місяць. Але сподіваюсь, після сьогоднішнього, ця краля не турбуватиме.

в мене сьогодні якесь телефонно-домофонне прокляття.
    щойно вирішів подзвонити міський... І він у нас практично ніколи не дзвонить і він у нас лише для моєї мами, котра іноді бува комусь подзвонить.
    Хтось подзвонив і мовчав... А малий знову збудився, налякався і плаче :sad:
    Теж вимкнула.

Залишився хіба що дверний дзвінок. Ну і сигналізація від чиєїсь машини на вулиці....

Статус теми:
Закрита.